2017 Aralık Anneleri

Herkesn bebegı annelıgı kendıne özeldr akıl vermeye karsmaya bayılıuolar ams bn neyn ıyı oldgnu dsnuyosam onu yaparm bebegm ıcnde her anne gbı en ıyısını ısterım. Dn saglık ocagndakı hemsıre bıle dedı sen cok bılınclı bı annesn dıye cok mtlu oldum kske daha ıyısını yapabılsem yavrum ıcın ama gerılıyorm sayelernde dsnmeym takmaym dıyırm ama bı sınır bılmıuolar snra esmle brbrmıze grıyırz. Rabbım sonumuzu hayretsın ınsaalah
amın canm amın esım kaynanama kızar benım tarafımda durur genelde annecı degıl benım kaynana sıvrı dilli çekinmez lafını esırgemez hayatta mısafır geldı mı bayılır benle ilgili negatıf seyler anlatmaya ben hep dıyorum kaynanama sızın çocuklarınız allaha emanet büyümüş dıye eskı kafalı hepsı.

Kaynanalardan konu acilmis bende cok severim kendisini 10 yil altli ustlu oturduk iyide anlastik 2 yildir baska yere tasindim dogumdan once geldi yemekten supurgeye kadar her.isimi yapar bu benim 3. cocugum hala benimle ben sadece bebekle ilgileniyorum diger herseyi kaynanam yapiyor sagolsun diger kolum gibi masallah...
sasırdım boyle kaynanaya pek rastlanmaz genelde:KK51: yapanlar da günü geldımı catır catır vurur yüze bır bır allah hep ıyı etsin o zamn :KK49:

Benim de 3-4 gündür düzenli emmiyor
Düzenli boşalmayınca da korkuyorum azalacak diye
Sağmak da istemiyorum
Bi ara kalanı sağdıydım ama çok zor geliyor
Yalnızız bi de artık bayılıp yatıyorum emZirdikten sonra
Elektrikli pompa aldim ben de.Sol gogsumu ii bosaltyr ama sagdan cıkmiyr anlamadim.

sasırdım boyle kaynanaya pek rastlanmaz genelde:KK51: yapanlar da günü geldımı catır catır vurur yüze bır bır allah hep ıyı etsin o zamn :KK49:

Insallah vurmaz cnm ben mulayim biriyim kaynanamda oyle her lafa karismaz kendi halindedir belkide o yuzden anlasiyoruz biraz birbirimize benziyoruz

aynen bizdeki süt nasıl direk geçiyosa sıkıntımız ruh halimiz herşeyimiz geçiyo kordon kesilsede bağımız kopmuyo mesela göğüslerim sızladığı anda uyusada ağlamaya başlıyo acıktığını ben hissediyorum bu nasıl güzel bi mucizeee rabbime bin şükür
Aynen zaten göğüs sızladımı bebek acıkmış demektir Allahın mucizesi işte

Kaynanalardan konu acilmis bende cok severim kendisini 10 yil altli ustlu oturduk iyide anlastik 2 yildir baska yere tasindim dogumdan once geldi yemekten supurgeye kadar her.isimi yapar bu benim 3. cocugum hala benimle ben sadece bebekle ilgileniyorum diger herseyi kaynanam yapiyor sagolsun diger kolum gibi masallah...
Öyle bir kaynana bendede vardı uzak şehirden parası olmadığı halde sevgililer günde çorap alır yollardı kargoyla anne niye aldın derdim olsun sizde benim sevgilimsiniz fındığım derdi...... Ama malesef iyiler çabuk kaybediliyor.... Ama kayınpeder ıyyyy deli oluyorum eskiler grlince aklıma Allah affetsinde gitti öbür tarafada tövbe yarabbim sen affet......

Öyle bir kaynana bendede vardı uzak şehirden parası olmadığı halde sevgililer günde çorap alır yollardı kargoyla anne niye aldın derdim olsun sizde benim sevgilimsiniz fındığım derdi...... Ama malesef iyiler çabuk kaybediliyor.... Ama kayınpeder ıyyyy deli oluyorum eskiler grlince aklıma Allah affetsinde gitti öbür tarafada tövbe yarabbim sen affet......

Kayinpederimlede iyi anlasirdim biraz sivri dilliydi ama herne yaparsa yapsin bizim icin yapardi 2 sene once trafik kazasinda kaybettik daha gencti 52 yasindaydi bu benim oglum icin tam bir travma oldu cunku dedesine asik bir oglum vardi kismet iste Allah rahmet eylesin

Kayinpederimlede iyi anlasirdim biraz sivri dilliydi ama herne yaparsa yapsin bizim icin yapardi 2 sene once trafik kazasinda kaybettik daha gencti 52 yasindaydi bu benim oglum icin tam bir travma oldu cunku dedesine asik bir oglum vardi kismet iste Allah rahmet eylesin
Öyle insanlar baş üatünde taşınır... Benimki öyle olmadığı halde 3 çocukla ben ilgilendim onunla felç olduğunda, kalçası kırıldığında, siroz olduğunda, en son yatalak kaldığında ama Allah biliyor sadece Allah rızası için yaptım of demeden 3 çocukla... Kayınvalidem canım yaa keşke yanımda olsaydı kanserden vefat etti elimi tuttu son nefesini verirken evlatları değil ben vardım yanında o anda....... Hiç unutmam asla elimi tut fındığım güç alayım senden deyişini... Elhamdülillah hayr duasını aldım... Allah rahmet etsin canım sizin babayada.... Demek istediğim alınan gelinler ağaç kavuğundan çıkmıyor onlardan ana baba evladı, nasıl onlarında evlatları kıymetliyse... Bu yazıyı okuyan kayınvalideler varsa onlara sesleniyorum :)) nasıl gelirseniz öyle karşılanırsınız ;)

amın canm amın esım kaynanama kızar benım tarafımda durur genelde annecı degıl benım kaynana sıvrı dilli çekinmez lafını esırgemez hayatta mısafır geldı mı bayılır benle ilgili negatıf seyler anlatmaya ben hep dıyorum kaynanama sızın çocuklarınız allaha emanet büyümüş dıye eskı kafalı hepsı.

Ealla canm esım yanmda olsun razı ılrdum beralde kaynanaya basıma gelse napardm blmıuorm ama

İşe yarıyor mu peki canım
Ben de mi alsam acaba
Doktora sordum tavsiye ederim dedi ama 3.damla olacak bu hepsini tavsiye ediyor
Nidazol kullaniyorum ishal icin biraz rahatladi gibi ama hangisinden dolayi bilmiyorum.bizim doktor 6 aya kadar surer damlalar sadece rahatlatir bitirmez diyor.şurup ama bendeki birde damlasi varmis

Öyle insanlar baş üatünde taşınır... Benimki öyle olmadığı halde 3 çocukla ben ilgilendim onunla felç olduğunda, kalçası kırıldığında, siroz olduğunda, en son yatalak kaldığında ama Allah biliyor sadece Allah rızası için yaptım of demeden 3 çocukla... Kayınvalidem canım yaa keşke yanımda olsaydı kanserden vefat etti elimi tuttu son nefesini verirken evlatları değil ben vardım yanında o anda....... Hiç unutmam asla elimi tut fındığım güç alayım senden deyişini... Elhamdülillah hayr duasını aldım... Allah rahmet etsin canım sizin babayada.... Demek istediğim alınan gelinler ağaç kavuğundan çıkmıyor onlardan ana baba evladı, nasıl onlarında evlatları kıymetliyse... Bu yazıyı okuyan kayınvalideler varsa onlara sesleniyorum :)) nasıl gelirseniz öyle karşılanırsınız :KK66:

Aynen oyle cnm allah rahmet eylesin tum olmuslerimize..

Kızlar ne zamandır yazamadım . Yine annemin yanına geldim memlekete.bebise evde tek bakamadım çok ama çok zorlandım:( hem doktora getirelim hemde biraz annemde kalayım dedim.
Bebeğim aşırı ağlıyordu makatinda çatlak varmış o yüzden gaz bile çıkaramıyordu.simdilerde biraz daha iyi.bugun alış veriş merkezine gittik gitmez olaydık tabiki durmadı:)
Bu arada kızlar çalışmaya başlıcam.sut sağmak istiyorum ama bebeğim çok emiyor sutumkalmiyor :( önerisi olan var mı? Birde hangi makineyi önerirsiniz...bebegiko bırakıp çalışmak çok zor olacak fakat öğrencilerim beni bekliyor.
Bu arada kızlar bebeğimin ilk yılı adlı bir kitap aldım süper bilgiler var ara ara okuyorum zaman buldukça:)
Bebeğim 6.5kilo olmuş:) 60 cm olmuş maşallah subhanallah doktor 5 aylık bebeğin gelişiminde dedi.ek gıdaya geç geçecekmişiz o karara vardı.
Bütün gaz ilaçlarını kestim içse de gazli içmese de o yüzden kestim

Kızlar ne zamandır yazamadım . Yine annemin yanına geldim memlekete.bebise evde tek bakamadım çok ama çok zorlandım:KK43: hem doktora getirelim hemde biraz annemde kalayım dedim.
Bebeğim aşırı ağlıyordu makatinda çatlak varmış o yüzden gaz bile çıkaramıyordu.simdilerde biraz daha iyi.bugun alış veriş merkezine gittik gitmez olaydık tabiki durmadı:)
Bu arada kızlar çalışmaya başlıcam.sut sağmak istiyorum ama bebeğim çok emiyor sutumkalmiyor :KK43: önerisi olan var mı? Birde hangi makineyi önerirsiniz...bebegiko bırakıp çalışmak çok zor olacak fakat öğrencilerim beni bekliyor.
Bu arada kızlar bebeğimin ilk yılı adlı bir kitap aldım süper bilgiler var ara ara okuyorum zaman buldukça:)
Bebeğim 6.5kilo olmuş:) 60 cm olmuş maşallah subhanallah doktor 5 aylık bebeğin gelişiminde dedi.ek gıdaya geç geçecekmişiz o karara vardı.
Bütün gaz ilaçlarını kestim içse de gazli içmese de o yüzden kestim
ek gida mi ne yedireckmssn bilgi verdi mi.kac aylik seninki tam olarak

ek gida mi ne yedireckmssn bilgi verdi mi.kac aylik seninki tam olarak
Canım 6 aylikda ek gıdaya geçiliyor ya normalde bize geç grceckmis çünkü bebiş çok kilo alıyormuş.ek gıdaya geçince daha çok kilo alacagi için geç geceriz dedi.
Şuan 50 günlük bebişim.

Kizlar acil yardim.bebegm cok agliyo.15 gun once mama almistik.cam kavanoza koymustum.bozulmusmudur tarihi faln gecer mi.hazirliyip vereyim mi

Back