2017 Aralık Anneleri

Bizimki de kucakta ama nasıl?
Dik pozisyon
Göğsün altından ve popodan tutulacak
Ancak o zaman sakinleşip uyuyor
Kafa yana kayıyor bir görsen
Perişan halde
Ama yatay şekilde alayım kucağa basıyor ınga’ları
Aynı işte canım tam tarif ettiğin gibi.Uyumada sıkıntı yok.Cok uykusu var ama sürekli ıkınma halınde oldugu için dalamıyor

Cnm bizde aynıyız sadece kucak değl meme de uyumak istyr ,, emzikte tutmuyor.. düzene girene kadar yardım alıcz geceleri.. anneler sağolsn yoksa bayılıp düşecem..
Annem beni yarı yolda bıraktı maalesef:( Bızde gel,p kalmıyor. Eşim de oraya gitmek istemiyor. olan bana oluyor.Eşimde de durmuyor. Allahım yardım etsin inş. canım ne diyeyim?

Kızlar bugün perişan oldum. Gece hiç uyumadık. Gündüz de hep az az uyudu beşik görevi yapıyorm sabahtan beri. Benim kucakta uyuyr, bırakınca ıkınmaya başlıyor. Nasıl, ne zaman geçecek bu durum:KK43: Cok üzülüyorum miniğime.
inan benimde öyle kucağımda horul horul bıraktığım anda ıkınıyomsıkılıyo başlıyo ağlamaya

Hepmzde var benzer sornlar demekkı dun kaynanayla asıya gttk esm ısteydı cunku.. kılosuna bakılsın dedım cıkardım ustnu tarttık snra bakym gydrmeye basladı kaynana ona bıle sınır oldm benmı cok abartıyorm blmıyorm ama kıskanıyorm
Benimkiler benden cok uzaktalar iyiki.ama diger gelinleri arar torunlari goruntulu arar.bana bize gelince kadin aramaz sormaz.sende idare et biraz kiskanman sakınman normal.birak bir iki ilgilensin evine gider zaten.uzme kendini sende.

:KK43:Niye öyle yapıyor ki kuzucuklar? Benim huzursuzlugum ona da yansıyor galiba. Memede de sıkıntı cıkarıyor iki gündür.
aynen bizdeki süt nasıl direk geçiyosa sıkıntımız ruh halimiz herşeyimiz geçiyo kordon kesilsede bağımız kopmuyo mesela göğüslerim sızladığı anda uyusada ağlamaya başlıyo acıktığını ben hissediyorum bu nasıl güzel bi mucizeee rabbime bin şükür

Meraba kızlar doktrdan geldk bebeğim çok şükür kilo almış 2700 doğdu 3650kilo olmuş Maşlh..
Makatını kontrol etti doktr çatlak değil ama yara olmuş tenteryon verdi ve çinkolu pişik kremi ,, ayrıca bezin bacaklara değen yerlerin de de yara olmuş mantar gibi dedi trosyed ve fito verdi kullanan var mı??
Gaz için de nurse harveys yazdı eczacı çok ii bi ilaç olduğunu söledi hayrlısı bakalım,, inşlh ilaçlardan sınra bebeğim rahatlar uyku problemi de düzene girer..
Nurse harveys ben de aldım canım.20 damla yazıyor. Ben 10 damla verdim

aynen bizdeki süt nasıl direk geçiyosa sıkıntımız ruh halimiz herşeyimiz geçiyo kordon kesilsede bağımız kopmuyo mesela göğüslerim sızladığı anda uyusada ağlamaya başlıyo acıktığını ben hissediyorum bu nasıl güzel bi mucizeee rabbime bin şükür
Binlerce şükür. Daha sakin ve sabırlı olmam lazım.

ne güzel vermişsin cevabını bı tane de bende var istiyor hep onun lafıyla hareket edeyim bebegıme karısır evime karısır kocamla ılışkıme karısır bebegı kucagıma alıltırmısumda kendıme benzetmışımde yahu bebek bu dıyorum robot degıl ıstıyor akşama kdar besıkte bırakayım kaynanaların hepsi mi ayni olur :sinirli:

Herkesn bebegı annelıgı kendıne özeldr akıl vermeye karsmaya bayılıuolar ams bn neyn ıyı oldgnu dsnuyosam onu yaparm bebegm ıcnde her anne gbı en ıyısını ısterım. Dn saglık ocagndakı hemsıre bıle dedı sen cok bılınclı bı annesn dıye cok mtlu oldum kske daha ıyısını yapabılsem yavrum ıcın ama gerılıyorm sayelernde dsnmeym takmaym dıyırm ama bı sınır bılmıuolar snra esmle brbrmıze grıyırz. Rabbım sonumuzu hayretsın ınsaalah

Benimkiler benden cok uzaktalar iyiki.ama diger gelinleri arar torunlari goruntulu arar.bana bize gelince kadin aramaz sormaz.sende idare et biraz kiskanman sakınman normal.birak bir iki ilgilensin evine gider zaten.uzme kendini sende.

BIxmko yakın malesf cnm denıyorm tepkı gıstermeyım dıye ama kendı ewladıbs ysptgnı benım ewladınada yspmak ısıtyo kusura bakmasn babanesı tamm sevsn hskkı var ama bıyere kadr karısabıle benm cocuguma onn annesı benım sevsn gtsn ılerı gtmesnler

:KK43:Niye öyle yapıyor ki kuzucuklar? Benim huzursuzlugum ona da yansıyor galiba. Memede de sıkıntı cıkarıyor iki gündür.
Benim de 3-4 gündür düzenli emmiyor
Düzenli boşalmayınca da korkuyorum azalacak diye
Sağmak da istemiyorum
Bi ara kalanı sağdıydım ama çok zor geliyor
Yalnızız bi de artık bayılıp yatıyorum emZirdikten sonra

Kaynanalardan konu acilmis bende cok severim kendisini 10 yil altli ustlu oturduk iyide anlastik 2 yildir baska yere tasindim dogumdan once geldi yemekten supurgeye kadar her.isimi yapar bu benim 3. cocugum hala benimle ben sadece bebekle ilgileniyorum diger herseyi kaynanam yapiyor sagolsun diger kolum gibi masallah...

Canım benim kızın başı ve kaşları konak oldu
Sen nasıl giderdin onları
Sizde de vardı sanki
@dilekylmz22
guzel durulamamktn oluyoms canim.bebeyagini bi beze dok ovala kaslarni basini kabariyo onlar biraz beklet.kafasini konak taragiyla tara.ben kaslarina ince bi firca vardi bende kas fircasi hic kullanmadigm onunla taradim kapardıkci.sonra gecti.ama duralamdm mi guzel gene kabariyo.sampuaninida degstrdm linola diye bi sampuan yazdi dr

Back