- 27 Ağustos 2009
- 1.062
- 1.023
- 333
- 35
Benim 40 gün sürdüKızlar lohusa kanamam 1 hafta 10 gün sürmüştü. 10 gündür hiç bir şey yokken birden tekrar kanama başladı. Normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 40 gün sürdüKızlar lohusa kanamam 1 hafta 10 gün sürmüştü. 10 gündür hiç bir şey yokken birden tekrar kanama başladı. Normal mi?
Dogru diyon canim.allah buyuktur.allah razı olsun amin canim.Boşver kuzum yaa amaaan de geç deşilmesin yaran falan kaale bile alma... Geçmiş olsun canım Allah şifanı versin çok zor yeni doğum yapmışa diş ağrıaı çok iyi bilirim
Aynı işte canım tam tarif ettiğin gibi.Uyumada sıkıntı yok.Cok uykusu var ama sürekli ıkınma halınde oldugu için dalamıyorBizimki de kucakta ama nasıl?
Dik pozisyon
Göğsün altından ve popodan tutulacak
Ancak o zaman sakinleşip uyuyor
Kafa yana kayıyor bir görsen
Perişan halde
Ama yatay şekilde alayım kucağa basıyor ınga’ları
Annem beni yarı yolda bıraktı maalesefCnm bizde aynıyız sadece kucak değl meme de uyumak istyr ,, emzikte tutmuyor.. düzene girene kadar yardım alıcz geceleri.. anneler sağolsn yoksa bayılıp düşecem..
inan benimde öyle kucağımda horul horul bıraktığım anda ıkınıyomsıkılıyo başlıyo ağlamayaKızlar bugün perişan oldum. Gece hiç uyumadık. Gündüz de hep az az uyudu beşik görevi yapıyorm sabahtan beri. Benim kucakta uyuyr, bırakınca ıkınmaya başlıyor. Nasıl, ne zaman geçecek bu durumCok üzülüyorum miniğime.
inan benimde öyle kucağımda horul horul bıraktığım anda ıkınıyomsıkılıyo başlıyo ağlamaya
Benimkiler benden cok uzaktalar iyiki.ama diger gelinleri arar torunlari goruntulu arar.bana bize gelince kadin aramaz sormaz.sende idare et biraz kiskanman sakınman normal.birak bir iki ilgilensin evine gider zaten.uzme kendini sende.Hepmzde var benzer sornlar demekkı dun kaynanayla asıya gttk esm ısteydı cunku.. kılosuna bakılsın dedım cıkardım ustnu tarttık snra bakym gydrmeye basladı kaynana ona bıle sınır oldm benmı cok abartıyorm blmıyorm ama kıskanıyorm
Ben az önce eczaneden aldırdım. Verdim bakalım. inş ii gelirMaşallah canım
Kilo alımı çok iyi
1 ayda almış değil mi?
Nurse harveys mi bende mi denesem acaba
aynen bizdeki süt nasıl direk geçiyosa sıkıntımız ruh halimiz herşeyimiz geçiyo kordon kesilsede bağımız kopmuyo mesela göğüslerim sızladığı anda uyusada ağlamaya başlıyo acıktığını ben hissediyorum bu nasıl güzel bi mucizeee rabbime bin şükürNiye öyle yapıyor ki kuzucuklar? Benim huzursuzlugum ona da yansıyor galiba. Memede de sıkıntı cıkarıyor iki gündür.
Nurse harveys ben de aldım canım.20 damla yazıyor. Ben 10 damla verdimMeraba kızlar doktrdan geldk bebeğim çok şükür kilo almış 2700 doğdu 3650kilo olmuş Maşlh..
Makatını kontrol etti doktr çatlak değil ama yara olmuş tenteryon verdi ve çinkolu pişik kremi ,, ayrıca bezin bacaklara değen yerlerin de de yara olmuş mantar gibi dedi trosyed ve fito verdi kullanan var mı??
Gaz için de nurse harveys yazdı eczacı çok ii bi ilaç olduğunu söledi hayrlısı bakalım,, inşlh ilaçlardan sınra bebeğim rahatlar uyku problemi de düzene girer..
Binlerce şükür. Daha sakin ve sabırlı olmam lazım.aynen bizdeki süt nasıl direk geçiyosa sıkıntımız ruh halimiz herşeyimiz geçiyo kordon kesilsede bağımız kopmuyo mesela göğüslerim sızladığı anda uyusada ağlamaya başlıyo acıktığını ben hissediyorum bu nasıl güzel bi mucizeee rabbime bin şükür
ne güzel vermişsin cevabını bı tane de bende var istiyor hep onun lafıyla hareket edeyim bebegıme karısır evime karısır kocamla ılışkıme karısır bebegı kucagıma alıltırmısumda kendıme benzetmışımde yahu bebek bu dıyorum robot degıl ıstıyor akşama kdar besıkte bırakayım kaynanaların hepsi mi ayni olur![]()
Benimkiler benden cok uzaktalar iyiki.ama diger gelinleri arar torunlari goruntulu arar.bana bize gelince kadin aramaz sormaz.sende idare et biraz kiskanman sakınman normal.birak bir iki ilgilensin evine gider zaten.uzme kendini sende.
Nurse harveys ben de aldım canım.20 damla yazıyor. Ben 10 damla verdim
Damla seklinde canim.Gaz giderici yazıyr.Canım o markamn kolık olanımı sendekı nrmalımı 10 damla demssnya
Benim de 3-4 gündür düzenli emmiyorNiye öyle yapıyor ki kuzucuklar? Benim huzursuzlugum ona da yansıyor galiba. Memede de sıkıntı cıkarıyor iki gündür.
Ben de deniyim o zamanBen az önce eczaneden aldırdım. Verdim bakalım. inş ii gelir
guzel durulamamktn oluyoms canim.bebeyagini bi beze dok ovala kaslarni basini kabariyo onlar biraz beklet.kafasini konak taragiyla tara.ben kaslarina ince bi firca vardi bende kas fircasi hic kullanmadigm onunla taradim kapardıkci.sonra gecti.ama duralamdm mi guzel gene kabariyo.sampuaninida degstrdm linola diye bi sampuan yazdi drCanım benim kızın başı ve kaşları konak oldu
Sen nasıl giderdin onları
Sizde de vardı sanki
@dilekylmz22
kaslarina pamuk sürme bu arada.kulaklarndada olur arkalarnda yanlarinda kulak temizlycide sürme pamukta konak yapiyoms.zeytin yag da sürülüyo ama bende ise yaramadiCanım benim kızın başı ve kaşları konak oldu
Sen nasıl giderdin onları
Sizde de vardı sanki
@dilekylmz22