- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Ben de çok iyi sanıyordum canim kaynanam için senin gibi herkes sasiriyordu ama bana hamilwligim boyunca baktığı için basima kalktı neler söylemedi oyle yenilecek yutulacak sozler degil canim degilsw 1 haftadir dayandim kiizm icin esim hic yanimda olmadi griptim astim bronsit var bende cigwrlwrim cikacak gibiydi nw kaynanam ne esim hic aldirmadilar hamilwyken el bebek gul bebektim çünkü eşimin çocuğu olmuyordu tup beebek sansimiz bile yoktu allah kabullendigimiz an kendiliginden kizimi rahmime dusurdu onun icin daha cok onlarin gozundr tasiyici anneydim kzim onunnicin dwgwrliydi milletin agzi kapanmisti 1 haftadır o evi bana zindan ettiler en son annem babam duydu kuzenimden geldiler beni almaya baba evine çocukla dönmek çok zor diye donemedim kendi evime geldim esim su saat oldu ne aradi ne sordu neymis kizimi bana vermeyecekmis mersine wli bos donencekmisim daha bir suru swy canim lohusaligimin tadını çıkarmadım eşim çok değişti eskiden benim için neler yapan adam bambaşka bir insan oldu
Internette yazılanlar hiç guzel degil canim devamlin ilaca bagli kalabilurler allah göstermesin ben saliya kadar kafayı yemek üzereyim bide ailevi sorunlar boşanmanın esigindeyim mersin e gelirsem o nerebilecwgin iyi bir çocuk doktoru var mi
Canim zoruma gidiyor 1 gün oldu eve geleli evde dogrundurust bisey yok babamlar az BI alışveriş yaptı mersine gitmeden para bıraktılar ekmek.almaya gidemiyorum yavrumu bırakıp ve kocam denen o adam arayıp sormadı su sezeryanli halimle komur torbası kaldirdip sobayı yakmam lazım kızı hasta etmemek için şimdi yanimda olacağına yanında değil kötü gunumde yanında değilse iyi gunumde yanimda olmasın ben annem babam bosan cocugu olmuyor falan defile millet saçma sapan konuştuğu halde onu bırakmadım sabrettimn hicbirzaman da kusurunu yüzüne vurmadim ama o ne yaptı el kadar yavruyla beni bıraktı kayinbaba gidersen birdaha getirtmem buraya seni ddi kocam denen adam hicbisey demedi Ben nasıl bu adamla ayni yastiga bas koyarım nasil tekrar guvenebilirim zaten aşk sevgi kalmadiCanım sakin ol lutfen bosanmak bı anlık sinirle verılecek bı jarar degıl o anllatgm gece bende aldm valızı koymaya basladım bebegmn esyalarını ama snrasını dusundum ben annem baabm ayrı buhudum ve bunn buyuk sıkntısını yasadım aynısını benengıme yasatmasın rabbım.. sabrımın sonuna kdr gucumun sonuna kadr dayanabldgm kadr dayanıcam ınsallah rlmdrn helenı yapıcam oglum ıcın snde sakin ol esin alıcaktr hatasnı o kadr kolay dehl el kadr bebek var ortafa.. ben hep derım gazla muhabbet tez ayrlk getrr herseyın bı sınırı olmalı blmıuorm ben böyleyım fazlasına helenıuorm bak 4 gn kaldı yanmzda aştı o sınırı kocamla aynı odada yatamadım ona envcok ıhtyac duydugum anda.. o gece benmde taş gbı oldu gogslerm daha 4 gnlukyu benengım agladı kustu emememdı rmzırrmedım o agladı ben agladım noldu olan o gece bebgıme oldu ac kaldı uavtum... su an ıyı dusunemıyorz sen bıraz bekle balalım bı sakınles ınsallah uoluna gırer hersey
Aynen canim netten baktım geçen salı resmen coktum yarın sonuc belli olacak hayirliayla temiz çıkarKzlar bule seulerde hemen netten bakıyorz sacma sapan seyler cokıuo kafa karstrmayın olmsuz dsnmeyn nolr gıdın baktrn dktra ınsallah onemlı bsey drhldr rabbım korusun esrgesın eelatlarımızı ınsaallah
Zor valla bazen kendi annemizle anlaşamıyoken başkasıyla anlaşmak imkansız olabiliyo benim annem yanımda kaynanamda orjinalinde iyi biridir ama oda daha hamileyken gece ağlamalardan uyuyamıycan sen diğer odada yatarsın falan diyodu bende o çocuğu ben tek yapmadım tamam gece kalkıp pışpışlamasın altını almasın ama odada kalacak dedim. Ben önceden herkese uyarılarımı yaptım herkeste sağ olsun benim deli damarımı bildiği için kimse ses çıkaramıyo bi annemle anaannemin batıl inançlarını yenemedim ama bunada şükür:) paylasmıyo canım hala kundaktakı bebek gıbı davranıuo dort gn bzde kaldı dogm yaptgmda kocamı aksamları otrma odasına yolladı sen orda yat ben dururum brda dıye oglunuykusuz kalmasn dıye dayanamadı o bunalmda ben kocamı yanmda yatıramadm dusun yanı en son dordncu aksam yatagı yorgaı gotrdum otrma ıdasına anne sen odada yat gotrrdum yorganı dedım astı suratı kavga ednce gttı ewıne sabah. Hatrlamak bıle ıstemıyorm hatrladıkca sınırlenıyotm daha
Sagol canim.Uflemeyi bilmiyrdum.Onu deneyeyimcnm ben sordum o kaadar normal karşılıyolarki bizim aklımız gidiyor hemen cevirip sırtını vurucaksın dedi bende nette gördüm yüzüne üflediğin anda nefes alıyo ben öyle yapıyorum benimkide çok tıkanıyo allaha emanetler
Burnu tıkali oldugu icin yapıyrdr muhtemelen canim.Dun ilk defa memede cok huzurszlandı.Aynen dedgn gibi cekip birakiyr bi de aglıyr.Kafam catlıcaknaksam 6dan berı uyumadınhc aglamadıdı kadr agladı memeyı cekıp brakıyo altı temz emıyoda ama aglıyo arada canı yanıyo gbı nazarmı degdı anlamadım aksm mısafr vardı ne zorms bebek buytmek
Valla benim ilk günden gidikti :))Kafa gttınıyıce bzıım :) uykusuzluktan zaar
Ben yetisemiyrm hic bi ise.H.ici teyzem geliyr .Esim gelene kadar o yardim ediyr.Bizim minik tek basina uyumuyr.Surekli pıs pıs yapmak gerekyrBen de yalniz bakıyorum
Yok tatlımKzlar asınıcın gtcez naspse yapmam gereken dıkkat etmm gereken bsey varmı
Süt emen bir bebeği kimse senden alamaz bir kere rahat olBen de çok iyi sanıyordum canim kaynanam için senin gibi herkes sasiriyordu ama bana hamilwligim boyunca baktığı için basima kalktı neler söylemedi oyle yenilecek yutulacak sozler degil canim degilsw 1 haftadir dayandim kiizm icin esim hic yanimda olmadi griptim astim bronsit var bende cigwrlwrim cikacak gibiydi nw kaynanam ne esim hic aldirmadilar hamilwyken el bebek gul bebektim çünkü eşimin çocuğu olmuyordu tup beebek sansimiz bile yoktu allah kabullendigimiz an kendiliginden kizimi rahmime dusurdu onun icin daha cok onlarin gozundr tasiyici anneydim kzim onunnicin dwgwrliydi milletin agzi kapanmisti 1 haftadır o evi bana zindan ettiler en son annem babam duydu kuzenimden geldiler beni almaya baba evine çocukla dönmek çok zor diye donemedim kendi evime geldim esim su saat oldu ne aradi ne sordu neymis kizimi bana vermeyecekmis mersine wli bos donencekmisim daha bir suru swy canim lohusaligimin tadını çıkarmadım eşim çok değişti eskiden benim için neler yapan adam bambaşka bir insan oldu
Vermem zaten beni öldürmeleri gerekiyor kızımı benden almaları içinSüt emen bir bebeği kimse senden alamaz bir kere rahat ol
Kayınbabanın gidersen bu eve sokmam seni demesine aldiris etme. Sen onunla rvli degilsin kocan değil o senin. Kocanın da kafası karışık şu anda. Benim kocam isteyken bile aklı bebekte kalıyor. Seninki de öyledir. Neticede yıllarca evladı olsun diye beklemiş. Hele şimdi sen küsüp gitmişsin aklını yiyecek o merak etme. Dayanamaz arar, gelir görür. Boşanma kelimesini cok fazla dile getirmeyin simdilik. Sen sakin yapma. Kızına yazık annesi babasi ayrı olsun istrr mi? Amaç çoğalmak degil ki o bebeye aile olmak. Sen su an sinirlisin diye yaziyorsun bunlari. Annemden 30 senedir dibliyorim kayınbabası gel bu kadini bosa sans iki tane avrat alacam demiş. Yıllardır söyler durur unutmaz. Onlar da gelmis boşanma eşiğine yıllar önce biz bebekken. Herkes bu tür şeyler yaşıyor ne yazik ki. Ama sineye çekeceğiz bazi olaylari cocukluyuz artık.Vermem zaten beni öldürmeleri gerekiyor kızımı benden almaları için
Bizde dun esimle birlikte baktik,birbirimize grdik.Cocugu bi tutamiyr,aglatyr.Dun hic bi isimi halledemedim.Yemek bile yiyemedim.Anneme gitcem dedim.Cocuga bakamiyrsan git dedi.Annemi aradim,gel diyr.O ne desin.Sana 1 ayligina yardimci bulalim dediBen ilk defa yalnız bıraktım canim kendi evimdeyim kimse yok eşim denen adam bile yok
Yok tatlım
Bacaktan 2. Dozu vuracaklar o kadar
Bu ateş fln yapmıyormuş
Ben gece uyanmadım heralde bebişler artık acıkınca uyanmayacaklar mıydı ??
canim karismak gibi olcak ama hemen bosanma falan dusunme hormonlarimiz hala aktif.bizde 1 haftadr eşimle kavga ediyrz adamin herseyi batiyo bana ve 2 senelik evliyim hic kavga etmemistk hep birbirimizi alttan aldik ama benm bu aralr hep hormonlarm konustu:)) daha aksam baristk:) konuyu bilmiyrm ama sakin kafayla iyice düşün canim biraz zor bu aralar ama uykusuzlk stres kaygi hep bunlara sebep oluyoCanim bende dün kavga ettim kaynanamla hwmdenoyle böyle bir kavga değil bütün zehirini kustu bana kac yılın birikimiydi ama iyi oldu kızımı birdaha gostermeyecem ne ben onlara gidecem ne onlar benim evime gelecek dün bu halimle benisinir krizine soktu dün sutun kesildi resmen stresten benim gibi bir insani bile delirttiler bende herşeyimi toplayıp.evime geldim kızımla babam geldi evime getirdi kocam denen adam ailesinin yanında oldu orda kaldı boşanma davası için düşünüyorum şimdi kizim için.katlanabilir miyim ama 6 yıllık aşkı sevgiyi emeği silen bir adama guvenebilir miyimn bmiyorum ama en güzeli kendi evimde kizimla basbasa bir gece geçirdim kızımla dünyalara degismem bin tane kocaya ve onun ailesine değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?