- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Ben de çok iyi sanıyordum canim kaynanam için senin gibi herkes sasiriyordu ama bana hamilwligim boyunca baktığı için basima kalktı neler söylemedi oyle yenilecek yutulacak sozler degil canim degilsw 1 haftadir dayandim kiizm icin esim hic yanimda olmadi griptim astim bronsit var bende cigwrlwrim cikacak gibiydi nw kaynanam ne esim hic aldirmadilar hamilwyken el bebek gul bebektim çünkü eşimin çocuğu olmuyordu tup beebek sansimiz bile yoktu allah kabullendigimiz an kendiliginden kizimi rahmime dusurdu onun icin daha cok onlarin gozundr tasiyici anneydim kzim onunnicin dwgwrliydi milletin agzi kapanmisti 1 haftadır o evi bana zindan ettiler en son annem babam duydu kuzenimden geldiler beni almaya baba evine çocukla dönmek çok zor diye donemedim kendi evime geldim esim su saat oldu ne aradi ne sordu neymis kizimi bana vermeyecekmis mersine wli bos donencekmisim daha bir suru swy canim lohusaligimin tadını çıkarmadım eşim çok değişti eskiden benim için neler yapan adam bambaşka bir insan oldu
Canım senı ıuı anlıyorum ben gecen hun esıme dedımkı once senı vururum snra kendımo vururm cocugumdan yone aytılmam bırakıp gtmem snra olan bı yavruya olr dedım abuk subuk seyler konusıyo arastrıyo hc bxdan kalmams bende tanıyamıuotm esimi emın ol hızırumuz uok güya severek evlendık ama sımdı ne haldeyim ama bu eskı kavgalarımıza benzemez artık ortada bı eevlat var allah korusun bule cınnet gecrrıyolar ınsanlara demekkı. Ne drmrk bı anneyı evladndan ayrmak bı babanın anne kadr hcbı zaman hakkı olamaz cocuk ustnde bence... allahm hrpmzn eeınr hzuur versn ınsallah sıkntılarımZdan feraha cıkarız bylesı cok zor cınku