2017 Aralık Anneleri

uyudu saat 11 de hala uyuyo.uyandrcam onu aksam ustu bidaha uyutmuycm.bi duzen kurmak lazim artk

Malesef su an bzıım duzene pek ıycaklarını sanmıuorm cnm acıknca ıyanıyo bzıımkı ıstemeyncede uyumuyo aralarda yırmı dk ıyuyp dnlenıyo snra kaldıgı yerden devam :)

İşte esımde sanıuoko cocuk ac ben emzık verıyom sanıyo
sırtını dinle ses geliyo mu diye bak.o bogazdaki hirilti mama kalintisida olablyo emerken biberonu bizimkide yapiyo sonra geciyo.bende hep korkuyrm cigerlerde bisey mi var hatta her dr a gidismde dinleyn diyrm temiz diyolar sen yinede bi gotur canim icin rahat eder

Mam bermıuorm cnm sut emıuo bızımkıde ben bıbuarn gotrum sahlık ocahına gtcez ası ıcın orda baakrlarmıkı acaba

Malesef su an bzıım duzene pek ıycaklarını sanmıuorm cnm acıknca ıyanıyo bzıımkı ıstemeyncede uyumuyo aralarda yırmı dk ıyuyp dnlenıyo snra kaldıgı yerden devam :)
bizimki ışık acik olsun istiyo bide kapiyrm isigi bi patlatiyo gozleri komikte oluyo.anlasim artk gece biraz oyalamam lazim onu saati belli cunku 12 ile 2 arasi uyuttum uyuttum sonrasi yok

Mam bermıuorm cnm sut emıuo bızımkıde ben bıbuarn gotrum sahlık ocahına gtcz ası ıcın orda baakrlarmıkı acaba
yok hani sutten mamadan da olur demek istedim bi sivi kaliyo bogazlarnda.bizim gibi temizleyemylar bazen oksurukle bazen hapsurukla atar demisti dr hatta bana.bakarlar bakarlar gotur dinliyolar cigerleri

Kalktı canim.Bizde nerde oyle uyku.Surekli bekliyoz yanında.Hep piş piş.Yoksa anında uyaniyr.Kilosu nasil?

Kalktı canim.Bizde nerde oyle uyku.Surekli bekliyoz yanında.Hep piş piş.Yoksa anında uyaniyr.Kilosu nasil?
Kilo alımı iyiydi
En son geçen hafta 300gram almıştı
Geçen hafta hep memedeydi ama
bu hafta hiç doğru düzgün emmedi
Tekrar gidip kilosuna bakarım ben
İçime sinmiyor
Bu işi çözmem lazım
Memelerin birini zorla emzirdim birini sağdım
Kaç saat oldu onu bekliyorlardı

Benimki de pış pış istiyordu
Beşiğin sallanma ayarını açtık artık
Emziği de verdik
Daldı uykuya
Acaba emzik meme reddi yapar mı ki

yok hani sutten mamadan da olur demek istedim bi sivi kaliyo bogazlarnda.bizim gibi temizleyemylar bazen oksurukle bazen hapsurukla atar demisti dr hatta bana.bakarlar bakarlar gotur dinliyolar cigerleri

O zaman hastaneye ugramaymmı dırekt saglık ocagına gıdıhım ama cocuk dktru yoktr saglık ocahında hıcbı sey yk walla bızım brda

Yetyrdur canim o zmn merak etme. Sarilik gecti mi sizin?Bizim eller bembeyaz.Yuzu hala sarı

Benimki de pış pış istiyordu
Beşiğin sallanma ayarını açtık artık
Emziği de verdik
Daldı uykuya
Acaba emzik meme reddi yapar mı ki
Sanmam canım ama.Besiklermz aynıydi sanki.Bizimki besigi sevmedi.Ben bizim yatagin ustunde,salonda koltukta nerde uyursa yatryrm

merhabalar,
4 aralık doğumlu kızımın poposu çok kötü pişik oldu. Earth mama pişik önleyici kullanıyordum. şimdiye kadar sudokrem, Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı denedim, hiç fayda etmedi hiç biri. deneyimli anneler ne önerir acaba? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…