• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

:) paylasmıyo canım hala kundaktakı bebek gıbı davranıuo dort gn bzde kaldı dogm yaptgmda kocamı aksamları otrma odasına yolladı sen orda yat ben dururum brda dıye oglunuykusuz kalmasn dıye dayanamadı o bunalmda ben kocamı yanmda yatıramadm dusun yanı en son dordncu aksam yatagı yorgaı gotrdum otrma ıdasına anne sen odada yat gotrrdum yorganı dedım astı suratı kavga ednce gttı ewıne sabah. Hatrlamak bıle ıstemıyorm hatrladıkca sınırlenıyotm daha
Aaaa sende mi bole olacan yani gelinine vahhh vahhhhh

bi bebek masil 12 saat uyumaz allah askina yaa.ana kucağında salladım kucagimda salladim ayagimda salladim battaniyede salladik pusette salladik biraktm besigine uyumadi herseyi yaptim uyumadi bu saat oldu.karni tok alti temiz bi agrisi sizisi yok bellei.kaka yaptrmak icin zeytin yagi ile masaj yaptım popoyu uyardim yapmadı.ben daha ne yapayim nasil uyutulur bebek söylesin biri kusucam uykusuzlktan ağlamaktan yoruldum o da mizmizmiz hic durmadi ne yapayim ben daha ne yapilir
Benim de öyleydi canım
Dün çok yordu bizi
En son gece 2de uyudu
Şimdi ise emmek için uyanamıyor
Zorla kaldırıyorum 2-3çekip bırakıyor

Eet hırıltı gbı sankı tecrubesızımya anlayamıyom belkıde burnunu yemzlıuoz hergn ama bence balgam gbı bu bıgazdan gelıyo sesınıde degstrıyo cnku
Canım bi dr a götürün dinlesin cigerlerini basındaysa ilac verirde ilerlemez.
Bence bugun yarin goturun cigerleri kucuk en ufak bi virusde tikanabiliyolar

Benim de öyleydi canım
Dün çok yordu bizi
En son gece 2de uyudu
Artik 1 ay doldu ya canım uyandrmasak olmuyr mu?Simdi 3 saat oldu bizim de.Cok rshat uyuyr.Uyandrmak istemiyrm

K Koala_anne Canim biz 1 ayı doldurduk.Sarilik degeri dun 9.6 cıktı.Doktor sorun yok
3 ayı bulabilir dedi.Doktora sormayi unuttum.Yine 2 saatte mi emzireyim?Sarilik yukselme riski var mı?3 saat oldu emmeyeli.

Kizlaaar bebeğimin bu akdar ağlamasının kakasini yapmamasının hatta gaz çıkaramamasinin nedeni makatta çatlamış...doktor iki krem verdi inşallah en kısa sürede geçer de bebeğim iyileşir:KK43: bu arada acı 3lma yağı önerdi doktorum.gittik aldık sonuç şimdilik güzel...birkac kere gazını çıkardı..umarim bu da diğerleri givi fos çıkmaz bir süre sonra..
Bu arada K Koala_anne bana yardımcı olur musun bebeğimin burnu çok tıkanıyor.deniz tuzu ve aspiratoru denedim evet acıyor ama tam değil...doktorumuz nebulizator makinası almaması önerdi.. buhar makinası burnuna vericez.sen böyle bsiey kullandın mı hiç:KK43: üzülüyorum artık bebişim için önerilerin neler
Bizede dr almamizi onerdi aldik bronslari acmak icin tüm ev halki zaman zaman kullaniyoruz.
Tanidigim tum ailelerin evinde varmis megerse buda dr ların yeni modası oldu sanirim.

Canm emzgı ne zamn vermk dgru bn cok vermıyırmda bazen bes dk altnı degstrrken acıktysa falan yada toksa uyumuyosa dalsın dıye verıyorm
Doğru yapıyorsun canım bende öyle yapıyorum uykuya dalarken altını değiştirirken veriyorum, uykuya daldıktan belli bi süre sonra zaten çıkartıyor uyuyor tekrardan uyanırsa yine veriyorum uyuyor yoksa karnı tok olup sıkıntıaı olmadığı halde meme emecek , altını değiştirirkende iyi oluyor

Desene daha bu hiç o zaman :bicak: vay halimize..
Allh iyilik sağlık versn evlatlarımıza bizlere bağışlasın inşşh başka da ne istenr ki Canm.. denedim Canm damaklı damaksz almıyor çok küçük doğdu ağzı da küçücük bu yüzden almıyor olablr mi sence ..
canım chicco physio kauçuk emzik ler var minicik tam miniklere göre bide ona bak evde vardı bulursam reaim yükleyeceğim

Doğru yapıyorsun canım bende öyle yapıyorum uykuya dalarken altını değiştirirken veriyorum, uykuya daldıktan belli bi süre sonra zaten çıkartıyor uyuyor tekrardan uyanırsa yine veriyorum uyuyor yoksa karnı tok olup sıkıntıaı olmadığı halde meme emecek , altını değiştirirkende iyi oluyor

İşte esımde sanıuoko cocuk ac ben emzık verıyom sanıyo

K Koala_anne Canim biz 1 ayı doldurduk.Sarilik degeri dun 9.6 cıktı.Doktor sorun yok
3 ayı bulabilir dedi.Doktora sormayi unuttum.Yine 2 saatte mi emzireyim?Sarilik yukselme riski var mı?3 saat oldu emmeyeli.
Srn yine 2 saat de bir emzir canım değeri düştükçe kendi kalkacak zaten emmeye biraz daha sık dişini uyandır bence emsin

Canim netten bak istersen tiroite kistik fibrozise metabolik hastalıklara enzim eksikliklerine falan bakıyorlar ben baya bir arastidirdim insallah BI sorun çıkmaz bizim de salı günü belli olacak
ılk cocugum da da yuksek cıkmıstı canm netten bakayım bende inşallah değerlerı normal cıkar bu sefer yavrularımızın daha cok kucukler canının yanmasına dayanamıyorum

Artik 1 ay doldu ya canım uyandrmasak olmuyr mu?Simdi 3 saat oldu bizim de.Cok rshat uyuyr.Uyandrmak istemiyrm
Benimki emziği emdiği gibi memeyi emmyior delircem
Aslında onların artık saate göre kendilerinin kalkması lazım galiba
Ama benimkini uyandırma 4-5saat uyur
3 saat olduysa bence kaldır canım sen
Ben kaldırıyorum da ne oluyor gerçi emmiyor :(

Benimki memede sıkıntı çıkarıyor ya
Zorla emziriyorum
3-5 dk emip bırakıyor
Gece zaten uaynmıyor uykusunda emzirmeye çalışıyorum
Emziği verdim şimdi uyukluyor
:(

Canım banyo yaptr ıstersen rahatlar belkı. Aksam bız yaptrdık yıne uyucagı saatte uyudu ama bı dene ıstersen. Zor oluyo gercekten ust uste bınınce basım agrıyo benımde heryerm agrıyo dnlenmeynce
uyudu saat 11 de hala uyuyo.uyandrcam onu aksam ustu bidaha uyutmuycm.bi duzen kurmak lazim artk

Canım yapacak bişey yok daha ne yapabilirsin ki zaten acaba kakasını yapsa uyurmu ki bana uyur gibi geldi bi banyo rahatlatır belki, beni bi gör elektrik çarpmış gibiyim sıpa uyumuyorda dün gece 1 den bu yana ayaktayım az az dalıp uyanıyor
bizimkide oleydi azcik uyuyo sonra aciyo gozleri deli gibi sallasinlar istiyo.zatennbi damlacik beyni var sallanmaktan o da gidicek sallamasan yirtiyo ortaligi.artk midem bulaniyodu uykusuzlktaj simdide uyandryz mama yemeye diye agliyo.isircam totsuni uyansin :)))

Benim de öyleydi canım
Dün çok yordu bizi
En son gece 2de uyudu
isir popoyu :)) vallah cildirdm artk o uyumuyo bende onunla oynuyrm hem kiziy hem hosuna gidiyo yuvarladim onu iyice yoruldu sonra uyudu kucuk velet:))

Back