Aaaa sende mi bole olacan yani gelinine vahhh vahhhhh:) paylasmıyo canım hala kundaktakı bebek gıbı davranıuo dort gn bzde kaldı dogm yaptgmda kocamı aksamları otrma odasına yolladı sen orda yat ben dururum brda dıye oglunuykusuz kalmasn dıye dayanamadı o bunalmda ben kocamı yanmda yatıramadm dusun yanı en son dordncu aksam yatagı yorgaı gotrdum otrma ıdasına anne sen odada yat gotrrdum yorganı dedım astı suratı kavga ednce gttı ewıne sabah. Hatrlamak bıle ıstemıyorm hatrladıkca sınırlenıyotm daha
Benim de öyleydi canımbi bebek masil 12 saat uyumaz allah askina yaa.ana kucağında salladım kucagimda salladim ayagimda salladim battaniyede salladik pusette salladik biraktm besigine uyumadi herseyi yaptim uyumadi bu saat oldu.karni tok alti temiz bi agrisi sizisi yok bellei.kaka yaptrmak icin zeytin yagi ile masaj yaptım popoyu uyardim yapmadı.ben daha ne yapayim nasil uyutulur bebek söylesin biri kusucam uykusuzlktan ağlamaktan yoruldum o da mizmizmiz hic durmadi ne yapayim ben daha ne yapilir
Canım bi dr a götürün dinlesin cigerlerini basındaysa ilac verirde ilerlemez.Eet hırıltı gbı sankı tecrubesızımya anlayamıyom belkıde burnunu yemzlıuoz hergn ama bence balgam gbı bu bıgazdan gelıyo sesınıde degstrıyo cnku
14 aralık canim.Dundu bizim o zmn di mi:)Benim buyuk kız kagitlardan 1 yapmıs.Kucuk hanimi aglamadan yataga yatrabilirsek bizde cekucez ins.Canm 15 aralıkmı dogm bzde bır aylık olduk bugun :) frsat bulrsam foto cekcem 1 aylık basıt bınkonsept yaparak şalla galan 1 yazıcam anımolsun
Artik 1 ay doldu ya canım uyandrmasak olmuyr mu?Simdi 3 saat oldu bizim de.Cok rshat uyuyr.Uyandrmak istemiyrmBenim de öyleydi canım
Dün çok yordu bizi
En son gece 2de uyudu
Şimdi ise emmek için uyanamıyor
Zorla kaldırıyorum 2-3çekip bırakıyor
Bizede dr almamizi onerdi aldik bronslari acmak icin tüm ev halki zaman zaman kullaniyoruz.Kizlaaar bebeğimin bu akdar ağlamasının kakasini yapmamasının hatta gaz çıkaramamasinin nedeni makatta çatlamış...doktor iki krem verdi inşallah en kısa sürede geçer de bebeğim iyileşirbu arada acı 3lma yağı önerdi doktorum.gittik aldık sonuç şimdilik güzel...birkac kere gazını çıkardı..umarim bu da diğerleri givi fos çıkmaz bir süre sonra..
Bu arada K Koala_anne bana yardımcı olur musun bebeğimin burnu çok tıkanıyor.deniz tuzu ve aspiratoru denedim evet acıyor ama tam değil...doktorumuz nebulizator makinası almaması önerdi.. buhar makinası burnuna vericez.sen böyle bsiey kullandın mı hiçüzülüyorum artık bebişim için önerilerin neler
Doğru yapıyorsun canım bende öyle yapıyorum uykuya dalarken altını değiştirirken veriyorum, uykuya daldıktan belli bi süre sonra zaten çıkartıyor uyuyor tekrardan uyanırsa yine veriyorum uyuyor yoksa karnı tok olup sıkıntıaı olmadığı halde meme emecek , altını değiştirirkende iyi oluyorCanm emzgı ne zamn vermk dgru bn cok vermıyırmda bazen bes dk altnı degstrrken acıktysa falan yada toksa uyumuyosa dalsın dıye verıyorm
canım chicco physio kauçuk emzik ler var minicik tam miniklere göre bide ona bak evde vardı bulursam reaim yükleyeceğimDesene daha bu hiç o zamanvay halimize..
Allh iyilik sağlık versn evlatlarımıza bizlere bağışlasın inşşh başka da ne istenr ki Canm.. denedim Canm damaklı damaksz almıyor çok küçük doğdu ağzı da küçücük bu yüzden almıyor olablr mi sence ..
Doğru yapıyorsun canım bende öyle yapıyorum uykuya dalarken altını değiştirirken veriyorum, uykuya daldıktan belli bi süre sonra zaten çıkartıyor uyuyor tekrardan uyanırsa yine veriyorum uyuyor yoksa karnı tok olup sıkıntıaı olmadığı halde meme emecek , altını değiştirirkende iyi oluyor
Srn yine 2 saat de bir emzir canım değeri düştükçe kendi kalkacak zaten emmeye biraz daha sık dişini uyandır bence emsinK Koala_anne Canim biz 1 ayı doldurduk.Sarilik degeri dun 9.6 cıktı.Doktor sorun yok
3 ayı bulabilir dedi.Doktora sormayi unuttum.Yine 2 saatte mi emzireyim?Sarilik yukselme riski var mı?3 saat oldu emmeyeli.
Canım bi dr a götürün dinlesin cigerlerini basındaysa ilac verirde ilerlemez.
Bence bugun yarin goturun cigerleri kucuk en ufak bi virusde tikanabiliyolar
Ay yok ne alakası var o zaman kendileri emzirsin tövbe yarabbim yaaa çok biliyorlar :))İşte esımde sanıuoko cocuk ac ben emzık verıyom sanıyo
Tamam canım öyle yapayım.Srn yine 2 saat de bir emzir canım değeri düştükçe kendi kalkacak zaten emmeye biraz daha sık dişini uyandır bence emsin
ılk cocugum da da yuksek cıkmıstı canm netten bakayım bende inşallah değerlerı normal cıkar bu sefer yavrularımızın daha cok kucukler canının yanmasına dayanamıyorumCanim netten bak istersen tiroite kistik fibrozise metabolik hastalıklara enzim eksikliklerine falan bakıyorlar ben baya bir arastidirdim insallah BI sorun çıkmaz bizim de salı günü belli olacak
Benimki emziği emdiği gibi memeyi emmyior delircemArtik 1 ay doldu ya canım uyandrmasak olmuyr mu?Simdi 3 saat oldu bizim de.Cok rshat uyuyr.Uyandrmak istemiyrm
Benimki memede sıkıntı çıkarıyor yaDoğru yapıyorsun canım bende öyle yapıyorum uykuya dalarken altını değiştirirken veriyorum, uykuya daldıktan belli bi süre sonra zaten çıkartıyor uyuyor tekrardan uyanırsa yine veriyorum uyuyor yoksa karnı tok olup sıkıntıaı olmadığı halde meme emecek , altını değiştirirkende iyi oluyor
uyudu saat 11 de hala uyuyo.uyandrcam onu aksam ustu bidaha uyutmuycm.bi duzen kurmak lazim artkCanım banyo yaptr ıstersen rahatlar belkı. Aksam bız yaptrdık yıne uyucagı saatte uyudu ama bı dene ıstersen. Zor oluyo gercekten ust uste bınınce basım agrıyo benımde heryerm agrıyo dnlenmeynce
bizimkide oleydi azcik uyuyo sonra aciyo gozleri deli gibi sallasinlar istiyo.zatennbi damlacik beyni var sallanmaktan o da gidicek sallamasan yirtiyo ortaligi.artk midem bulaniyodu uykusuzlktaj simdide uyandryz mama yemeye diye agliyo.isircam totsuni uyansin :)))Canım yapacak bişey yok daha ne yapabilirsin ki zaten acaba kakasını yapsa uyurmu ki bana uyur gibi geldi bi banyo rahatlatır belki, beni bi gör elektrik çarpmış gibiyim sıpa uyumuyorda dün gece 1 den bu yana ayaktayım az az dalıp uyanıyor
isir popoyu :)) vallah cildirdm artk o uyumuyo bende onunla oynuyrm hem kiziy hem hosuna gidiyo yuvarladim onu iyice yoruldu sonra uyudu kucuk velet:))Benim de öyleydi canım
Dün çok yordu bizi
En son gece 2de uyudu
Şimdi ise emmek için uyanamıyor
Zorla kaldırıyorum 2-3çekip bırakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?