- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Canim hepimizde aynı dert var ben günde 6- 7 defa üst değiştiriyorum battaniye saymıyorum bile uyku sorunu hepimizde var bizde akşam 7 de başlıyoruz gece 2 -3 kadar biraz uyuyor öğleden sonra tekrar başlıyor dün gece mama verdim sutumu almadi besik dışında yatmayan kizim şimdi besikte yatmıyor koltukta yatıyor sadece yani sürekli huy değiştiriyorlar
Şuan aynıyız artık ayakta sallıyorum sardım dahada niyeti yok uyumaya uykusuzlukdan geberiyorum artık uyusada ben uyumam diğer kızçelerle ilgilenmem lazım.... Ağlamak istiyorum...... Miğdesi dolmuştur ondan kusmuştur merak etme uyusa hazmeder içtiğini bizimkide emip durdu sütü olduğu gibi çıkardı şimdi yine meme istiyor ama vermeyeceğim uyusun yoruldu çünkü
Rabbim salih kullardan eylesin canım❤Kizlar kirkimiz dun çıktı bizim. Oğlumuz kocaman oldu sanki bizim gözümüzde büyüdü. Askere gittigini evlendigini de görürüz insallah
Canım işte oyuncak edecekler daha memeyi biraz daha büyüsünler inşAllah bak gör sen o zaman memeyi sündüre sündüre emmeye başlayacaklar, Allahım iyi olsunlarda başka bişey istemem zaten bende, 3mzik gerçekten kurtarıcı benim tek bu çocuğum aldı diğerlerine aldıramadım,hep 2,5 yaşında bıraktılar meme emmeyi sabah gece gündüz memedelerdi emzik olsaydı benim iliğimi kurutmazlardı:) baika emzikler dene belki alırAllh yardımcın Olsn Canm senn işin daha zor Maşlh sana.. haklısn sırf meme de kalıp arada emdiği için fazla olanı kustu ben de emzirmiycm diyrm ama aranıyr emmek için aslınds tok ama beni emzik olarak kullanıyor bu yüzden vermk istyrdum emziği onu da almadı
Amin aynn cnm ii dayanyrm annm kaynanam yardım ediyor tekrar çağırdım onları bas edemiyrmçok kötü bel boyun sırt kolum her yerim ağrıyor sırf geve kucak ve emmek istyr şimdi de Hale'n ayaktayız..
Canım işte oyuncak edecekler daha memeyi biraz daha büyüsünler inşAllah bak gör sen o zaman memeyi sündüre sündüre emmeye başlayacaklar, Allahım iyi olsunlarda başka bişey istemem zaten bende, 3mzik gerçekten kurtarıcı benim tek bu çocuğum aldı diğerlerine aldıramadım,hep 2,5 yaşında bıraktılar meme emmeyi sabah gece gündüz memedelerdi emzik olsaydı benim iliğimi kurutmazlardı:) baika emzikler dene belki alır
Canım işte oyuncak edecekler daha memeyi biraz daha büyüsünler inşAllah bak gör sen o zaman memeyi sündüre sündüre emmeye başlayacaklar, Allahım iyi olsunlarda başka bişey istemem zaten bende, 3mzik gerçekten kurtarıcı benim tek bu çocuğum aldı diğerlerine aldıramadım,hep 2,5 yaşında bıraktılar meme emmeyi sabah gece gündüz memedelerdi emzik olsaydı benim iliğimi kurutmazlardı:) baika emzikler dene belki alır
Benmdeheryerım kopuyo ama kmsede yk gelck hem cekemedmde kaynana ılk 4 gn kaldı kadını otrma odasıba yollayamadm yatak odasnda teklı kolgkta yattı hep esımı odaya yolladı den uyu dıye delı oldm bnde ıstemem bıda Allah muhtac etmesın
Bizde de balgam var gibi canımBnde damlattm gece serum burnu tıkalı gbı bıgazndan bıde ses gelıyo svıke gıtrsemme ck degl ama acııldede dktr uoktr
Kaynanan oğlunu seninle paylaşıyo ama:)))Ben oğlumu baska kadınla falan paylaşamam
Kaynanan oğlunu seninle paylaşıyo ama:)))
Bende kızıma başlık parası istiycem)
Bizde de balgam var gibi canımDun doktora gtrrken usuttuk herhalde.Burnundan geliyrdur o ses canim
Hırılti gibi mi
Biz de 1 aylik olduk bugun:) Bizim de bez durumu oyle.1 kilo almıszGünaydın kızlar. Benim paşa da bugün 1 aylık oldu. Günde 4-5 bez çiş dolduruyor ama doyuyor mu emin olamıyorum bazen. Siz de durumlar nasıl özellikle bizimle aynı günlerde doğanlar.
Aynn benm kaynana da oğlunun uykusuz kalmasını istemyr rahat uyu diye yoluyor odaya ben de bi kaç defa uyandrmk istemdim zaten ama çok ağlayınca uyandrıyrm üzerine okuyr Maşlh rahatlıyor.. şimdi ne yapsak ta rahatlayıp uyumuyr
Burnundandir canım o hırıltı.Tikalı oldugu icin ordan geliyr ses.Eet hırıltı gbı sankı tecrubesızımya anlayamıyom belkıde burnunu yemzlıuoz hergn ama bence balgam gbı bu bıgazdan gelıyo sesınıde degstrıyo cnku
Biz de 1 aylik olduk bugun:) Bizim de bez durumu oyle.1 kilo almısz
Burnundandir canım o hırıltı.Tikalı oldugu icin ordan geliyr ses.
Ayyy ben bu topa hic girmicemKaynanan oğlunu seninle paylaşıyo ama:)))
Kaynanan oğlunu seninle paylaşıyo ama:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?