2017 Aralık Anneleri

Haklısın cnm şekilden şekle giriyorlar dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar,, biz de hemn herşy yerine otrsn istyrz şimşd aldım emzrdim yattı sözde yerine koyum dedim uyandı yatağında mızmızlanıyor kucağımda uyumak istyr.. ağlamasına da dayanamıurm

Allh yardımcın Olsn Canm senn işin daha zor Maşlh sana.. haklısn sırf meme de kalıp arada emdiği için fazla olanı kustu ben de emzirmiycm diyrm ama aranıyr emmek için aslınds tok ama beni emzik olarak kullanıyor bu yüzden vermk istyrdum emziği onu da almadı

Canım işte oyuncak edecekler daha memeyi biraz daha büyüsünler inşAllah bak gör sen o zaman memeyi sündüre sündüre emmeye başlayacaklar, Allahım iyi olsunlarda başka bişey istemem zaten bende, 3mzik gerçekten kurtarıcı benim tek bu çocuğum aldı diğerlerine aldıramadım,hep 2,5 yaşında bıraktılar meme emmeyi sabah gece gündüz memedelerdi emzik olsaydı benim iliğimi kurutmazlardı:) baika emzikler dene belki alır

Amin aynn cnm ii dayanyrm annm kaynanam yardım ediyor tekrar çağırdım onları bas edemiyrm çok kötü bel boyun sırt kolum her yerim ağrıyor sırf geve kucak ve emmek istyr şimdi de Hale'n ayaktayız..

Benmdeheryerım kopuyo ama kmsede yk gelck hem cekemedmde kaynana ılk 4 gn kaldı kadını otrma odasıba yollayamadm yatak odasnda teklı kolgkta yattı hep esımı odaya yolladı den uyu dıye delı oldm bnde ıstemem bıda Allah muhtac etmesın

Canm emzgı ne zamn vermk dgru bn cok vermıyırmda bazen bes dk altnı degstrrken acıktysa falan yada toksa uyumuyosa dalsın dıye verıyorm

Desene daha bu hiç o zaman vay halimize..
Allh iyilik sağlık versn evlatlarımıza bizlere bağışlasın inşşh başka da ne istenr ki Canm.. denedim Canm damaklı damaksz almıyor çok küçük doğdu ağzı da küçücük bu yüzden almıyor olablr mi sence ..

Günaydın kızlar. Benim paşa da bugün 1 aylık oldu. Günde 4-5 bez çiş dolduruyor ama doyuyor mu emin olamıyorum bazen. Siz de durumlar nasıl özellikle bizimle aynı günlerde doğanlar.

Aynn benm kaynana da oğlunun uykusuz kalmasını istemyr rahat uyu diye yoluyor odaya ben de bi kaç defa uyandrmk istemdim zaten ama çok ağlayınca uyandrıyrm üzerine okuyr Maşlh rahatlıyor.. şimdi ne yapsak ta rahatlayıp uyumuyr

Kaynanan oğlunu seninle paylaşıyo ama:)))

Bende kızıma başlık parası istiycem )

:) paylasmıyo canım hala kundaktakı bebek gıbı davranıuo dort gn bzde kaldı dogm yaptgmda kocamı aksamları otrma odasına yolladı sen orda yat ben dururum brda dıye oglunuykusuz kalmasn dıye dayanamadı o bunalmda ben kocamı yanmda yatıramadm dusun yanı en son dordncu aksam yatagı yorgaı gotrdum otrma ıdasına anne sen odada yat gotrrdum yorganı dedım astı suratı kavga ednce gttı ewıne sabah. Hatrlamak bıle ıstemıyorm hatrladıkca sınırlenıyotm daha

Bizde de balgam var gibi canımDun doktora gtrrken usuttuk herhalde.Burnundan geliyrdur o ses canim
Hırılti gibi mi

Eet hırıltı gbı sankı tecrubesızımya anlayamıyom belkıde burnunu yemzlıuoz hergn ama bence balgam gbı bu bıgazdan gelıyo sesınıde degstrıyo cnku

Günaydın kızlar. Benim paşa da bugün 1 aylık oldu. Günde 4-5 bez çiş dolduruyor ama doyuyor mu emin olamıyorum bazen. Siz de durumlar nasıl özellikle bizimle aynı günlerde doğanlar.
Biz de 1 aylik olduk bugun:) Bizim de bez durumu oyle.1 kilo almısz

Degstı artık ıyıce huyları cnm bızımkı attgn yerde uyuyodu onngn once smdı ıkınıp duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…