• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

merhabalar,
4 aralık doğumlu kızımın poposu çok kötü pişik oldu. Earth mama pişik önleyici kullanıyordum. şimdiye kadar sudokrem, Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı denedim, hiç fayda etmedi hiç biri. deneyimli anneler ne önerir acaba? Teşekkürler
Burda daha önce konuşulmuştu
Trosyd diye bi krem önerilmişti
Hatta iyi gelmiş galiba
Yazışmalar o yöndeydi

Benimki memede sıkıntı çıkarıyor ya
Zorla emziriyorum
3-5 dk emip bırakıyor
Gece zaten uaynmıyor uykusunda emzirmeye çalışıyorum
Emziği verdim şimdi uyukluyor
:KK43:
Çok zorlu geçiyor malesef bu süreçler canım bende perişanım altına kakasını yaptı tok karnına Allahım kaç 5 sefer iç dış üst değiştirdim tamda çamaşırları yıkanırken, kustu çişini yaptı tam temizledim elime kakasını yaptı bezini yerleştirirken belim kopuk ter içinde kaldım başım ağrıyor şu saat oldu daha yeni uyuyor ama ben bittim :( sen kuzum uyandırmaya çalış emzir, emziğe alışırsada yükün hafifler çünlü tok karınlı olsalar bile memeyle dalga geçer gibi emerler iyice canlanınca

bizimkide oleydi azcik uyuyo sonra aciyo gozleri deli gibi sallasinlar istiyo.zatennbi damlacik beyni var sallanmaktan o da gidicek sallamasan yirtiyo ortaligi.artk midem bulaniyodu uykusuzlktaj simdide uyandryz mama yemeye diye agliyo.isircam totsuni uyansin :)))
Kız valla delirdim ben çok zorlu geçiyor benim koşturmaca hepsi anneee anneeee parçalıyorum kendimi:)) çok zor annelik çok zor ve güzel napalım can onlar can, ıssır zaten kuş kadar popoları var:))

merhabalar,
4 aralık doğumlu kızımın poposu çok kötü pişik oldu. Earth mama pişik önleyici kullanıyordum. şimdiye kadar sudokrem, Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı denedim, hiç fayda etmedi hiç biri. deneyimli anneler ne önerir acaba? Teşekkürler
Trosdy krem var ama sadece pişik geçene kadar kullan sonra her bez değiştirmede bebantol merhem olanı al pişik olmaz o zaman, Trosdy kremi sürekli kullanırsan vücut ona bağışıklık kazanıyor ve etki etmiyor ama herzaman evinde bulundur kurtarıcı gerçekten canım Rabbim şifa versin İnşAllahh

Canim netten bak istersen tiroite kistik fibrozise metabolik hastalıklara enzim eksikliklerine falan bakıyorlar ben baya bir arastidirdim insallah BI sorun çıkmaz bizim de salı günü belli olacak
kız netten baktım ıyıce korktum yorumlardan yazılanlardan inşallah kızlarımızın degerlerı normal cıkar ya:KK43:

Ebebekten süt saklama poşetleri aldım. 1 martta iş başında olacağım. Şimdiden toplam 310 ml süt deep-freeze de bekliyor.

Bizimki de tıkanıyr canim bazen cok gec acılıyr.Yavrum kendini atıyr geri,hiiii diye bi ses geliyr.Cok kotu bi an:KK43: Allahım korusun yavrularimizi.Doktora sorcaktim tikanma anında napmak ,nasıl tutmak gerekiyr diye unutmusum.Sen soratsan bizimle de paylasr msn?
cnm ben sordum o kaadar normal karşılıyolarki bizim aklımız gidiyor hemen cevirip sırtını vurucaksın dedi bende nette gördüm yüzüne üflediğin anda nefes alıyo ben öyle yapıyorum benimkide çok tıkanıyo allaha emanetler

Kızlar dün gelen misafir çocuğu halıya kola döktü birşeylerle sildim gölgesi kaldı. Ne yapsam geçer? Camasir suyu ve bulasik deterjani ile denedim. Yağ çözücü etkili spreylerle de denedim. Beyaz sabunu köpürtüp onla da sildim ama izi kaldı.
Biraz geç okuyorum cevap yazan oldumu bilmiyorum ama birde bulaşık makinası parlatıcısını dene

Kızlar kanguru kaçıncı aydan itibaren kullanılır
Bir de tavsiyeniz var mı?
Biz bugün e bebekten kanguru baktık 42 günlük oldu bebek. Icine koyar koymaz ağladı. Çarpık bacaklilik yapabiliyormuş erkek bebekler icin de iyi değilmiş.

Kafam catlıcaknaksam 6dan berı uyumadınhc aglamadıdı kadr agladı memeyı cekıp brakıyo altı temz emıyoda ama aglıyo arada canı yanıyo gbı nazarmı degdı anlamadım aksm mısafr vardı ne zorms bebek buytmek :(

Back