Çilekten star beşik miydi senin deSanmam canım ama.Besiklermz aynıydi sanki.Bizimki besigi sevmedi.Ben bizim yatagin ustunde,salonda koltukta nerde uyursa yatryrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çilekten star beşik miydi senin deSanmam canım ama.Besiklermz aynıydi sanki.Bizimki besigi sevmedi.Ben bizim yatagin ustunde,salonda koltukta nerde uyursa yatryrm
Burda daha önce konuşulmuştumerhabalar,
4 aralık doğumlu kızımın poposu çok kötü pişik oldu. Earth mama pişik önleyici kullanıyordum. şimdiye kadar sudokrem, Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı denedim, hiç fayda etmedi hiç biri. deneyimli anneler ne önerir acaba? Teşekkürler
Çok zorlu geçiyor malesef bu süreçler canım bende perişanım altına kakasını yaptı tok karnına Allahım kaç 5 sefer iç dış üst değiştirdim tamda çamaşırları yıkanırken, kustu çişini yaptı tam temizledim elime kakasını yaptı bezini yerleştirirken belim kopuk ter içinde kaldım başım ağrıyor şu saat oldu daha yeni uyuyor ama ben bittimBenimki memede sıkıntı çıkarıyor ya
Zorla emziriyorum
3-5 dk emip bırakıyor
Gece zaten uaynmıyor uykusunda emzirmeye çalışıyorum
Emziği verdim şimdi uyukluyor
![]()
Kız valla delirdim ben çok zorlu geçiyor benim koşturmaca hepsi anneee anneeee parçalıyorum kendimi:)) çok zor annelik çok zor ve güzel napalım can onlar can, ıssır zaten kuş kadar popoları var:))bizimkide oleydi azcik uyuyo sonra aciyo gozleri deli gibi sallasinlar istiyo.zatennbi damlacik beyni var sallanmaktan o da gidicek sallamasan yirtiyo ortaligi.artk midem bulaniyodu uykusuzlktaj simdide uyandryz mama yemeye diye agliyo.isircam totsuni uyansin :)))
:)) bide millete derler bu gece hiç uyutmadı ufaklık diye halbuki pireler uçuşuyor babaların üstünde uyurken nerde uymadın nerdee:))Onlara konsması kolay tabı sabah bu gece hıc uyuyamadm dıyo bıde kafa atasım geldı walla![]()
Trosdy krem var ama sadece pişik geçene kadar kullan sonra her bez değiştirmede bebantol merhem olanı al pişik olmaz o zaman, Trosdy kremi sürekli kullanırsan vücut ona bağışıklık kazanıyor ve etki etmiyor ama herzaman evinde bulundur kurtarıcı gerçekten canım Rabbim şifa versin İnşAllahhmerhabalar,
4 aralık doğumlu kızımın poposu çok kötü pişik oldu. Earth mama pişik önleyici kullanıyordum. şimdiye kadar sudokrem, Hindistan cevizi yağı, zeytinyağı denedim, hiç fayda etmedi hiç biri. deneyimli anneler ne önerir acaba? Teşekkürler
kız netten baktım ıyıce korktum yorumlardan yazılanlardan inşallah kızlarımızın degerlerı normal cıkar yaCanim netten bak istersen tiroite kistik fibrozise metabolik hastalıklara enzim eksikliklerine falan bakıyorlar ben baya bir arastidirdim insallah BI sorun çıkmaz bizim de salı günü belli olacak
Evet canımÇilekten star beşik miydi senin de
Kızlar siz yalnz mi bakıyrsnz bebeklernize?
Benimki gece beşiğinde yatıyorEvet canım
cnm ben sordum o kaadar normal karşılıyolarki bizim aklımız gidiyor hemen cevirip sırtını vurucaksın dedi bende nette gördüm yüzüne üflediğin anda nefes alıyo ben öyle yapıyorum benimkide çok tıkanıyo allaha emanetlerBizimki de tıkanıyr canim bazen cok gec acılıyr.Yavrum kendini atıyr geri,hiiii diye bi ses geliyr.Cok kotu bi anAllahım korusun yavrularimizi.Doktora sorcaktim tikanma anında napmak ,nasıl tutmak gerekiyr diye unutmusum.Sen soratsan bizimle de paylasr msn?
Benim 2 güne kadAr kayınvalidem yanımdaydıKızlar siz yalnz mi bakıyrsnz bebeklernize?
Kızlar siz yalnz mi bakıyrsnz bebeklernize?
Biraz geç okuyorum cevap yazan oldumu bilmiyorum ama birde bulaşık makinası parlatıcısını deneKızlar dün gelen misafir çocuğu halıya kola döktü birşeylerle sildim gölgesi kaldı. Ne yapsam geçer? Camasir suyu ve bulasik deterjani ile denedim. Yağ çözücü etkili spreylerle de denedim. Beyaz sabunu köpürtüp onla da sildim ama izi kaldı.
Biz bugün e bebekten kanguru baktık 42 günlük oldu bebek. Icine koyar koymaz ağladı. Çarpık bacaklilik yapabiliyormuş erkek bebekler icin de iyi değilmiş.Kızlar kanguru kaçıncı aydan itibaren kullanılır
Bir de tavsiyeniz var mı?
Birkaç arkadaş söyledi. Daha markete gidemedik. Günlerdir halı öyle lekeli. Markete gidersem alacağım parlatıcıBiraz geç okuyorum cevap yazan oldumu bilmiyorum ama birde bulaşık makinası parlatıcısını dene