2017 Aralık Anneleri

Olabılr cmm uok ama çiş yapms oluyor mtlaks. Kakayı 2 4 defa galan yapıyo gnde

Bnde verıyom ıkı gndr ama esım kızıyo cock açta emzkle kandrıyom gnı dsnuyo

Ay masallah ya:)Emzigi bi turlu tutturamadik biz.Hatta pekmeze bandık azicik,ona bile puff dedi itti agzından:)Emzik cok kolaylık.Uykuya dalmasında,gaz sancısini unutmasında.Bugunde burun tıkanıklıginda uyuysmadıkSeum fizyolojikler ise yaramıyr

Bnde damlattm gece serum burnu tıkalı gbı bıgazndan bıde ses gelıyo svıke gıtrsemme ck degl ama acııldede dktr uoktr

Sızn bebklerde burusuyomu gaz damlasını vernce kıpkrmızı oluyo bzmkı hc sevmıyo

bi bebek masil 12 saat uyumaz allah askina yaa.ana kucağında salladım kucagimda salladim ayagimda salladim battaniyede salladik pusette salladik biraktm besigine uyumadi herseyi yaptim uyumadi bu saat oldu.karni tok alti temiz bi agrisi sizisi yok bellei.kaka yaptrmak icin zeytin yagi ile masaj yaptım popoyu uyardim yapmadı.ben daha ne yapayim nasil uyutulur bebek söylesin biri kusucam uykusuzlktan ağlamaktan yoruldum o da mizmizmiz hic durmadi ne yapayim ben daha ne yapilir

Canım banyo yaptr ıstersen rahatlar belkı. Aksam bız yaptrdık yıne uyucagı saatte uyudu ama bı dene ıstersen. Zor oluyo gercekten ust uste bınınce basım agrıyo benımde heryerm agrıyo dnlenmeynce

Bencede git orda taktır canım ücret çok değilmiş, Malesef kanamayı beklemen lazım kanama esnasında rahim aşağı indiği için hemen takılır

Kızlar çok kötü bi gece geçirdik saat 11 buçuktan sabah 5 buçuğa kadar yarım saat uyumadı oğlum memeye alıyrm gözler kapalı birz dalsın bekliyrm yatağına koydum mu hop gözler Açık kaç gecedr böle , sabah a karşı yattı saat 8 de uyandı ve Hale'n yatmadı emzrdim emdiği bütün sütü kustu acaba bi ağrısı mı var ne yapacam çok zor ikimzde uykusuuz

söylemediler ki canm aklıma da gelmedı sormak pazartesi sorarım ınsallah ya bu topuk kanından neye baktıklarını da bılmıyorum hıc
Canim netten bak istersen tiroite kistik fibrozise metabolik hastalıklara enzim eksikliklerine falan bakıyorlar ben baya bir arastidirdim insallah BI sorun çıkmaz bizim de salı günü belli olacak

Kuzum iğneler iyi diyorlar ama garantisi var mı emin değilim gerçi hiçbirinin garantisi yok da... Bide süt korursa oda var kanamayı bekleyeceğin diye bi daha doğurma sakın:) şaka annem, şimdi hapa başlasan hemen etkili olmuyor oda var oyy bende şaşırdım

Allah kolaylık versn cnm bemım 40 dkda belım bahaım omzum sırtım tutuluyo komple agrıuo emerken sen ıyı dayanıyosun

Amin aynn cnm ii dayanyrm annm kaynanam yardım ediyor tekrar çağırdım onları bas edemiyrm çok kötü bel boyun sırt kolum her yerim ağrıyor sırf geve kucak ve emmek istyr şimdi de Hale'n ayaktayız..

Canim hepimizde aynı dert var ben günde 6- 7 defa üst değiştiriyorum battaniye saymıyorum bile uyku sorunu hepimizde var bizde akşam 7 de başlıyoruz gece 2 -3 kadar biraz uyuyor öğleden sonra tekrar başlıyor dün gece mama verdim sutumu almadi besik dışında yatmayan kizim şimdi besikte yatmıyor koltukta yatıyor sadece yani sürekli huy değiştiriyorlar

Emzik faydali bisey degil.bosver tutmasin 3.aydan sonra gaz bitiyor sadece aciktiklarinda kalkiyorlar.emzig 1 yasinda biraktirmak zorundasin biraktirmak alistirmaktan daha zor.gece uyumuyorki hicbiri

Canm haklısın ama bu zor durumda büyük bi destek olurdu ,, vermeyi denemiycm artık alacak olsa alırdı..hayrlısı

Şuan aynıyız artık ayakta sallıyorum sardım dahada niyeti yok uyumaya uykusuzlukdan geberiyorum artık uyusada ben uyumam diğer kızçelerle ilgilenmem lazım.... Ağlamak istiyorum...... Miğdesi dolmuştur ondan kusmuştur merak etme uyusa hazmeder içtiğini bizimkide emip durdu sütü olduğu gibi çıkardı şimdi yine meme istiyor ama vermeyeceğim uyusun yoruldu çünkü

Canım yapacak bişey yok daha ne yapabilirsin ki zaten acaba kakasını yapsa uyurmu ki bana uyur gibi geldi bi banyo rahatlatır belki, beni bi gör elektrik çarpmış gibiyim sıpa uyumuyorda dün gece 1 den bu yana ayaktayım az az dalıp uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…