- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
gaz yaparmis bide asitli ya kakaya cise gecip pisikte yapablymsKizlar portakal anne sutune gaz yapar mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gaz yaparmis bide asitli ya kakaya cise gecip pisikte yapablymsKizlar portakal anne sutune gaz yapar mi
Nizim sağlık ocağı 50 gram düştü kıayfetlerden ama pekte sağlıklı tarttıldığını düşünmüyorum. Hastanede zıbın iki alt bi de üstten 300 350 gibi düşüyor bu daha doğru geliyır bana bi tek bezi kalıyorKızlar sağlık ocağında kıyafetleriyle tartıyolar ya bebişleri
Kaç gram düşüyorlar sonra
O en son açılır canım 40 dan sonra endişelenmeBırde oglumun goznn ıcı tam beyaz degl haff sarı gnı ılla sarılıktamı olr bu kızlar sarılık degldr heralde cnku ıyı emıyo masalalh sutte var
Canım sen canını sıkma bebeğine lazımsın kimse sen gibi yanında olamaz sana muhtaç sen dik dur haklısın ama dik dur Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımıza inşAllahBekle canim zamanı vardır elbet bende sabirsizdim senin gibi bebiler zamanlarini biliyor hem tadını çıkar son günlerin derim bunu bana diyenlere sinir olurdum ama haklılarmis ınan doğduktan sonra daha çok korku endişe telas başlıyor ödün kopuyor bisey olacak diye
Biz geçen hafta doktorda tartılmıştık sadece badisi ve bezi vardı
Şimdi bezi badisi pantolon ve tulumu vardı 300gram çok diil mi bunlar için :)
Sizde ne vardı kıyafet canım
O en son açılır canım 40 dan sonra endişelenme
O en son açılır canım 40 dan sonra endişelenme
Off ya en azından c vitamini alim gribi atlatayim diyordumYapıyr diye biliyorum canim
Ben de gaz yapar diye duymuştumama emin olamadim doğumdan sonrada hiç yemedim canimgaz yaparmis bide asitli ya kakaya cise gecip pisikte yapablyms
Ben de gaz yapar diye duymuştumama emin olamadim doğumdan sonrada hiç yemedim canimgaz yaparmis bide asitli ya kakaya cise gecip pisikte yapablyms
Daha kontrole var canim ama böyle kusmalari devam ederse giderim artık doktoradr a gidince soyle refludur belki ilac veriyolar 3 aya kadr gecermis zaten.dunyaya hemen adepte olamiyolar yavrular gaz kusma hep oluyo sindriim zorluğu yasiyolar hep
Amin insallah kuzum yavrum allaha emanet yüce rabbimin izniyle refaha ulasacaz insallah sonuçlar temiz çıkacak kuzum yavrum ilaçlara bağlı kalmayacakCanım sen canını sıkma bebeğine lazımsın kimse sen gibi yanında olamaz sana muhtaç sen dik dur haklısın ama dik dur Rabbim dermansız dert vermesin evlatlarımıza inşAllah
Ben de gaz yapar diye duymuştumama emin olamadim doğumdan sonrada hiç yemedim canim
Ya kizlar bu nane ihlamur ve rezeneyi gunde kac bardak icebiliuoruz benim bu gripten biran önce kurtulmam lazim
Portakal canimNEYmıs o kzlar
Ya ben bugün birer bardak rezene ihlamur bana içtim ama grip mahvetti beni kolumu kaldıracak gucum yok icseem mi bir bardak daha nane cayiBrer bardak ıc bnce bn bı bardak rezrne ıcıyom hergn ama ıkı bardakta ıcıleblrms galıba
Zatwn yıkamayacaksın canım öylece ver her seferinde ağzındaki sütten dolayı kalan bakterileri önler böylece pamukcuk olmazCanım goğs ucumu karbonatlı suyla silmştm yıksmayı unttm emzrdm smdı bsey olurmukı ya
Tabiki de kuzum Allahın izniyle bişey olmayacak inşAllahhhh dua edeceğim yavruya❤Amin insallah kuzum yavrum allaha emanet yüce rabbimin izniyle refaha ulasacaz insallah sonuçlar temiz çıkacak kuzum yavrum ilaçlara bağlı kalmayacak