• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

1 ya da 2 defa sagıyrm canım.Emdikten sonra.20-30 anca cıkıyr.Dun yine uykuya dalamaynca mama verdm.Ben uyandrmyrn artık.3 saatte kendi uyanyr
Emdikten sonra iyi çıkıyor senin
Demek ki bol
Uykuya dalamaması da gazdan olabilir mi
Ben ikisini emdikten sonra sağınca 10cc fln ancak çıkıyor
2 saate bir düzenli sağdım gece
Gündüz nasıl olcak bakalım benimki saatlerce ayakta kalabiliyor
Gündüz sağamam herhalde

Kizlar ya benim göğsümü yumsadi acaba sutum mu azaldı kızıma yetmiyor mu sagdigimda da iki gogsumden toplam 50 cc ancak cikti
Kaç saatte bir sağdığın önemli canım
Benim de bir iki gün semsertti doluydu hissedebiliyordum
Dün yumuşadı moralim bozuldu
Bu gece 2saatte bir düzenli emzirip sağdım
2 saatte bir sağınca emmediğinden 30 fln çıktı
3 saat beklesem daha bol olurdu herhalde
Bence kaç saatte bir sağdığımız da önemli

Memeleri bu kadar yumuşak görünce
Emzirdikten sonra sağmaya karar verdim
Zaten ikisini de emerse çok bişey çıkmıyor
Birini emerse diğerinden yine birikenler çıkıyor
Herhalde süt üretimini arttırır
Daha dün sert sertti göğüslerim
Sanki bugün doyurmadım kızımı
2saatte bir emzirip sağıcam da sadece birini emse de ikisini de sağayım değil mi?
Siz nasıl yapıyosunuz?
@kardelen1748 K Koala_anne B brc1011
Canım ben genelde emdiği göğsün dibinde kalanı sağıyorum oda 25 cc çıkıyor baktım karnı doymuş yumuşak olan göğsüde sağıyorum, yumuşak olsa bile süt geliyor biraz bekle sağarken 1 veya 2 dk sonra süt iniyor sen yumuşak olsada sağ süt iner

Benim canım halen devam ediyor cuma 20 gün olacak ama çok şiddetli değil
Benimde devam ediyor ama hiç şiddetli olması hasta bezı bile kullanmadım sezeryan da ilk gün baglamislar başka da kullanmadım ped bile fazla geliyor bana günlük ped kullaniyorum

Kaç saatte bir sağdığın önemli canım
Benim de bir iki gün semsertti doluydu hissedebiliyordum
Dün yumuşadı moralim bozuldu
Bu gece 2saatte bir düzenli emzirip sağdım
2 saatte bir sağınca emmediğinden 30 fln çıktı
3 saat beklesem daha bol olurdu herhalde
Bence kaç saatte bir sağdığımız da önemli
Canim 4 saat sonra sagdim ama çıkmadı önceden bir tane gogsumden en az 50 cc cikardi

Neslihan ben de de az oldu bu ne demek?
Canım nişandan önceki tıkac sanırım o rahim ağzında olan benden o geldi 3 4 gün sonra sancımdan sonra da nişan geldi ama bu demek degildir ki hemen sendede oyle olacak burda nişanı gelip haftalarca doğuramayanlarda oldu.sen yinede doktoruna tarif et bide nettn bak dogum nişan resimleri yazinca cikan seffaflara benziyo mu senden gelen bendeki aynen benziyodu

Bu göğüs sertliği yumuşaklığı konuşulmuş da bana saçma geldi :) benim göğüslerim çok yumuşak ama süt geliyor :) sade mesela 4 saat emmezse uyuduğunda falan anca o zaman biraz sertleşiyor

Benimde devam ediyor ama hiç şiddetli olması hasta bezı bile kullanmadım sezeryan da ilk gün baglamislar başka da kullanmadım ped bile fazla geliyor bana günlük ped kullaniyorum
Aynı benimde canım hasta bezi hiç kullanmadım şimdidr senin gibi günlük ped kullanıyorum bide normal seyirde ilerliyor öyle dolu dolu değil

K Koala_anne ya benim bogazim ağrıyor nane cayi yada ihlamur icebilirmiyiz
Ihlamur iç canım hatta şekerli olsun sıcak sıcak iç hem sütün tatlanır bebeğin sarılığına iyi gelir hemde sana şifa olur İnşAllahh ❤bu arada aklıma takıldı unutuyorum hep demeyi okudum geçende yazmışsın sarılık olur tekrar diye bi daha sarılığı tekrarlamaz canım endişen olmasın yeni doğan sarılığı geçicidir ve bir kez olur ❤

Bu göğüs sertliği yumuşaklığı konuşulmuş da bana saçma geldi :) benim göğüslerim çok yumuşak ama süt geliyor :) sade mesela 4 saat emmezse uyuduğunda falan anca o zaman biraz sertleşiyor
Aynen canım göğüs yumuşak olsa bile süt üretimi devam eder ve bebek emdiğinde süt kanallarından süt iner yumuşak olması süt yok anlamına gelmiyor :)

Canım nişandan önceki tıkac sanırım o rahim ağzında olan benden o geldi 3 4 gün sonra sancımdan sonra da nişan geldi ama bu demek degildir ki hemen sendede oyle olacak burda nişanı gelip haftalarca doğuramayanlarda oldu.sen yinede doktoruna tarif et bide nettn bak dogum nişan resimleri yazinca cikan seffaflara benziyo mu senden gelen bendeki aynen benziyodu
Baktım Google a da , kansız hali benim ki. Senin 3/4 günü sonra kanlı şekilde mi geldi

Emdikten sonra iyi çıkıyor senin
Demek ki bol
Uykuya dalamaması da gazdan olabilir mi
Ben ikisini emdikten sonra sağınca 10cc fln ancak çıkıyor
2 saate bir düzenli sağdım gece
Gündüz nasıl olcak bakalım benimki saatlerce ayakta kalabiliyor
Gündüz sağamam herhalde
Cok yok aslinda canım yumusacık oluyr gundzleri.Gece az da olsa uyudugumdan herhalde birkyr. Bi de cok uyanik kalinca surekli memede kalmak istyr,o zmn da birikmiyr tabi.Sagmak ck zor geliyr. Sagdgn sutleri hemen mi verdin?2 saatte kac cıktı?Ins.ise yarar canım.Beni de hbrdar edr msn sonuctan?

Kızlar gaz damlalarınin ıkinmayı arttrdigını soylemissnz.Hakikaten dogru.Dün kendim ictim biogaiadan.O kadar cok baskı hissettim ki anlatamam.Beni bu kadar etkiledyse minikleri nasil etkiliyrdr kim bilir.Sadece kendim icicem olmazsa.Ben de vermicem bugun.

Baktım Google a da , kansız hali benim ki. Senin 3/4 günü sonra kanlı şekilde mi geldi
19 aralık gecesi seffaf geldi 23 aralıkta gece düzenli sancı gelmeye başladı sabah 7 gibi de kanlı akıntı geldi 10 a kadar bekledim evde sancılar ilerlesin diye gittigimde 4 cm açılmam vardı

Cok yok aslinda canım yumusacık oluyr gundzleri.Gece az da olsa uyudugumdan herhalde birkyr. Bi de cok uyanik kalinca surekli memede kalmak istyr,o zmn da birikmiyr tabi.Sagmak ck zor geliyr. Sagdgn sutleri hemen mi verdin?2 saatte kac cıktı?Ins.ise yarar canım.Beni de hbrdar edr msn sonuctan?
Aynen
Uyanık hali hep memede birikmiyor
Tam doygunluk hissetmiyor
Sağdığım sütleri buzdolabına koydum canım gün içinde veririm diye
Hatta verdim bile çünkü emdikten yarım saat sonra altını değiştirmek zorunda kaldım uyandı
Tekrar emmek istedi süt az olunca ısıtıp verdim
2saatte tek memeden 30-35 çıktı
Az sanki dimi
Çoğalmıştı tekrar neden azaldı anlamadım

Canım ben genelde emdiği göğsün dibinde kalanı sağıyorum oda 25 cc çıkıyor baktım karnı doymuş yumuşak olan göğsüde sağıyorum, yumuşak olsa bile süt geliyor biraz bekle sağarken 1 veya 2 dk sonra süt iniyor sen yumuşak olsada sağ süt iner
Senin çok iyi emdiğinden 25 çıkıyorsa
Benim de geçen 40çıkmıştı emdiğinden
Emmediğinden 80
Neden azaldı anlamadım :(
Şimdi 2 saat bekledim emmediği 30fln çıktı
Çok zor bu süt işi
Benim bi düzene giremicek galiba

Kizlar duaniza ihtiyacım var Ne olursunuz kizim için dua edin sağlık ocağından aradılar karaciger enzim değerleri yüksek çıkmış tekrar topuk kani alacaklar dua edin tekrar topuk kani alacaklar artık dayanamıyorum ben

Back