2017 Aralık Anneleri

Ihmal etme cnm tabıkı elden ne gelıyosa yapıcaz rabbım saglık versn hepsınede bzlerede kolaylık versın

40 cıkınca degismiyorki hiçbisey hatta kırk cıktıktan sonraki hafta gaz sancısi tavan yapiyor. 2 yaşina gelene kadar sorunlari bitmiyor Allah acılarını göstermesin.

Her ayın ber yaşın guzel yanlarıda zor yanlarıda olacak elbet tabbım kolaylık versn korusun hepsınıde tum kötülüklerden

adını yazamıyorum buraya eczaneye yenidoğan için çinko pişik kremi istiyorum de bende öyle aldım bir defa sürüyosun geçiriyo ayrıca benim doktorum çok iyi arkadaşlar bebek doktorum tv ye çıkıyo her hafta sakın pudra kullanma dedi ciğerlerine doluyomuş döktüğümüz her pudra zerresi burdan hepinizin bilgisi olsun diye yazıyorum

Canım sık emınce yumusak oluyo bılac saat emmeynce dıgerıne sıra gelmezse sertlık oluyo nasl acıyo emmce gecıyo sertlkte acıda.. sut bırıknce oluyo demekkı
O zaman bekleyince sert sert olacak
Yumuşakken de süt oluyor dimi senin canım
Bugün çok bekletmedi gerçekten de

Çok güzel yazı saol :)

20.günde kanaması hala devam eden oldu mu?

kızlar kızımın dılındekı pamukcuk bırcok sey denememe ragmen gecmıyo emerken zorlanıyo ağlıyo mukostatın dıye bı ilaç var verdim anında kustu halsız dustu yavrum sizinkiler gectımı ne durumda varmı bı onerınız

Karbonatlı suyla goğs ıcumuu sılıyom ben koala anne demştı

Memeleri bu kadar yumuşak görünce
Emzirdikten sonra sağmaya karar verdim
Zaten ikisini de emerse çok bişey çıkmıyor
Birini emerse diğerinden yine birikenler çıkıyor
Herhalde süt üretimini arttırır
Daha dün sert sertti göğüslerim
Sanki bugün doyurmadım kızımı
2saatte bir emzirip sağıcam da sadece birini emse de ikisini de sağayım değil mi?
Siz nasıl yapıyosunuz?
kardelen1748 K Koala_anne B brc1011

1 ya da 2 defa sagıyrm canım.Emdikten sonra.20-30 anca cıkıyr.Dun yine uykuya dalamaynca mama verdm.Ben uyandrmyrn artık.3 saatte kendi uyanyr

Canım ben her alt açmada sudocrem sürüyodum ona ramen pişik oldu bi arkadaş trosyd diye bi krem verdi 2 gündür onu kullanıyoruz çok az bişey kaldı

Kizlar ya benim göğsümü yumsadi acaba sutum mu azaldı kızıma yetmiyor mu sagdigimda da iki gogsumden toplam 50 cc ancak cikti

Benim de gündüz öyleydi
Kucağımızda gezdirip karnına baskı yaparak uyuttuk koyduğumızda uyanıyordu
Geçene kadar aynı döngüyü yaptık
Hangi gaz damlasını kullanıyosun canım

Cnm bizde ancak memede uyuruz çektiğin An göxler açık mahfoldu meme uçlarım sağa sola çekiştiriyr..
Biogaia gaz ilacı.. iki defa ilacı vermedim vermediğim gün daha ii gibi dün kullanmadık daha ii yattı.. ilacı vermiycm galiba

Canım bızımkınnd uc saatı buluyo uyuması bazrn ama gecelerı ıkı saat en fazla... banyo yaptrmayı dene aksam yatmadan rahat uyur ınsallah

Banyo yaptırdığımız geceydi cnm haftada 2-3 defa yıkıyrz.. annem kaynanam yardım ediyorlar duşunda yoksa küçücük Bebişi yıkıyamzdm

Kizlar bogazim ağrıyor emzirirken icebilecegimiz bitki çayları var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…