Bizim de oyle canım yaKızlar bizim gaz sancısı krizlerimiz fena
Sizde durumlar nasıl
Masaj ya da ılık havlu mu denesem
Damlalar işe yaramıyor sanki
Bepanthol baby pisik kremi iyi geldi canım bizeArkadaşlar pişik için ne kullanıyorsunuz doktor hametan verdi ama işe yaramıyor kayınvalidem zeytinyağı sürüyor ama o da fayda etmiyor sankisiz ne önerirsiniz sudocrem mi alsam kullanıp memnun kalan var mı? K Koala_anne sen ne tavsiye edersin??
Canım pişik olduysa eğer dr a trosiet miydi neydi adı şuan onu sürüyorum günde üç defa o rahatlatıp kesiyor ama pişiği yoksa bebantol merhem olanı kullan kalkan gibi her bez değiştirmede sür koyu kıvamlı olduğu için çişi bişe etkikemiyor tenini, ama dediğim gibi pişik varsa mantara çevirmeden bi aile hekimine götür o yazsın reçeteyeArkadaşlar pişik için ne kullanıyorsunuz doktor hametan verdi ama işe yaramıyor kayınvalidem zeytinyağı sürüyor ama o da fayda etmiyor sankisiz ne önerirsiniz sudocrem mi alsam kullanıp memnun kalan var mı? K Koala_anne sen ne tavsiye edersin??
Kuzum ya senin kızın sariligi ne durumda bizimkinde hala gözaltında burun ve ağız kenarında az var burnuna hafif bastırip cekince anlik sarı oluyor bastırdığım yerCanım pişik olduysa eğer dr a trosiet miydi neydi adı şuan onu sürüyorum günde üç defa o rahatlatıp kesiyor ama pişiği yoksa bebantol merhem olanı kullan kalkan gibi her bez değiştirmede sür koyu kıvamlı olduğu için çişi bişe etkikemiyor tenini, ama dediğim gibi pişik varsa mantara çevirmeden bi aile hekimine götür o yazsın reçeteye
EvetKimyon tüketiyor musun?
Bigaia ya geri döndükBizim de oyle canım yaEmdigi an keyfi kacıyr.Surekli bi ıkınma.Bi de reflü ekleniyr.Sizin nasıl ?Aglama seklinde mi?Hic olmadigi kadar gaz var bende de.Kimyon cayini kac defa icebilirim ki?Bi de biogaiayi bende mi kullansam fayda eder mi?
Faydasi oluyor mu canimEvet
Tane kimyonu çay olarak demleyip içiyorum
Bizim de göz akları hala sarımsıKuzum ya senin kızın sariligi ne durumda bizimkinde hala gözaltında burun ve ağız kenarında az var burnuna hafif bastırip cekince anlik sarı oluyor bastırdığım yer
cnm çinko içerikli bi krem al bana profösör önerdi inan ben kendime bir defa sürdüm bebeğim için almıştım onundeneArkadaşlar pişik için ne kullanıyorsunuz doktor hametan verdi ama işe yaramıyor kayınvalidem zeytinyağı sürüyor ama o da fayda etmiyor sankisiz ne önerirsiniz sudocrem mi alsam kullanıp memnun kalan var mı? K Koala_anne sen ne tavsiye edersin??
Hayır :)Faydasi oluyor mu canim
Insallah daha fazla sürmez canim bizim düşmüştü yüksekti tekrar yukselecek diye korkuyorum gece de 6 saat uyanmadi emmrk istemedi inatlasti bende mama yada sutu biberonla vermek istemedim uyansin diye uğraştım sabaha kadar en sonunda kizim kazandı mecburen biberonla sut sagip verdim ama pişman oldum uzun süre ac kaldıBizim de göz akları hala sarımsı
40ını bulabilir diyorlar tamamen geçmesi
Biz 31.günümüzdeyiz
Yarın aşısına gidicez bakalım
Ben dün 3 bardak rezene içtim gece uyanmadi hiç değilse bizimki de uyuyamiyor sancidan nikinmadan sabahda karnina sirtina bacaklarina ayaklarina zeytinyagiyla masj yaptim kendimde zeytinyagi içtim artık ne yapacagimi şaşırdım herşey gaz yapıyor hicbisey yiyemiyorum sabah kahvaltıda sadece tahin.pekmez yiyorum BI de bulgurla marul gaz yapmıyor bizde damlayi da bıraktık hiçbir ise yaramiyorHayır :)
Eğer ki daha fazla gazı varda biraz rahatlatıyorsa onu bilemem ama bu hafta daha bi arttı sanki
Hatta 2-3gündür sürekli ıkınıyor
Kakayı yapınca biraz rahatlıyor
Sonra tekrar ıkınmalar devam
Uykusunda bile ıkınıyor sürekli
O da uyandırıyor onu
Ben dün 3 bardak rezene içtim gece uyanmadi hiç değilse bizimki de uyuyamiyor sancidan nikinmadan sabahda karnina sirtina bacaklarina ayaklarina zeytinyagiyla masj yaptim kendimde zeytinyagi içtim artık ne yapacagimi şaşırdım herşey gaz yapıyor hicbisey yiyemiyorum sabah kahvaltıda sadece tahin.pekmez yiyorum BI de bulgurla marul gaz yapmıyor bizde damlayi da bıraktık hiçbir ise yaramiyor
Yemeklerde tabağına tozunu koyarsan da faydasını görürsün canımEvet
Tane kimyonu çay olarak demleyip içiyorum
Canım bizimde aynı çünkü sarılık en son yüzden ve gözden gider oda 40 çıkana kadar kalır,sarılığı atmış olsa bile yüz ve göz en son gerçek rengine döner korkma bizim bacaklar açılmaya başladı yavaşdan eskisi gibi uyumuyorda yani bir kaç gündürKuzum ya senin kızın sariligi ne durumda bizimkinde hala gözaltında burun ve ağız kenarında az var burnuna hafif bastırip cekince anlik sarı oluyor bastırdığım yer
Inşallah kolikb değildir canim bulgur da dur yapiyor diye yiyordum artık onuda yemem artık ne yiyecegimi şaşırdım ilk defa dün 6 saat deliksiz uyudu uyandirmak için cirpindim uyanmadi kizim kazand isonunda süt sagip biberonla verdimBulgur yeme demisti doktor bana ne yiyecegimizi şaşirdik.uyumuyorsa yer yatagini dene benimki besikte yatmiyor gece yer yatağinda yatiyor. Zeytin yagi yiyorum.ben kahvaltida ekmeğe banarak buraya yükledigim yaziyi okursan gaz konusunda stres bebekte gaz yapiyormus tüm bebeklerin sorunlari ayni dikkat edersen o nedenle yalniz degilsin.dün benimkibgece 1 den 6 ya kadar agladi masaj ysptim damla verdim bebek arabasini cikarttim oglumun ona koydum ne yaptiysam susmuyordu agri kesici fitil koydum yok cocuk susmuyor en son mama vereyim dedim baska carem kalmadi cünkü ara vermeden 5 saat boyunca ağladi.ve mamayi icer icmez sustu ve uyudu.3.ay bitince düzeliyor 3.ay bittiginde gaz bitiyor kolikse bu surec uzuyor tabi
Bizimki ilk defa dün gece deliksiz uyudu o da gündüz hiç uyumadi canim gaz sancısı da var tabi ayy su 40 imiz BI çıksaydı hayirlisylaCanım bizimde aynı çünkü sarılık en son yüzden ve gözden gider oda 40 çıkana kadar kalır,sarılığı atmış olsa bile yüz ve göz en son gerçek rengine döner korkma bizim bacaklar açılmaya başladı yavaşdan eskisi gibi uyumuyorda yani bir kaç gündür
Zeytinyağının asidini alıp mi kullanıyorsun canimArkadaşlar pişik için ne kullanıyorsunuz doktor hametan verdi ama işe yaramıyor kayınvalidem zeytinyağı sürüyor ama o da fayda etmiyor sankisiz ne önerirsiniz sudocrem mi alsam kullanıp memnun kalan var mı? K Koala_anne sen ne tavsiye edersin??
Agzına sut geliyr yatarken,yuzunu eksityr canım.Netten anne karnindaki ses ve ney karısimi bi muzik buldum.Onunla daliyr uykuya.Sen de dene istersenBigaia ya geri döndük
Diğerini bıraktık
Kimyon çayı içiyorum rezene içiyorum
Ikınıyor sürekli ve dik konumda susuyor sadece
Yatar pozisyonda kesinlikle durmuyor
Yatırıyorum 5dk ya tekrar kalkıyor
Reflü olduğunu nerden anladınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?