• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canim ben bugün damlayi hiç vermedim sanki dalmadan sonra daha da huzursuzlaniyor
kesinlikla katiliyrm buna.damla daha cok bağırsaklarin kasilmasini sagliyo gibi geliyo artk bana.onlar kasildkca bebilerdr ikiniyo surekli.bugun bizim cok az ikinmamz oldu.

Dun geceden berı bı saatten fazla uyumuyo kuzucum emıyo yatırıyorm yarım saatn snra uyanıyo hc böle olmamstı nazarmı degdı ne:( kundak yapym smdı bıbucuk saattr uyuyo

Kzlar bısey sorcam hep bez degsklıhı olnca pişik yapıyo dıye okmstm sız be dıyosunuz sleeppy kıllanıyotm ama elmde bı poset prıma var onu bıtrsem tekrar selepye donsrm ne dersınız deneyen varmı kesın pişik yaparmıkı yaparsa uzulurm snra

Bebeğimle evde ilk yalnız günüm 16 günlük oldu bugun annem yok biraz panik biraz korku var tek başıma bakabilecek miyim diye şu dikişler olmasa çok daha kolay olurdu heralde of of

Bakarsın cmm korkma bem bı hafta snra kalmstm allahn ıznyle gnden gune dahada alıstm

Kzlar bısey sorcam hep bez degsklıhı olnca pişik yapıyo dıye okmstm sız be dıyosunuz sleeppy kıllanıyotm ama elmde bı poset prıma var onu bıtrsem tekrar selepye donsrm ne dersınız deneyen varmı kesın pişik yaparmıkı yaparsa uzulurm snra
Ben prima kullaniyorum ama arkadan çok ustune gecirdi gorumcem 1 paket hugies verdi gecirmiyo diye kullandım pisik olmadı ama belki senin bebegin teni hassastır bilemiyorum

Bigaia ya geri döndük
Diğerini bıraktık
Kimyon çayı içiyorum rezene içiyorum
Ikınıyor sürekli ve dik konumda susuyor sadece
Yatar pozisyonda kesinlikle durmuyor
Yatırıyorum 5dk ya tekrar kalkıyor
Reflü olduğunu nerden anladınız canım

aynısını yasıyoruz bizde .omuzumda yasıyor resmen.Dik konumdayken sorunu yok ama yatınca hemen kalkıyor.Daha doktora gözükmedik siz gittiniz mi?

Senin de mi sezeryandi canim
Normal dogum ama bebegim memeyi tutmadı başta onunla çok ugrastim mecbur hep oturdum o yuzden bi kac dikiş tutmadı tekrar attırdım cuma günü simdi dikkat ediyorum yatarak emziriyorum.kesi oldumu normal dogum resmen sonrasında iskenceymis dogum bile bu kadar zor değildi

Ben prima kullaniyorum ama arkadan çok ustune gecirdi gorumcem 1 paket hugies verdi gecirmiyo diye kullandım pisik olmadı ama belki senin bebegin teni hassastır bilemiyorum

Bnde cesaret edemıyorm cnm pişk olrsa degmez yanı bıseye

Kozlar sırt omuz bel agrınız ykmu ya nasıl yapca bu işi dik otramıyorm yırtken bıle egık yıruyorm resmen

Bizimki ilk defa dün gece deliksiz uyudu o da gündüz hiç uyumadi canim gaz sancısı da var tabi ayy su 40 imiz BI çıksaydı hayirlisyla
40 cıkınca degismiyorki hiçbisey hatta kırk cıktıktan sonraki hafta gaz sancısi tavan yapiyor. 2 yaşina gelene kadar sorunlari bitmiyor Allah acılarını göstermesin.

Dun geceden berı bı saatten fazla uyumuyo kuzucum emıyo yatırıyorm yarım saatn snra uyanıyo hc böle olmamstı nazarmı degdı ne:KK43: kundak yapym smdı bıbucuk saattr uyuyo
Kundak yaptiriyorsa maşallah benimki yaptirmiyor bagiriyor.dün kuvetine su doldurdum icinde kalsin rahatlatir su diye kuvetin kenarindan tutup garantiye aliyor kendini akıllı bıdık bunlar .

Kızlar 4p çıkınca daha beter oluyormus.gaz sancisindan mahvolduk.ne damla ne sürüp hiçbirşey fayda etmiyor artık.gunduz de uyumuyo gece de.napocam bilmiyorum.
Kakasini yapamiyor.gaz çıkartıyor fakat kaka yaparken çok ağlıyor.ama kalasında bir sıkıntısı yok.yani normal bir.kaka.doktorunaradim malarında çatlak olabilir gelin kontrole dedi :( cumartesi gidicez bakalimm

Kundak yaptiriyorsa maşallah benimki yaptirmiyor bagiriyor.dün kuvetine su doldurdum icinde kalsin rahatlatir su diye kuvetin kenarindan tutup garantiye aliyor kendini akıllı bıdık bunlar .

Ilk gnden yaptm ben cnm kundak cok sıkmıyorm ama elı kolu sabıt oluyo daha ıyı uyuyo sanki bıde sıcak oluyo.. bızde pazar gnı yukadık aynen elmden fıleden tutunuyodu bızımkıde :)

Canım geçenlerde göğüslerim yumuşadı diyordun
Benim de 2 gündür sert serti ilk defa
Dedim süt var
Bugün çok yumuşak yine vardır illaki de
Sertleşti mi sonradan senin
Şimdi nasıllar

Canım sık emınce yumusak oluyo bılac saat emmeynce dıgerıne sıra gelmezse sertlık oluyo nasl acıyo emmce gecıyo sertlkte acıda.. sut bırıknce oluyo demekkı

Back