- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
normal o canim bizimkide oleydi simdi kafasini cevirebiliyo belli bi sure dik tutablyo.hep saga dogru cevirirdi bizimde duzeldi simdi
Yok kuZum unutmadım basladik hairlisyla çok sagol
Canim ben olmaya nlkorkuyorum oyle yapıp da bebegininkaybedenler olmus allah korusuncnm banyoda her seferinde göğüslerini ov süt birikmesi olmuştur ben olmasada ovuyorum
Benim de gündüz öyleydiKızlar bu saat oldu bebeğim uyumadı saat 2,5 ta uyandı saat 6 geçti kucağımda... ağlamaktan mahfoldu bebeğim gazı var damla işe yaramıyor zeytin yağı sürdüm ağız bezinş ısıttım koydum karnına emzrdim uyudu şükür... kucağımdan yatağına koyuyrm uyanıyor tekrar al emzir uyut kısır döngü .. uyanık kaldığı saat uyuduğu saatten çok fazla özellikle geceleri
Ebebekten sipars verdim canım.Gelmedi daha.Deneyeyim bakalimPro malt var
Onu denedin mi hiç canım
Ben 24lü aldırmıştım
24al 12öde vardı
Her gün 1 tane içiyorum
Bugün daha içmedim bakalım
Bitmek üzere hatta tekrar aldırcam eşime
Gece 2den sonra dogru dzgun uyku yok.Emzrdikten sonra gazini cikaralim dedik.Uykusu bi kacti.4 gibi uyuyabildi.Sonra 5 bucuk gibi yinr ıkınmalara basladı.Bu gecede boyle bittiBen sağamıyorum gün içinde çok zor geliyor
Yorgunluk olmasa onu da yapmaya çalışırım
Bazen bizimki çok zorluyor
Bugün gündüz bütün gün sancı çekti
Dik durumda durmak istiyor
Göğsünden tutuyoruz dik
Ancak öyle sustu
Karnına baskı yapınca herhalde sancısı azaldı
Tüm gün sancı çekip ancak yapabildi bezine
Bazen de evde dolaştırıyoruz omzumuzda
Akşam olduğunda ayaklarım bacaklarım ağrımış oluyor
Ay o doğumla mi ilgiliymiş yaa. Ben de oluyor. Ilk önce sol ayagimda oldu geçti şimdi hafif sağ ayagimda hissediyorum. Benim çok şiddetli değildi ama kendiliğinden geçti. Inşallah senin de geçer kendiliğinden canım.benm ayak bas parmaklarmda batma basladi kizlR.iki ayagmda ustelik agliyorm kafayi yicem niye hersey beni buluyo.hemde ikisi birden.dogumdanda kaynaklaniyoms.bi hamile kaldim basima gelmeyn kalmadi.şimdi cekcekler mi onlari evde tedavi uygulayablr miyim.fikri olan var mi yada iyi gelecek krem onerisi olan
Kızlar bu saat oldu bebeğim uyumadı saat 2,5 ta uyandı saat 6 geçti kucağımda... ağlamaktan mahfoldu bebeğim gazı var damla işe yaramıyor zeytin yağı sürdüm ağız bezinş ısıttım koydum karnına emzrdim uyudu şükür... kucağımdan yatağına koyuyrm uyanıyor tekrar al emzir uyut kısır döngü .. uyanık kaldığı saat uyuduğu saatten çok fazla özellikle geceleri
benmde ilk basta biriydi gecti tekrar baasladi.sonra ikisi birden.insallah gecer biri iltihap yapmış gibi duruyo.sarınsak ile zeytinyag suruylyms surdum aksam ama hala agri varAy o doğumla mi ilgiliymiş yaa. Ben de oluyor. Ilk önce sol ayagimda oldu geçti şimdi hafif sağ ayagimda hissediyorum. Benim çok şiddetli değildi ama kendiliğinden geçti. Inşallah senin de geçer kendiliğinden canım.
Canım benimki emmiyor beni sağıp vermeye çalışıyorum emmesi için de destek alcam artik başka çarem kalmadiAynıydı benim de
Sanki daha iyi geliyor artık sağmıyorum
En son 3-3,5saat uyuyup sağdığımda 120fln çıkmıştı
Doktor da sağma artık emzir dedi
İki göğsünü de emzirebiliyomusun öğünlerde canım
Benim tek emiyor
O da 5-10dk
O zaman bir sağma makinesi edineyimCanım ilaç alman gerekiyorsa alacağın ilacın diş hekiminden öğren vücuttan atılma süresini. Ben kalçadan ağrı kesici olduğunda 12 saat emziremedim. O kadar süre icn sütünü sağ onu verirsin
Bi sorayım doktora. Çok sağol canımYok canım bişey olmadı emzirdimde bi sıkıntı yaşamadım drumda bişey olmaz dedi olmadıda bidr iki tane yapıldı implant çok zorlu geçti gece bebekle uğraşırken ağlama krizine girmiştim, qma senin bebek yeni benim 3 aylıkdı belki fark eder
Rahimde pıhtılaşma falan kalmasın diye veriliyor sanırım. Bazı doktorlar gerekli görüyor bazıları görmüyor herhalde. Bence normalde pıhtılaşma sorunu olmayan birinin kullanmasına gerek yok ama doktor yazınca kullandım ben. Sen sorarsan doktorun cevabını bana da yazabilirsen sevinirim :)Hmmm ben daha yapmadim igneleri tedirginim.bugun sorup oyle yapayim dedim.peki niye herkese verilmiyor acaba.spinal olanlara yani.
Canim ben bugün damlayi hiç vermedim sanki dalmadan sonra daha da huzursuzlaniyorKızlar bizim gaz sancısı krizlerimiz fena
Sizde durumlar nasıl
Masaj ya da ılık havlu mu denesem
Damlalar işe yaramıyor sanki
Kimyon tüketiyor musun?Kızlar bizim gaz sancısı krizlerimiz fena
Sizde durumlar nasıl
Masaj ya da ılık havlu mu denesem
Damlalar işe yaramıyor sanki
Canim ben hametan kullanıyorum ben pisik olmadan kullanmaya başladım her alt değiştirmede kullanıyorum faydasını gordumArkadaşlar pişik için ne kullanıyorsunuz doktor hametan verdi ama işe yaramıyor kayınvalidem zeytinyağı sürüyor ama o da fayda etmiyor sankisiz ne önerirsiniz sudocrem mi alsam kullanıp memnun kalan var mı? K Koala_anne sen ne tavsiye edersin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?