• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kızlar bu saat oldu bebeğim uyumadı saat 2,5 ta uyandı saat 6 geçti kucağımda... ağlamaktan mahfoldu bebeğim gazı var damla işe yaramıyor zeytin yağı sürdüm ağız bezinş ısıttım koydum karnına emzrdim uyudu şükür... kucağımdan yatağına koyuyrm uyanıyor tekrar al emzir uyut kısır döngü .. uyanık kaldığı saat uyuduğu saatten çok fazla özellikle geceleri

Kızlar bu saat oldu bebeğim uyumadı saat 2,5 ta uyandı saat 6 geçti kucağımda... ağlamaktan mahfoldu bebeğim gazı var damla işe yaramıyor zeytin yağı sürdüm ağız bezinş ısıttım koydum karnına emzrdim uyudu şükür... kucağımdan yatağına koyuyrm uyanıyor tekrar al emzir uyut kısır döngü .. uyanık kaldığı saat uyuduğu saatten çok fazla özellikle geceleri
Benim de gündüz öyleydi
Kucağımızda gezdirip karnına baskı yaparak uyuttuk koyduğumızda uyanıyordu
Geçene kadar aynı döngüyü yaptık
Hangi gaz damlasını kullanıyosun canım

Pro malt var
Onu denedin mi hiç canım
Ben 24lü aldırmıştım
24al 12öde vardı
Her gün 1 tane içiyorum
Bugün daha içmedim bakalım
Bitmek üzere hatta tekrar aldırcam eşime
Ebebekten sipars verdim canım.Gelmedi daha.Deneyeyim bakalim

Ben sağamıyorum gün içinde çok zor geliyor
Yorgunluk olmasa onu da yapmaya çalışırım
Bazen bizimki çok zorluyor
Bugün gündüz bütün gün sancı çekti
Dik durumda durmak istiyor
Göğsünden tutuyoruz dik
Ancak öyle sustu
Karnına baskı yapınca herhalde sancısı azaldı
Tüm gün sancı çekip ancak yapabildi bezine
Bazen de evde dolaştırıyoruz omzumuzda
Akşam olduğunda ayaklarım bacaklarım ağrımış oluyor
Gece 2den sonra dogru dzgun uyku yok.Emzrdikten sonra gazini cikaralim dedik.Uykusu bi kacti.4 gibi uyuyabildi.Sonra 5 bucuk gibi yinr ıkınmalara basladı.Bu gecede boyle bitti:(

benm ayak bas parmaklarmda batma basladi kizlR.iki ayagmda ustelik agliyorm kafayi yicem niye hersey beni buluyo.hemde ikisi birden.dogumdanda kaynaklaniyoms.bi hamile kaldim basima gelmeyn kalmadi.şimdi cekcekler mi onlari evde tedavi uygulayablr miyim.fikri olan var mi yada iyi gelecek krem onerisi olan :KK43:
Ay o doğumla mi ilgiliymiş yaa. Ben de oluyor. Ilk önce sol ayagimda oldu geçti şimdi hafif sağ ayagimda hissediyorum. Benim çok şiddetli değildi ama kendiliğinden geçti. Inşallah senin de geçer kendiliğinden canım.

Canım bızımkınnd uc saatı buluyo uyuması bazrn ama gecelerı ıkı saat en fazla... banyo yaptrmayı dene aksam yatmadan rahat uyur ınsallah

Boynun omzum sırtım yas gbı tutuldu resmeb hem emZrmeden kaynaklı hemde gogsler öne agrlık yapıyo sanırım kambur olacam bubgıdısle

Ay o doğumla mi ilgiliymiş yaa. Ben de oluyor. Ilk önce sol ayagimda oldu geçti şimdi hafif sağ ayagimda hissediyorum. Benim çok şiddetli değildi ama kendiliğinden geçti. Inşallah senin de geçer kendiliğinden canım.
benmde ilk basta biriydi gecti tekrar baasladi.sonra ikisi birden.insallah gecer biri iltihap yapmış gibi duruyo.sarınsak ile zeytinyag suruylyms surdum aksam ama hala agri var:(

Aynıydı benim de
Sanki daha iyi geliyor artık sağmıyorum
En son 3-3,5saat uyuyup sağdığımda 120fln çıkmıştı
Doktor da sağma artık emzir dedi
İki göğsünü de emzirebiliyomusun öğünlerde canım
Benim tek emiyor
O da 5-10dk
Canım benimki emmiyor beni sağıp vermeye çalışıyorum emmesi için de destek alcam artik başka çarem kalmadi

Yok canım bişey olmadı emzirdimde bi sıkıntı yaşamadım drumda bişey olmaz dedi olmadıda bidr iki tane yapıldı implant çok zorlu geçti gece bebekle uğraşırken ağlama krizine girmiştim, qma senin bebek yeni benim 3 aylıkdı belki fark eder
Bi sorayım doktora. Çok sağol canım

Kızlar bizim gaz sancısı krizlerimiz fena
Sizde durumlar nasıl
Masaj ya da ılık havlu mu denesem
Damlalar işe yaramıyor sanki

Hmmm ben daha yapmadim igneleri tedirginim.bugun sorup oyle yapayim dedim.peki niye herkese verilmiyor acaba.spinal olanlara yani.
Rahimde pıhtılaşma falan kalmasın diye veriliyor sanırım. Bazı doktorlar gerekli görüyor bazıları görmüyor herhalde. Bence normalde pıhtılaşma sorunu olmayan birinin kullanmasına gerek yok ama doktor yazınca kullandım ben. Sen sorarsan doktorun cevabını bana da yazabilirsen sevinirim :)

Arkadaşlar pişik için ne kullanıyorsunuz doktor hametan verdi ama işe yaramıyor kayınvalidem zeytinyağı sürüyor ama o da fayda etmiyor sanki :( siz ne önerirsiniz sudocrem mi alsam kullanıp memnun kalan var mı? K Koala_anne sen ne tavsiye edersin??

Arkadaşlar pişik için ne kullanıyorsunuz doktor hametan verdi ama işe yaramıyor kayınvalidem zeytinyağı sürüyor ama o da fayda etmiyor sanki :KK43: siz ne önerirsiniz sudocrem mi alsam kullanıp memnun kalan var mı? K Koala_anne sen ne tavsiye edersin??
Canim ben hametan kullanıyorum ben pisik olmadan kullanmaya başladım her alt değiştirmede kullanıyorum faydasını gordum

Back