2017 Aralık Anneleri

Canım bıraz bılgı verrmsıın kac gnluk bebegn nrde yaptrdn sunnetı
Kizlar bizde 10 günlükken yaptırdık iyiki de yaptırmisim 1 haftaya tamaman iyileşti. Lokal anestezi ile o bölgeyi uyusturuyorlar sütümü sagip verdim sünnete girdiğinde uyanık ve açtı. Orada sütümü verip uyutmuslar. Yarım saate çıktığında uyuyordu kuzu. 1 gün calpolu verdik 3 gün o bölgeye terramycn kullandık şimdi tamamen iyilesti

Çene kaslari guçlendikçe tutabilirler emzigi.
Birde atak haftalari oluyor bunlarin.hah işte o zaman insan,hiç geçmeyecek diyor,bunlar.
Ben de sonralardan oğrendim.duyunca netten baktim,off. Ama bilince daha kolay oluyor tabi.

Son iki aralık annesi de aynı gün doğurmuşuz..hayırlı olsun bebişin
Evet cok sukur sagsalim kavustuk yavrularimiza.senin de bebegin hayirli olsun canim.annesi ona cok iyi bak.yuzunde nur var o senin ve sana emanet opup kokla misss.hep besmeleyle yaklas yanina, al kucagina.allahim bize bagislasin kotu gunlerini gostermesin insallah.aminnn.

Kızarıklık falan yok dimi canım kızının goguslerinde? Buyume olursa yada kızarıklik dr a götür ama.
Antibiyotik veriliyo bu durumda.
Yoktu canim kızarıklık gözle görülür şişlik de yok ele geliyor sadece dediğin gibi ilerlese götürürüm doktora
Aynen kuzum ya sanki bizim bebisler deneme tahtası kafasını siktirma neynis ben nsapkasini g iydirirken korkuyorum bingildagindan ne tuhaf insanlar var ya bana bebeği yan yatırma kafasi sivri olur diyorlar eee kusuyor bizim kiz yatirmasam bogazina kacsa daha mi iyu

iste bende heo yan yatirdim mecburum hem girtlagindaki sorundan dolayi duz yatirmamam lazim hemde dedgn gibi kusmalardan dokayi tikanir diye.sivri oldu kafasi ama dr dedi kendi kendine duzelcek o sen yan yatirmaya devam et dedi.sivri llsada duzelir o saglikli olsunlarda

Valla canim sivri olması dert değil zaten zamanla kafa yapıları vücut yapısı oturacak yerine ben artık milleti dinlemiyorum doktor ne bilecek önceden doktor mu vardı falan diyorlar tinlamiyprum o

Valla degisik igneler ama yapmadim daha.antibiyotik hapi tek kullaniyom.bide parol var
Bana antibiyotik dolorex bir tane daha hapvardı ismini hatırlayamıyorum bide agri kesici igne vermişiğneyi bu igneyi ilk defa duydum eczaciya bir sorsaydin niçin kullanıldığını bu ignelerin

Valla canim sivri olması dert değil zaten zamanla kafa yapıları vücut yapısı oturacak yerine ben artık milleti dinlemiyorum doktor ne bilecek önceden doktor mu vardı falan diyorlar tinlamiyprum o
o zaman hasta oluncada dr a gitmesinler ah bu insanalr hepsi bizim yolimzdan geçtik et imkanlari olsaydi o zamanlar daha da fazlasini yaparlardı da imkanalri yokmus

biz 40 landik kizkar 40 imiz cikti cok şükür.yumurta toplamaya gidicz bugun
ama degnek bi tarafimiza batti resmen kucal delisi olduk yatmak istemiyrz gezmek istiyorz.eller acik olunca annenin saclarina yapisiyorz
cok şükur darisi basiniza insallah hep birlikte saglikla buyutelim yavrulari

Nasıl bir gece geçirdim acaba ?
En son 22de uyanıp 24ten sonra ağlamaya başladı, uyuyamayınca ne memeyi tuttu ne yatma poZisyonuna geldiğinde durdu
Baya zorladı ilk defa bebişim
Gece 2 de uyudu en son
Sonrası hiç yok bende
Saat kuruyorum normalde
Ama hiç hatırlamıyorum kaç kere kalktım
emzirdim
Aç bırakmamışımdır umarım yavrumu
Bu uykusuzluk yorgunluk zorluyor artık
En son şimdi emdi yattı yavrum

Canım ilk 1 ay iki saatlik arayla emzirdim 1 aydan sonra doktor ne zaman isterse o zaman emzir dedi. Şimdi saatlik emzirmiyorum yani. Gün içinde uzun uykuya daldığında süt sağıyorum. Ya da gece emzirip uyuttuktan sonra süt sağıyorum. Ceviz de elimin altında tutmaya çalışıyorum ara öğün falan yapmıyorum. Buldukça yiyorum sütün yağlı olmasını sağlıyor. Emzirirken mutlaka şişeyle su bulunuyor yanimda. Inşallah bol bol sütün olsun canım.

Hayırlı olsun canim

Valla degisik igneler ama yapmadim daha.antibiyotik hapi tek kullaniyom.bide parol var
Bana antibiyotik dolorex bir tane daha hapvardı ismini hatırlayamıyorum bide agri kesici igne vermişiğneyi bu igneyi idefa duydum
o zaman hasta oluncada dr a gitmesinler ah bu insanalr hepsi bizim yolimzdan geçtik et imkanlari olsaydi o zamanlar daha da fazlasini yaparlardı da imkanalri yokmus
doğru söylüyorsun canim söyleyenler baş agrisina bile doktora gidiyorlar ki bayilerin agrisi olduğunda anlatamiyorlar bile ancak agliyorlar benim ağzıma geliyor bunlari soylemek sonra vazgeçiyorum kalp kırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…