Kizlar bizde 10 günlükken yaptırdık iyiki de yaptırmisim 1 haftaya tamaman iyileşti. Lokal anestezi ile o bölgeyi uyusturuyorlar sütümü sagip verdim sünnete girdiğinde uyanık ve açtı. Orada sütümü verip uyutmuslar. Yarım saate çıktığında uyuyordu kuzu. 1 gün calpolu verdik 3 gün o bölgeye terramycn kullandık şimdi tamamen iyilestiCanım bıraz bılgı verrmsıın kac gnluk bebegn nrde yaptrdn sunnetı
Çene kaslari guçlendikçe tutabilirler emzigi.Emzigi tutturmaya calisiyorum bazen tutuyor bazende hemen atiyor insallah alisirda biraz rahat ederim.
Benim oglumda kolikti 8 ay cektim bu derdi iyi bilirim aglama krizlerine girerdi cagreyi fon makinesinde bulmustum 8 yil once ama bu memeci oldu cikti sanki insallah duzelir biran once cok zorlanmaya basladim uykusuzluktan.
Valla degisik igneler ama yapmadim daha.antibiyotik hapi tek kullaniyom.bide parol varCanim igne verildi bana ama kalçadan agri kesici
Sagol canimBana verilmedi hiçte duymadım canım
Evet cok sukur sagsalim kavustuk yavrularimiza.senin de bebegin hayirli olsun canim.annesi ona cok iyi bak.yuzunde nur var o senin ve sana emanet opup kokla misss.hep besmeleyle yaklas yanina, al kucagina.allahim bize bagislasin kotu gunlerini gostermesin insallah.aminnn.Son iki aralık annesi de aynı gün doğurmuşuz..hayırlı olsun bebişin
Yoktu canim kızarıklık gözle görülür şişlik de yok ele geliyor sadece dediğin gibi ilerlese götürürüm doktoraKızarıklık falan yok dimi canım kızının goguslerinde? Buyume olursa yada kızarıklik dr a götür ama.
Antibiyotik veriliyo bu durumda.
Aynen kuzum ya sanki bizim bebisler deneme tahtası kafasını siktirma neynis ben nsapkasini g iydirirken korkuyorum bingildagindan ne tuhaf insanlar var ya bana bebeği yan yatırma kafasi sivri olur diyorlar eee kusuyor bizim kiz yatirmasam bogazina kacsa daha mi iyubu eskilerin bazi adetleri cok garip.biz sans eseri yasiyorz diye dusunuyrm cogu seyi bizede yaomislardir e.bana da basini sık kafasi yuvarlak olsun dediler gel ben senin kafani sıkayim dedim rahat olursan haber ver bende yaparim dedim soktum lafi agzina.hic bisey yaptirma yavruna ellemesin kimse
iste bende heo yan yatirdim mecburum hem girtlagindaki sorundan dolayi duz yatirmamam lazim hemde dedgn gibi kusmalardan dokayi tikanir diye.sivri oldu kafasi ama dr dedi kendi kendine duzelcek o sen yan yatirmaya devam et dedi.sivri llsada duzelir o saglikli olsunlardaYoktu canim kızarıklık gözle görülür şişlik de yok ele geliyor sadece dediğin gibi ilerlese götürürüm doktora
Aynen kuzum ya sanki bizim bebisler deneme tahtası kafasını siktirma neynis ben nsapkasini g iydirirken korkuyorum bingildagindan ne tuhaf insanlar var ya bana bebeği yan yatırma kafasi sivri olur diyorlar eee kusuyor bizim kiz yatirmasam bogazina kacsa daha mi iyu
2 aylık mi oldu canim ayy maşallah alayım nazarlardan esirgesin insallah daha çok 2 li yillariniz olurMeraba kızlar doğumdan bu yana yazamadım hiç. Kızım 2 aylık oldu :) inşallah bebekleriniz de siz de iyisinizdir
Valla canim sivri olması dert değil zaten zamanla kafa yapıları vücut yapısı oturacak yerine ben artık milleti dinlemiyorum doktor ne bilecek önceden doktor mu vardı falan diyorlar tinlamiyprum oiste bende heo yan yatirdim mecburum hem girtlagindaki sorundan dolayi duz yatirmamam lazim hemde dedgn gibi kusmalardan dokayi tikanir diye.sivri oldu kafasi ama dr dedi kendi kendine duzelcek o sen yan yatirmaya devam et dedi.sivri llsada duzelir o saglikli olsunlarda
Bana antibiyotik dolorex bir tane daha hapvardı ismini hatırlayamıyorum bide agri kesici igne vermişiğneyi bu igneyi ilk defa duydum eczaciya bir sorsaydin niçin kullanıldığını bu ignelerinValla degisik igneler ama yapmadim daha.antibiyotik hapi tek kullaniyom.bide parol var
Ya hani kırk çıkınca diyorlar ya bir anda gaz sancisi kesilecek :) uyku düzene binecek :) herşey mükemmel olacak..Sihirli değnek ney ben o kısmı kaçırmışım sanırım
o zaman hasta oluncada dr a gitmesinler ah bu insanalr hepsi bizim yolimzdan geçtik et imkanlari olsaydi o zamanlar daha da fazlasini yaparlardı da imkanalri yokmusValla canim sivri olması dert değil zaten zamanla kafa yapıları vücut yapısı oturacak yerine ben artık milleti dinlemiyorum doktor ne bilecek önceden doktor mu vardı falan diyorlar tinlamiyprum o
Canım ilk 1 ay iki saatlik arayla emzirdim 1 aydan sonra doktor ne zaman isterse o zaman emzir dedi. Şimdi saatlik emzirmiyorum yani. Gün içinde uzun uykuya daldığında süt sağıyorum. Ya da gece emzirip uyuttuktan sonra süt sağıyorum. Ceviz de elimin altında tutmaya çalışıyorum ara öğün falan yapmıyorum. Buldukça yiyorum sütün yağlı olmasını sağlıyor. Emzirirken mutlaka şişeyle su bulunuyor yanimda. Inşallah bol bol sütün olsun canım.Canım nasıl yspıosun ceviz ara öğün mü gece nişeyler yiyo musun suyu içiyorum bi içtiğimfr 2-3 bardak. Mesela süt az gibi düşünüyorum az belki de ams hangi ara sağıyosun iki saatlik arayla emzirmede bi saat dolunca mı sağmak mı gerekir
Hayırlı olsun canimbiz 40 landik kizkar 40 imiz cikti cok şükür.yumurta toplamaya gidicz bugun
ama degnek bi tarafimiza batti resmenkucal delisi olduk yatmak istemiyrz gezmek istiyorz.eller acik olunca annenin saclarina yapisiyorz
cok şükur darisi basiniza insallah hep birlikte saglikla buyutelim yavrulari
Amin canım çok sagol hepimizin inşallah. Sen ne yaptın nasilsin bebegin nasil2 aylık mi oldu canim ayy maşallah alayım nazarlardan esirgesin insallah daha çok 2 li yillariniz olur
Bana antibiyotik dolorex bir tane daha hapvardı ismini hatırlayamıyorum bide agri kesici igne vermişiğneyi bu igneyi idefa duydumValla degisik igneler ama yapmadim daha.antibiyotik hapi tek kullaniyom.bide parol var
doğru söylüyorsun canim söyleyenler baş agrisina bile doktora gidiyorlar ki bayilerin agrisi olduğunda anlatamiyorlar bile ancak agliyorlar benim ağzıma geliyor bunlari soylemek sonra vazgeçiyorum kalp kırmak istemiyorumo zaman hasta oluncada dr a gitmesinler ah bu insanalr hepsi bizim yolimzdan geçtik et imkanlari olsaydi o zamanlar daha da fazlasini yaparlardı da imkanalri yokmus
Inşallah canim bizde iyiyiz allaha şükür canim gaz sancısı bütün tıkanıklığı emzirme problemi disindaAmin canım çok sagol hepimizin inşallah. Sen ne yaptın nasilsin bebegin nasil
sagol canimmHayırlı olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?