2017 Aralık Anneleri

Kızlar meraba bu süt olayı ne meram bişeymiş anlamadım gitti biz 50 günlüğüz sabah öğle normal akşam gece gıdım gıdım gelio niye böyle anlsmıorum sağ memede normal gelio sol memede az gelio diye her emzirmede iki memeyi birden veriorum iki en fazla üç saatte bir emzirmrye çalışıyorum. Yemek yiyincede normAl. Günde 8 öğün yemek mi yicem gerçekten anlamıyorum. Kapasitesi mi bu? Ne yapmalıyım var mı tavsiyeniz..

Ben her gün bulgur pilavı yeşil mercimek çorbası et yumurta dere otu yemeye dikkat ediyorum. Ve ceviz. Ihmal edersem gece benim de azalıyor ama iyi yersem sıkıntı olmuyor. Ve bol su. Bos vakitte de süt sagiyorum sagmak da cogaltiyor canım.

Canım nasıl yspıosun ceviz ara öğün mü gece nişeyler yiyo musun suyu içiyorum bi içtiğimfr 2-3 bardak. Mesela süt az gibi düşünüyorum az belki de ams hangi ara sağıyosun iki saatlik arayla emzirmede bi saat dolunca mı sağmak mı gerekir

Ve de su içtiğim kadar lavaboya da sık çıkıyorum. Su süte dönüşmeden gidio diye düşünmeye başladım

Kızlar yatdm edın nolr bebegımn gobegı duselı 6 gın oldu smdı actm bu seklde haff kanams zıbınada bulasms napmam şazm dktra gotruyummu haff ıslak kanda var delıkte elımı sutdum cok uzuldum((
benimkide böyleydi doktor sorun yok ama k vitamini verelim ağızdan dedi sonra tamamen kurudu istersen bi doktor görsün cnm

Gozlerim kipkirmizi oldu resmen kan oturdu uykusuzluktan su saat oldu hep memede durmak istiyor sutum var acken guzel emiyor ama tok olsada yinede memede uyumak istiyor yada memede durup oyun oynar gibi cekistirip birakiyor sonra tekrar tutuyor buda canimi acitiyor yanima almak istemiyorum ama hic degilse bir saat falan uyuyorum ama yinede hic rahat edemiyorum tedirgin oluyorum.Bir kisir dongu icindeyim ne zaman duzene oturur acaba kafayi siyirmak uzereyim.

onu gazdan yaparmis bebiler canim.biraz hateket ettir onu ayaklrni kollarni oynat oyalamaya calis.yalanci emzik emiyo mu emmiyosa maalesef seni suanda yalanci emzik olarakta goruyo olablr

Slm kızlar bayadır yazamadım bnm oğlan sağolsun gecemi gündüzüme katıyor gece uykumuz hiç yok maalesef bugün sünnet olduk sünnet iyi geliyormuş diye umarım iyi olur da rahatlarız ikimiz de sizler neler yapıyorsunuz ne alemdesiniz

onu gazdan yaparmis bebiler canim.biraz hateket ettir onu ayaklrni kollarni oynat oyalamaya calis.yalanci emzik emiyo mu emmiyosa maalesef seni suanda yalanci emzik olarakta goruyo olablr
Gaz ilacida veriyorum kendide guzel cikartiyor gazini sanki anlamadim yalanci emzik veriyorum ama cok.severek tutugu soylenemez biraz benim zorumla tutuyor sonra atiyor zaten attiktan sonra tekrar agliyor tam tutsa belki rahat ederdim

Allah kolaylik versin.emzik denediniz mi.
Doyunca,uykusunda verin.siz de biraz uyuyun.alarm kurun.kalkin.

Benimki yeni uyudu.büyükte uyumuyor benim.bagir cagir zorla gonderiyorum odasina.gazdan uyumaz bebekler gaz arttikca memeye dadanir birde.kolik.olmus olabilir bebegin.kolik.gaza bagli ollmayabilir oglum kolikti benim 2 ay ikindim.4 sabah.5 babasiya.dönüsumlü sallardik elde.aglardi.susmazdi.surekli.meme isterdi, dis cikarma.donemleride.bitene.kadar.uykuyu unutmak.gerek.

Allah kolaylik versin.emzik denediniz mi.
Doyunca,uykusunda verin.siz de biraz uyuyun.alarm kurun.kalkin.
Emzigi tutturmaya calisiyorum bazen tutuyor bazende hemen atiyor insallah alisirda biraz rahat ederim.

Benim oglumda kolikti 8 ay cektim bu derdi iyi bilirim aglama krizlerine girerdi cagreyi fon makinesinde bulmustum 8 yil once ama bu memeci oldu cikti sanki insallah duzelir biran once cok zorlanmaya basladim uykusuzluktan.

Slm canım. Hayırlı olsun sünnetiniz.
Hangi hastanede yaptırdın canım?
Dikisli mi lazer mi?
Kac günlükken oldu sünnet?

ayy yavrum yaa neden kapmiski acaba kurban olurum yaa.ahh bu bebilere bisey olmasin ya.hep dua ediyrom bebegime bisey olmasın bana oldun ben hasta olayim diye cok zor gecmis olsun canim vardr ilaci falan inşalalh
Neden olduğunu anlamadık çok sağol,hemen geçer inşallah

Gecmis olsun.bizim oralarda sekerli hamur sararlar dolamaya agrisini hafifletsin diye bebekte zararli olur mu bilmiyorum benim parmagimda ciktiginda sekerli hamur geciriyor 2gunde
Bilmiyorun ki,çok hassaslar. Fikir için sağol yine de aklımızda olsun

Canım bıraz bılgı verrmsıın kac gnluk bebegn nrde yaptrdn sunnetı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…