• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

biz 40 landik kizkar 40 imiz cikti cok şükür.yumurta toplamaya gidicz bugun :anne::emir_bebek::nazar:
ama degnek bi tarafimiza batti resmen :KK53: kucal delisi olduk yatmak istemiyrz gezmek istiyorz.eller acik olunca annenin saclarina yapisiyorz :confused:
cok şükur darisi basiniza insallah hep birlikte saglikla buyutelim yavrulari
Gözünüz aydın,daha iyi bir düzen sağlarsınız inşallah :) Sağlıkla büyüsün kuzucuk

Bana antibiyotik dolorex bir tane daha hapvardı ismini hatırlayamıyorum bide agri kesici igne vermişiğneyi bu igneyi ilk defa duydum eczaciya bir sorsaydin niçin kullanıldığını bu ignelerin
Eşim aldi sormus demis kan pihtilasmamasi icinmis falan.yapmadim zaten yarin iyicene sorusturacam oyle.sagol canim

biz 40 landik kizkar 40 imiz cikti cok şükür.yumurta toplamaya gidicz bugun :anne::emir_bebek::nazar:
ama degnek bi tarafimiza batti resmen :KK53: kucal delisi olduk yatmak istemiyrz gezmek istiyorz.eller acik olunca annenin saclarina yapisiyorz :confused:
cok şükur darisi basiniza insallah hep birlikte saglikla buyutelim yavrulari
amin amoin.Maşallah maşallah .o kucuk elleri op yerime.darısı başımıza hayirlisiyla.

Canım ilk 1 ay iki saatlik arayla emzirdim 1 aydan sonra doktor ne zaman isterse o zaman emzir dedi. Şimdi saatlik emzirmiyorum yani. Gün içinde uzun uykuya daldığında süt sağıyorum. Ya da gece emzirip uyuttuktan sonra süt sağıyorum. Ceviz de elimin altında tutmaya çalışıyorum ara öğün falan yapmıyorum. Buldukça yiyorum sütün yağlı olmasını sağlıyor. Emzirirken mutlaka şişeyle su bulunuyor yanimda. Inşallah bol bol sütün olsun canım.
Canım uzun uykuya daldığında demişsin
Ortalama kaç saat uyuyor?
Bizim de 1 ay dolacak bugün
Kaç saat uyanmazsa uyandırayım ki artık?

Gece hangi memeyi emzirdiğimi de bilmiyorum
Hep aynı memeyi vermiş olabilirim uykulu uykulu
Diğeri şişmiş çünkü
Sağmak çok zor geliyor
Bir sonraki öğünü beklese bişey olmaz herhalde?

Canım uzun uykuya daldığında demişsin
Ortalama kaç saat uyuyor?
Bizim de 1 ay dolacak bugün
Kaç saat uyanmazsa uyandırayım ki artık?

Gece hangi memeyi emzirdiğimi de bilmiyorum
Hep aynı memeyi vermiş olabilirim uykulu uykulu
Diğeri şişmiş çünkü
Sağmak çok zor geliyor
Bir sonraki öğünü beklese bişey olmaz herhalde?
Canım ilk 1 ay bizim de böyleydi. Artık bir ayın sonlarına doğru uyandiramiyordum gece. Doktor artık uzun uyur o istediği kadar uyusun kendi uyanıp isteyince ver dedi. Çünkü gece uykusu da büyüme hormonunun salgılanması için önemliymiş. Kontrolünde doktorunuz söyler zaten canım. Sut üretimi de düzene girecek merak etme

Canım ilk 1 ay bizim de böyleydi. Artık bir ayın sonlarına doğru uyandiramiyordum gece. Doktor artık uzun uyur o istediği kadar uyusun kendi uyanıp isteyince ver dedi. Çünkü gece uykusu da büyüme hormonunun salgılanması için önemliymiş. Kontrolünde doktorunuz söyler zaten canım. Sut üretimi de düzene girecek merak etme
Ben 1ayı bekleyemeyip 26. Günde gitmiştim kontrole :)
Telefondan soralım olmadı
Uzun uyuyabilir yani
O zaman sağmak mı gerekecek emmediklerini canım

Ben 1ayı bekleyemeyip 26. Günde gitmiştim kontrole :)
Telefondan soralım olmadı
Uzun uyuyabilir yani
O zaman sağmak mı gerekecek emmediklerini canım
Canım mutlaka sor sen doktoruna onun dediğini yap. Sağmak daha sağlıklı çünkü o süt boşalsın ki yerine yenisini üretsin vücudun. Sut üretimi sağdıkça çoğalıyor bence bende öyle oldu. Arz talep meselesi gibi düşün. Ihtiyaç oranına göre üretiyor vücut.
Ilk ay durmadan 2 saatte bit uyandırdım kızımı artık uyanamıyordu şimdi bırakıyorum kendi isteyene kadar uyuyor dediğim gibi uykusunu alması çok önemli büyüme hormonu için. Uzun uyuyabilir yani. Ama dediğim gibi doktoruna danış yine de. Bana böyle söyledi doktorumuz.
Bir de tavsiyem mutlaka dolabında süt olsun sagilmiş. Ilaç kullanmam gereken bir gün oldu kızımı emziremedim. Dolaptaki sütler kurtarıcı oluyor.

Canım ilk 1 ay iki saatlik arayla emzirdim 1 aydan sonra doktor ne zaman isterse o zaman emzir dedi. Şimdi saatlik emzirmiyorum yani. Gün içinde uzun uykuya daldığında süt sağıyorum. Ya da gece emzirip uyuttuktan sonra süt sağıyorum. Ceviz de elimin altında tutmaya çalışıyorum ara öğün falan yapmıyorum. Buldukça yiyorum sütün yağlı olmasını sağlıyor. Emzirirken mutlaka şişeyle su bulunuyor yanimda. Inşallah bol bol sütün olsun canım.
Sağ ol canım şu sqğma işini yapacam hep bişeylet çıkıor ya da zor geliyor ama bebeğim için gerekli anladım şimdi. Suyu emzirirken içmemiştim onu fw drneyecrğim çok teşekkür ederim. Bizim ki ilk ay 400 gram fln sldı o yüzden iki saate devam etmek istiyorum ama uymaığım zamanlarda oluyor

Valla degisik igneler ama yapmadim daha.antibiyotik hapi tek kullaniyom.bide parol var
Canım aynı ilaçları bende kullandım. O igneler kan sulandırıcı. Spinal anestezi ile sezeryan oldum o ignelerden üç gün hastanede yaptılar dört gün de evde biz devam ettik. İlaç olarak da suya katılan bir antibiyotik mide gazı için renni agrı kesici olarak parol ve kan ilacı kullandım. Kan ilacını üç ay daha kullanacakmısım.

Gozlerim kipkirmizi oldu resmen kan oturdu uykusuzluktan su saat oldu hep memede durmak istiyor sutum var acken guzel emiyor ama tok olsada yinede memede uyumak istiyor yada memede durup oyun oynar gibi cekistirip birakiyor sonra tekrar tutuyor buda canimi acitiyor yanima almak istemiyorum ama hic degilse bir saat falan uyuyorum ama yinede hic rahat edemiyorum tedirgin oluyorum.Bir kisir dongu icindeyim ne zaman duzene oturur acaba kafayi siyirmak uzereyim.
canm bende aynı durumdayım 13 günlük bebek 3 saat uyanık klabilirmi aklım almıyo 1 den 4 e kadr uyumadı hanımefendı bense suan sersem gibiyim gündüz de oglan ıs derken uykuya fırsat kalmıyo 40 ları cıktıktan sonra duzelır inşallah bu bebeler

Canım sağ sürekli tam ememedikleri için kalan sütün üstüne süt doluyor benimde ağrı sık sık oluyor ama sağıp saklıyorum bazen süt poşeti ile atıyorum buzluğa, biyere gidecek olursam işe yarar, benim kızçede aynı bu ara, 40 çıkana kadar ne göğüs nede bebekler düzene girmez malesef bekleyeceğiz :KK43:

Bolca emziriyrm Canm ama sanırım sol göğsüm de pek süt kalmadı önce solu veriyrm ağlıyor doymuyor sanırım sağı verince sakinleşiyor.. pes etmiycm ağrısada göğsüm devm edecm inşşh sütüm gelr de emer yavrum..

Canım iki göğsümden 60 cc ancak çıkıyor senn nasildi
Aynıydı benim de
Sanki daha iyi geliyor artık sağmıyorum
En son 3-3,5saat uyuyup sağdığımda 120fln çıkmıştı
Doktor da sağma artık emzir dedi
İki göğsünü de emzirebiliyomusun öğünlerde canım
Benim tek emiyor
O da 5-10dk

Canım iki göğsümden 60 cc ancak çıkıyor senn nasildi
Dolduğunda sert sert hissediyorum ama her zaman da öyle olmuyor
Bugün yumuşak gibi sanki
İçeceği içmedim ama ondan mı bilmiyorum