Benim de öyle hiç sorun olabileceğini düşünmedim. Şaha da dönüyor ama genelde sol tarafta. Bebeği sol kolunla tutup yatırırken sol kolunla yatırıyorsan başı sola doğru olabilir. 2 aylık kızım herhangi bi sıkıntısı yok bu durumla ilgili. Sorun olacagini sanmiyorum canimKızlar bebeğüm boynunu genelde sol a daha fazla çeviriyor öle fark ettim sanki gelişimin de bozukluk olur muannm başını henüz taşıyamadığı için öle duruyor dedi hafta içi doktra sormak için gidecektim fikri olan var mı
Canım illa yapacaksın diye birşey yok. Banyo yaptirirsin ama dışarı çıkması şart değil. Ben çıkarmamıştım. Içinden nasıl geliyorsa öyle yap anneler en iyisini hissederKizlar kirkinda bebege banyo yaptirip disari cikarmakmi gerekiyo.ben korkuyorum o gun hem banyo yaptirip hem disari cikarmaya usutur falan diye
Bebeğinin bi huysuzluğu rahatsızlığı ateşi yoksa panik yapma canım. Uykusu gelmiştir. Kaç günlük bebişin. Ilk zamanlarda süt üretimi hemen rayına oturamayabiliyor. Bi gün az olup sonraki gün çoğalabiliyor. Bence sütü en iyi arttıran şey sağmak. Sıcak kompres yap o da çok faydalı bebeğini emdirip uyuttuktan sonra sağ istersen.Kızlar sut yapan damla aldım ama sanki tam tersi etki yaptı.Sütüm iice az bugun.Azcık emdi uyudu yavrum.Normalde hayatta yetmezdi emdigi.Hasta mı ki
Belki yetmiştir canımKızlar sut yapan damla aldım ama sanki tam tersi etki yaptı.Sütüm iice az bugun.Azcık emdi uyudu yavrum.Normalde hayatta yetmezdi emdigi.Hasta mı ki
25 gunluguz.Atesi yok canim cok sukur.Sagsam cıkmıyr ki hic.Ins.artar canım dedgn gibiBebeğinin bi huysuzluğu rahatsızlığı ateşi yoksa panik yapma canım. Uykusu gelmiştir. Kaç günlük bebişin. Ilk zamanlarda süt üretimi hemen rayına oturamayabiliyor. Bi gün az olup sonraki gün çoğalabiliyor. Bence sütü en iyi arttıran şey sağmak. Sıcak kompres yap o da çok faydalı bebeğini emdirip uyuttuktan sonra sağ istersen.
Bilmiyorum ki canim.Ins.yetmistr.Sarıliktan dolayı boyle uyku olmaz herhalde artik di mi?Galactago diye bi damla.Bi yerde okudum.Sutu artıryrmus diye ama bende ise yaramadıBelki yetmiştir canım
Benimki de bazen 5dk bazen 15dk emip uyuyor
Damlanın adı ne canım
Benim de öyleydi. O artacak canım merak etme sen sağ. Bebegin tam güçlü ememeyebilir su an. Ama makinanın emiş gücü süt üretimini tetikler25 gunluguz.Atesi yok canim cok sukur.Sagsam cıkmıyr ki hic.Ins.artar canım dedgn gibi
canm bende aynı durumdayım 13 günlük bebek 3 saat uyanık klabilirmi aklım almıyo 1 den 4 e kadr uyumadı hanımefendı bense suan sersem gibiyim gündüz de oglan ıs derken uykuya fırsat kalmıyo 40 ları cıktıktan sonra duzelır inşallah bu bebeler
Tamam canım sagolasın.Benim de öyleydi. O artacak canım merak etme sen sağ. Bebegin tam güçlü ememeyebilir su an. Ama makinanın emiş gücü süt üretimini tetikler
hadı ya benım ılkı bu kadr degıl dı bugun dayanamadım emzık aldım gece vercem agzına uyusuninsallah cnm benim hic umudum yok ama Allah buyuk benin cocuklarimin hepsi huysuzdu buda onlar gibi 1 yasina kadar duzelmediler.
Aklımı karıştıran emzirme konusu. Diş yapılan gün sağılmış süt verin falan diyorlar. Sen o işi nasıl yaptın canım?Ben implant bile taktırdım ama bebeğim 3 aylıkdı canım
cnm banyoda her seferinde göğüslerini ov süt birikmesi olmuştur ben olmasada ovuyorumCanim dogum kilomuza geri donduk geçen hafta kontrole gittiğimizde şimdi kilo alıp almadığını bilmiyorum bine benim kızın göğüsleri şişti ne yapım doktora gotirim mi
Canım ilaç alman gerekiyorsa alacağın ilacın diş hekiminden öğren vücuttan atılma süresini. Ben kalçadan ağrı kesici olduğunda 12 saat emziremedim. O kadar süre icn sütünü sağ onu verirsinAklımı karıştıran emzirme konusu. Diş yapılan gün sağılmış süt verin falan diyorlar. Sen o işi nasıl yaptın canım?
Kizlar bizde 10 günlükken yaptırdık iyiki de yaptırmisim 1 haftaya tamaman iyileşti. Lokal anestezi ile o bölgeyi uyusturuyorlar sütümü sagip verdim sünnete girdiğinde uyanık ve açtı. Orada sütümü verip uyutmuslar. Yarım saate çıktığında uyuyordu kuzu. 1 gün calpolu verdik 3 gün o bölgeye terramycn kullandık şimdi tamamen iyilesti
cnm banyoda her seferinde göğüslerini ov süt birikmesi olmuştur ben olmasada ovuyorum
Yok canım bişey olmadı emzirdimde bi sıkıntı yaşamadım drumda bişey olmaz dedi olmadıda bidr iki tane yapıldı implant çok zorlu geçti gece bebekle uğraşırken ağlama krizine girmiştim, qma senin bebek yeni benim 3 aylıkdı belki fark ederAklımı karıştıran emzirme konusu. Diş yapılan gün sağılmış süt verin falan diyorlar. Sen o işi nasıl yaptın canım?
Bende 23 aralikta dogurdum damla konusunda devit için aleminyum var içinde diyolar başka marka araştırıyorum bende siz hangisini kullanıcaksınız@Gulum80 canım bugün damla ya başlıyoruz unutmadın değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?