Ay annem yaa içim eridi peki dr agötürdün mü canım bu bildiğin dolama yaa şimdi baktım netden tırnak kesme haricide oluyormuş merhem veririler antibiyotik olandan geçer inşAllahhhhSağol canım ama daha hiç kesmedik bile tırnaklarınınasıl oldu anlamadım
Peki canim babaannenin gaz sancısı için onwrebikecegi bisey var miKızlar yazdıklarınızı okudum göbeğini düşürdüğünde annem kahve koydu az bişey göbeğe. Ne kanama ne akıntı çok şükür iki gÜnde geçti hiçbir şey kullanmadık krem ilaç doktora götürdüm memorialde doktoru o bile iyi yapmışsın annelerimiz öyle yaparmış dedi deneyin pişman olmaZsınız
Doktoruna fotoğraf gönderdim hemen, antibiyotikli krem önerdi,baticonla da temizliyoruz. Hemen geçer inşallah,içim gidiyor öyle görünceAy annem yaa içim eridi peki dr agötürdün mü canım bu bildiğin dolama yaa şimdi baktım netden tırnak kesme haricide oluyormuş merhem veririler antibiyotik olandan geçer inşAllahhhh
bizimde yarin ben umidi keseyim ozman degnekten:)) tam aksone huysuz oldu kucak istiyo gezmek istiyo ev esyalarni seyredelm istiyo :)) dolap lamba vitrin onlara bakiyo:))Bugün 40 imiz cıktı.. sihirli değnek henüz yok
bu eskilerin bazi adetleri cok garip.biz sans eseri yasiyorz diye dusunuyrm cogu seyi bizede yaomislardir e.bana da basini sık kafasi yuvarlak olsun dediler gel ben senin kafani sıkayim dedim rahat olursan haber ver bende yaparim dedim soktum lafi agzina.hic bisey yaptirma yavruna ellemesin kimseBilmiyordum canim ama zaten ben
Böyle şeylere çok karşıyım yaptirmam tuzlamayi bile zor bile yaptilar o da suyuna tuz koydurdum vücuduna surdurmedim
Ben de her yerde yatryrm canım. Bugun cok sıkıntılıydi.Saatlerce uykusz kaldı.Yeni uyudu.Gazdan dolayi sekildrn sekile girdikleri icin seninde girnen normal. Reflu gecici benimki.hic yatamiyordu ondan.basladim.ilaca gaz haricinde uyuyabiliyorsa problem.yapma zamanla gecer.yatslak.odadinda port bebe enfi.odasinda besik oturma odasinda bebek yuvasi mutfakta puset var gun.boyunca hepsinde yatiyor hangidinde uyursa ona koyuyorum yeterki uyusun diye surekli ayni yerde yatmiyor gece ise ortopetik yatsgi vardi abisinin yer yatagi onda uyuyor besikte yatmiyor. Su ilk 3 ay bitsede düzene girseler
İnşAllahh geçecek canım endişelenme gitmezmi minicik ellerine derdinide anlatamaz oyy yavrum Rabbim şifasını verir ❤Doktoruna fotoğraf gönderdim hemen, antibiyotikli krem önerdi,baticonla da temizliyoruz. Hemen geçer inşallah,içim gidiyor öyle görünce
o zaman bende duygusuzumOğluma hamileyken yazdiklarimi okudumda :)ilk bebekte bende cok panikmisim.ayy cok mu duygusuz bir anneyim suan minigim gazdan inliyor gece yataginda ben uyuyorum :)napayim her yolu denedim dayan kizim 45 gün daha kldi 3 aylikta gececek deyip uyuyorum. Bu aşılarida sevmiyorum hic nezaman aşı olsa oglum nezle olurdu kızimda ayni asidan bu yana burnu akiyor.
Amin canım inşallahCanim cok gecmis olsun.farketmemisim.bizim gobek dusmedi pek bilgim yok ama nemli kalmasin diyo dktorlar.allahim bu guzel masum yavrularimizi bize bagislasin.
Bana da mantıklı gelmedi canım. Bugün sarılık kontrolümüz vardı. Başka bi doktora sordum. Hiçbir şey yapma. Sulanmaması lazım. Islak kalmamasına dikkat et dediKolonya mııııilk defa duyuyorum hiçte mantıklı gelmedi
Valla canım aynen öyle dedi. Bize verilen pansuman malzemesi batikın değil mi? tentürdiot gibi olan. ( doğru mu yazdım bilmiyorum :) )Kolonya mı ayy kafayı yemiş herhalde bu dr sakın silme canım tahriş eder yakar yaa kıyamam batikon ile pansuman yap çabuk kurusun bakma sen o dt a beyni yanmış galiba tövbe yarabbim kolonya ile silinirmiymiş hiç!
Tamam canım ben de öyle yapayımCanim ben hep batikonla temizledim doktorum öyle ddi
ayy yavrum yaa neden kapmiski acaba kurban olurum yaa.ahh bu bebilere bisey olmasin ya.hep dua ediyrom bebegime bisey olmasın bana oldun ben hasta olayim diye cok zor gecmis olsun canim vardr ilaci falan inşalalhKızlar biz 10 günlük olduk. Bebişlerinizin eline,tırnaklarına dikkat edin. Enfeksiyon kapmış benim oğlum bu haldeyiz
Gecmis olsun.bizim oralarda sekerli hamur sararlar dolamaya agrisini hafifletsin diye bebekte zararli olur mu bilmiyorum benim parmagimda ciktiginda sekerli hamur geciriyor 2gundeSağol canım ama daha hiç kesmedik bile tırnaklarınınasıl oldu anlamadım
Aynen canım batikon sen ondan kullan Allahım ne manyaklar var yaa kolonya nedir yaValla canım aynen öyle dedi. Bize verilen pansuman malzemesi batikın değil mi? tentürdiot gibi olan. ( doğru mu yazdım bilmiyorum :) )
Nasıl kahve? Türk kahvesi mi?Kızlar yazdıklarınızı okudum göbeğini düşürdüğünde annem kahve koydu az bişey göbeğe. Ne kanama ne akıntı çok şükür iki gÜnde geçti hiçbir şey kullanmadık krem ilaç doktora götürdüm memorialde doktoru o bile iyi yapmışsın annelerimiz öyle yaparmış dedi deneyin pişman olmaZsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?