2017 Aralık Anneleri

Sağol canım ama daha hiç kesmedik bile tırnaklarını nasıl oldu anlamadım
Ay annem yaa içim eridi peki dr agötürdün mü canım bu bildiğin dolama yaa şimdi baktım netden tırnak kesme haricide oluyormuş merhem veririler antibiyotik olandan geçer inşAllahhhh

Peki canim babaannenin gaz sancısı için onwrebikecegi bisey var mi

Ay annem yaa içim eridi peki dr agötürdün mü canım bu bildiğin dolama yaa şimdi baktım netden tırnak kesme haricide oluyormuş merhem veririler antibiyotik olandan geçer inşAllahhhh
Doktoruna fotoğraf gönderdim hemen, antibiyotikli krem önerdi,baticonla da temizliyoruz. Hemen geçer inşallah,içim gidiyor öyle görünce

Bilmiyordum canim ama zaten ben
Böyle şeylere çok karşıyım yaptirmam tuzlamayi bile zor bile yaptilar o da suyuna tuz koydurdum vücuduna surdurmedim
bu eskilerin bazi adetleri cok garip.biz sans eseri yasiyorz diye dusunuyrm cogu seyi bizede yaomislardir e.bana da basini sık kafasi yuvarlak olsun dediler gel ben senin kafani sıkayim dedim rahat olursan haber ver bende yaparim dedim soktum lafi agzina.hic bisey yaptirma yavruna ellemesin kimse

Ben de her yerde yatryrm canım. Bugun cok sıkıntılıydi.Saatlerce uykusz kaldı.Yeni uyudu.

Doktoruna fotoğraf gönderdim hemen, antibiyotikli krem önerdi,baticonla da temizliyoruz. Hemen geçer inşallah,içim gidiyor öyle görünce
İnşAllahh geçecek canım endişelenme gitmezmi minicik ellerine derdinide anlatamaz oyy yavrum Rabbim şifasını verir ❤

o zaman bende duygusuzum cocuk ıkınıp duruyo bende öylece bakıyorum

Valla canım aynen öyle dedi. Bize verilen pansuman malzemesi batikın değil mi? tentürdiot gibi olan. ( doğru mu yazdım bilmiyorum :) )

Kızlar biz 10 günlük olduk. Bebişlerinizin eline,tırnaklarına dikkat edin. Enfeksiyon kapmış benim oğlum bu haldeyiz
ayy yavrum yaa neden kapmiski acaba kurban olurum yaa.ahh bu bebilere bisey olmasin ya.hep dua ediyrom bebegime bisey olmasın bana oldun ben hasta olayim diye cok zor gecmis olsun canim vardr ilaci falan inşalalh

Sağol canım ama daha hiç kesmedik bile tırnaklarını nasıl oldu anlamadım
Gecmis olsun.bizim oralarda sekerli hamur sararlar dolamaya agrisini hafifletsin diye bebekte zararli olur mu bilmiyorum benim parmagimda ciktiginda sekerli hamur geciriyor 2gunde

Iyi geceler anneler,
Bebegim bazen oguruyor gibi yapiyor sanirim agzina geliyor sut ve emincedr bazen kusuyor internette bakindim biraz bebek reflusu sanirim, bu durumda olup doktora giden varmi? Her bebekte olan bir durum gibi okudum internetten o yuzden merak ediyorum.

Valla canım aynen öyle dedi. Bize verilen pansuman malzemesi batikın değil mi? tentürdiot gibi olan. ( doğru mu yazdım bilmiyorum :) )
Aynen canım batikon sen ondan kullan Allahım ne manyaklar var yaa kolonya nedir ya

Kızlar , bebeğimin göbeği düşeli 5 gün oldu. Bugün 2. banyosunu yaptı ama göbeğinin kanadığını farkettik. Normal mi ?

Nasıl kahve? Türk kahvesi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…