Benimde kaynanam öyle diyor canim. Sobali odadayiz sürekli yaniyor soba usumesi mümkün degilasiri yemekten oluyo canim
biz ne zamam fazla yesek muhakkak tutuyo.annem hemen usumektem diyo ama o da sicak hep 28 derece usumesi mumkun degil
Canım doğru teknikle emziriyorsun kusuyor diye yaramıuor anlamına gelmiyor benimkide kusuyor bende senin gibi emziriyorum bi uyandığında birini sonraki uyandığında diğerini ama kilo aldı, seninde yarıyordur emin ol, bazen peş peşe üst değiştiriyorum öyle kusuyor ama takmıyorum sütümün yaradığını biliyorumCanim doktor normalde iki gogsunu de 10 ar dkika verr ddi ama nerdw tek gogsumde 5 dk içinde doyuyor bazen 5 dk surmuyor bende sırayla veriyorum BI kalktığında sag bir kalktığında sol bi de şimdi kusuyor kuzum ya acaba sutum mu yaramiuor
Kontrol de karından ultrason la bakıyor doktor rahmin temizmi diye ben gitmiştim o kadar yanibende gitmiycm zaten kanamam bitti.yakinda adet olurum.alttan baka baka dogumdan beri korkudan vajinusmus olcam artk.
Canim dogum kilomuza geri donduk geçen hafta kontrole gittiğimizde şimdi kilo alıp almadığını bilmiyorum bine benim kızın göğüsleri şişti ne yapım doktora gotirim miCanım doğru teknikle emziriyorsun kusuyor diye yaramıuor anlamına gelmiyor benimkide kusuyor bende senin gibi emziriyorum bi uyandığında birini sonraki uyandığında diğerini ama kilo aldı, seninde yarıyordur emin ol, bazen peş peşe üst değiştiriyorum öyle kusuyor ama takmıyorum sütümün yaradığını biliyorum
Yok kuzum götürme bütün bebeklerde olur o ama sakın masaj yapayım yada elle ovayım demeyin o çok tehlikeli bastırarak ovmak falan grçer o bişey olmaz, ayrıca kilo alıyordur emin ol bak almışdaCanim dogum kilomuza geri donduk geçen hafta kontrole gittiğimizde şimdi kilo alıp almadığını bilmiyorum bine benim kızın göğüsleri şişti ne yapım doktora gotirim mi
ilkine gittim bakti canim bi sorun yoktu ikincisinde alttan bakiyormus daha oncede bi kac kisi soyledi bana gitmiycem ama kesinde degil bakcam bakalmKontrol de karından ultrason la bakıyor doktor rahmin temizmi diye ben gitmiştim o kadar yani
canim senin bebede capak oluyo mu gozlerinde sapka takiyo musunOğluma hamileyken yazdiklarimi okudumda :)ilk bebekte bende cok panikmisim.ayy cok mu duygusuz bir anneyim suan minigim gazdan inliyor gece yataginda ben uyuyorum :)napayim her yolu denedim dayan kizim 45 gün daha kldi 3 aylikta gececek deyip uyuyorum. Bu aşılarida sevmiyorum hic nezaman aşı olsa oglum nezle olurdu kızimda ayni asidan bu yana burnu akiyor.
Bende gittim karindan bakiyor. Yumurta biseyi dedi latince bir terim kullandi anlamadim ona bakti.40 sonra olusmaya baslamasi lazimmis ona bakti.6-7ay sonra gel dedi rahim agzi testi icin sıvı alacakmısKontrol de karından ultrason la bakıyor doktor rahmin temizmi diye ben gitmiştim o kadar yani
Capak var göz kanallari tikanik oluyormus üsütmeyle alakali bir durum degil. Benimki zaten bere takmiyor eli acikta yattigi icin yuzune dogru cekiyor o nedenle takmiyorum.Ama caresi nasaj gunde 4 kez 15er defa masaj yapiyorsun ilik demli cayla ve ya ılık su ile sil anne sütü ile silme sakin.1 yila kadar gecer deniyir oglumda 2 aylikken gecmisti ama nasaj sart. Aglasada mutlaka masaj yap.internette de var masaj videolari oradanda bakabilirsin.damlalar sadece enfeksiyonu geciriyor tobrased vermisti doktor en zararsizi oymuscanim senin bebede capak oluyo mu gozlerinde sapka takiyo musun
40 cikmisti senin galiba sihirli degmek deydi mi var mi degisiklik
Capak var göz kanallari tikanik oluyormus üsütmeyle alakali bir durum degil. Benimki zaten bere takmiyor eli acikta yattigi icin yuzune dogru cekiyor o nedenle takmiyorum.Ama caresi nasaj gunde 4 kez 15er defa masaj yapiyorsun ilik demli cayla ve ya ılık su ile sil anne sütü ile silme sakin.1 yila kadar gecer deniyir oglumda 2 aylikken gecmisti ama nasaj sart. Aglasada mutlaka masaj yap.internette de var masaj videolari oradanda bakabilirsin.damlalar sadece enfeksiyonu geciriyor tobrased vermisti doktor en zararsizi oymus
Degnek daha gelmedi. :) Ilk 3 ay böyle gaz reflü vs az daha sabir.Sonrasinda eve nese saçacak bebisler Allahin izniyle.canim senin bebede capak oluyo mu gozlerinde sapka takiyo musun
40 cikmisti senin galiba sihirli degmek deydi mi var mi degisiklik
Çok gelmiştir tatlımCanim doktor normalde iki gogsunu de 10 ar dkika verr ddi ama nerdw tek gogsumde 5 dk içinde doyuyor bazen 5 dk surmuyor bende sırayla veriyorum BI kalktığında sag bir kalktığında sol bi de şimdi kusuyor kuzum ya acaba sutum mu yaramiuor
Benim de birkaç gün önce gündüzleri öyleydiKizlar merhaba. Benim kizim 25gunluk gun icinde hic ara vermeden emiyor. 1saat bile uyumuyor. Neden Boyle olabilir? Bizim gibi olan var mi acaba doymuyor olabilir mi
Bana galiba malt içecek iyi geldiKızlar gunaydin nasilsnz bebisler nasıllar. Ben bu süt olayını çok kafama takıyorum ağlama atakları gelio lohusaliktan herlde :)) süt arttırmak için neler yapiosnz
Bir de uyumak dinlenmekKızlar gunaydin nasilsnz bebisler nasıllar. Ben bu süt olayını çok kafama takıyorum ağlama atakları gelio lohusaliktan herlde :)) süt arttırmak için neler yapiosnz
Yok canim gorumcem falan siktiralim diyor ben yok diyorum peki agri verir mi kızıma kuzumYok kuzum götürme bütün bebeklerde olur o ama sakın masaj yapayım yada elle ovayım demeyin o çok tehlikeli bastırarak ovmak falan grçer o bişey olmaz, ayrıca kilo alıyordur emin ol bak almışda
Ayy sakın ha...bir hemşire bir kız bebeği bu yüzden öldürdü haberlerde cıktı bilmiyor musun??Yok canim gorumcem falan siktiralim diyor ben yok diyorum peki agri verir mi kızıma kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?