2017 Aralık Anneleri

Çok gelmiştir tatlım
Fazlayı kusuyordur
Benim de oluyor bazen gazını çıkarırken çok az kusuyor da
Aynen canim üstten gazını çıkarırken bazen kusuyor şimdi 5 dk ancak emmistir bwnde takviyeicin saydığım sutu dolaptan çıkarıp sicak suda beklwttim verim biberonla ddm almadi acaba neden almadi bide somdi bu sutu dokeyim mi

Ayy sakın ha...bir hemşire bir kız bebeği bu yüzden öldürdü haberlerde cıktı bilmiyor musun??
Bilmiyordum canim ama zaten ben
Böyle şeylere çok karşıyım yaptirmam tuzlamayi bile zor bile yaptilar o da suyuna tuz koydurdum vücuduna surdurmedim

1 saat içinde falan içmezse dök bence
Çünkü ısıttın artık
Tekrar dolaba koyulup tekrar ısıtılmaZ
Geçen bende dökmüştüm ısıttığım için
İçmemişti
Doymuş demek ki
Biz hep aç sanıyoruz onları

Yok canim gorumcem falan siktiralim diyor ben yok diyorum peki agri verir mi kızıma kuzum
Aman sakın yapmayın haberlerde izledim babaanne bastırarak ovmuş yeni doğan bebek Allah korusun canım ama vefat etmiş sakın izin verme yazık yaaa acır hem... Yok canım ağrımaz

aynen cayla yaptim sağolsun koala anne de söylemişti iyi geldi.masaji yapiyorm.gunde 4 kezse ole yaparim artk sagol canim

Degnek daha gelmedi. :) Ilk 3 ay böyle gaz reflü vs az daha sabir.Sonrasinda eve nese saçacak bebisler Allahin izniyle.
bizimki de gazla mucadele ediyo habire ikiniyo.yarin 40 imiz bizede degmez o degnek dedgn gibi 3 aya kadr böyleyiz.napalm canlari sagolsun sabredicz

Kızlar yazdıklarınızı okudum göbeğini düşürdüğünde annem kahve koydu az bişey göbeğe. Ne kanama ne akıntı çok şükür iki gÜnde geçti hiçbir şey kullanmadık krem ilaç doktora götürdüm memorialde doktoru o bile iyi yapmışsın annelerimiz öyle yaparmış dedi deneyin pişman olmaZsınız

Kızlar biz 10 günlük olduk. Bebişlerinizin eline,tırnaklarına dikkat edin. Enfeksiyon kapmış benim oğlum bu haldeyiz

Eklentiler

• E5D69C69-64A4-4AE9-9088-305DAC12A80D.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 74
Reflu icin onerilernz var mı kızlar ya Sabahtan beri digru dzgun uyumuyr.Agzına sut geliyr,yutyr.Aglamaya baslıyr.Reflu yastgi aldim netten.Ins.fayda edee.Bitkisel biseyler biliyr msnz?

Gaviscon kullaniyorum ben bebekler icin olani oglumda fayda etmisti 1 haftada gecirmisti ana kizim verince kusuyor gavisconu yatmadan once 1 cay kasigi veriyorum. Reflü bebek oturma pozisyonuna gecince bitiyor.kafasini dik bir sekilde tutarak emzir.yatagi 4t derece egimli olsun

ayy canim ne bilim ya 5 dk ya emiyor ya emmiuor bu bana a geliyor

Emzirme isini hic beceremiyrm ztn Yavrum sekilden sekile giriyr..4t derken canim?Kucagimda uyuyr,yere koyunca aglıyr

Aman sakın yapmayın haberlerde izledim babaanne bastırarak ovmuş yeni doğan bebek Allah korusun canım ama vefat etmiş sakın izin verme yazık yaaa acır hem... Yok canım ağrımaz
Yok kuzum yaptirimam zaten kizim banyo yaparken kizim agliyor ben agliyorum dayanamam yaptirmam zatenn geçer elbet o sislik

Çok teşekkür ederim canım..içim rahatladı İnan ki..

Ya bu millet beni cıldirtacak en sonunda.bebek 45 günlük.2600 ke cıktık hastaneden suan 4300 -4400arasi boyuda 58 59 civari. 45 günlük bebek.icin zayif bu cocuk diyor kadin ya oyle sinirlenmisimki napayim ekmek mi ayayayim cocugun bogazina deyince alındı gitti kadın. 45 günlük bebek.

Yok kuzum yaptirimam zaten kizim banyo yaparken kizim agliyor ben agliyorum dayanamam yaptirmam zatenn geçer elbet o sislik
Kızarıklık falan yok dimi canım kızının goguslerinde? Buyume olursa yada kızarıklik dr a götür ama.
Antibiyotik veriliyo bu durumda.

Kızlar biz 10 günlük olduk. Bebişlerinizin eline,tırnaklarına dikkat edin. Enfeksiyon kapmış benim oğlum bu haldeyiz
Ayyy kıyamam yaaa dolama denir ona canım yanlış tırnak kesmeden dolayı olur çok sancı yapar tırnaklarını düz bi şekilde kes kuzum ayy içim gitti Allah tez vakitte şifasını versin kuzumun....

Ayyy kıyamam yaaa dolama denir ona canım yanlış tırnak kesmeden dolayı olur çok sancı yapar tırnaklarını düz bi şekilde kes kuzum ayy içim gitti Allah tez vakitte şifasını versin kuzumun....
Sağol canım ama daha hiç kesmedik bile tırnaklarını nasıl oldu anlamadım

Emzirme isini hic beceremiyrm ztn Yavrum sekilden sekile giriyr..4t derken canim?Kucagimda uyuyr,yere koyunca aglıyr
Gazdan dolayi sekildrn sekile girdikleri icin seninde girnen normal. Reflu gecici benimki.hic yatamiyordu ondan.basladim.ilaca gaz haricinde uyuyabiliyorsa problem.yapma zamanla gecer.yatslak.odadinda port bebe enfi.odasinda besik oturma odasinda bebek yuvasi mutfakta puset var gun.boyunca hepsinde yatiyor hangidinde uyursa ona koyuyorum yeterki uyusun diye surekli ayni yerde yatmiyor gece ise ortopetik yatsgi vardi abisinin yer yatagi onda uyuyor besikte yatmiyor. Su ilk 3 ay bitsede düzene girseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…