2017 Aralık Anneleri

Beni de cagrdı canim.Ben de gitmicem herhalde.Gerci kanamam devam edyr.Ins.bi sıkıntı olmaz da gitmem
Bana da gel muayeneye dedi ama ben burda bi Dr a gidicem zaten yumurtalıklar çalışmaya başlamış mı diye bakıyor rahimin durumuna bakıyor..smear alıyor..

Gaz sancısı bizde de var kuuzum ya gece 4 e kadar besige yatmadi babasinin yada benim kucagimdaydi hwrgwce böyleyiz

Sütünden damlar cnm bi de her gün kaynamış suyla pamukla sil..Dr lar hemen damla veriyor çok kızıyorum bizde de vardı annem sütünden damlar dedi ikinci damlatma da geçtü şükür
yaptim bi kac kez gecmedi canim hala da akiyo var ya deli olcam.
bizim burda romanlar var bebeler ciplak geziyo resmen yinede bisey olmuyo bayılıyorm onlara.biz mi cok pimpirikleniyrz ondan mi oluyo deli olcam artk.sicaga alisti cocuk en ufak nemden yel aliyo resmen.dr lara gitmekten yoruldum ilav kullanmamaya calisyrm dogal seyler yapmaya calisiyrm yok yok duzelmiyo ne o konaklar ne gozu hep ayni kahrimdan olcem artik

bizdede oyleymis canim anneme sordum.evi yuksek katta maddi durumu iyi olan birine goturuluyms o evden cikarken kafasindan ensesine dogru un serpiliyoms seker ve yumurta veriyoms ev sahibi bereket olsun yumurta gibi tok olsun diyemis.
aynen dedgin gibi suyuna altin bide 40 tane tas yada fasulye tanesi atiliyoms dua okunarak 40 tas su dokuluyomus bi tasta sonunda kendin dus alirken dokuyomssn
guzel adetler ben severim boyle seyleri.
yarin yumurta topluycaz oglumla:))

Bizde Dr kaslarına ve saçlarına un serpilir yaşı uzun olsun diye aıpan verilir süt olsun diye yumurta verilir tok olsun diye dediğim gibi uzun yoldaki yaşlıya gidilir bizim uzun yılda yaşlı yok arabayla ilçenin her yerini geziyıruz sonra yaşkıya gidiyoruz..evet üstüne düşmeyincr rahat büyüyo çocuklar ama annelik içgüdüsü onlara göre farklı bizde galiba..terletmemek önemli çocuğu cnm sırtında soğumasın ter o zaman hemen bronşit allah korusun..

sirti degilde kafamz cok terliyo ya.alisinca bide sapkaya cikinca hemen etkileniyo.evin icinde takmamak lazim bi dustan sonra bide disari cikarken takcam artk alistrmam lazim

Canimm biz çok pimpirikliyiz:) bende dogudayim burda va4 ya çocukları gör maşallah hiç hasta olmuyorlar...bizimkiler hemen kapıyor sıfayi anlamıyorum

Kızlar gunaydin nasilsnz bebisler nasıllar. Ben bu süt olayını çok kafama takıyorum ağlama atakları gelio lohusaliktan herlde :)) süt arttırmak için neler yapiosnz

kiz dogru soyluyon ya bizim 40 imiz yarin ya.dr bana 9 u deyince ben hep 9 u diye dusundm hicte hesaplamadm.araligi 29 cekiyo diye hespaliyrm.kafaya gene benim beyin eror veriyo artok:))
Canimmm merhaba benim oğlumda da çapaklanma vardı doktora gittim.benim oğlumun göz altı da sisti burun kenarı falan.doktor göz yaşı damar tıkanıklığı var.100 bebekten 95 inde olur dedi.masaj gösterdi böyle yap zamanla açılır dedi.damla verdi.damla ile geçti çapaklanma ama göz altı hala sis ve burun kenarları.1 yaşına kadar geçermiş öyle dedi...tabiki her çapaklanma böyle olacak diye bişey yok

Canimm biz çok pimpirikliyiz:) bende dogudayim burda va4 ya çocukları gör maşallah hiç hasta olmuyorlar...bizimkiler hemen kapıyor sıfayi anlamıyorum
sorma cildircam ya ben ustune düştükçe daha fena oluyo.gevsek olsam daha beter olur diye korkuyrm ne yapacgmi sasirdm artk

bende masaj yapiyrm uzman tv de dr un gosterdgi sekilde ama yeni basladim tabi.sulaniyo ve capaklaniyo şimdi diger gozude basladi gelde pimpiriklenme iste

Canım emzirirken iki göğsünü de veriyor musun?
Benim genelde tek memeyle doyuyor
Acıkana kadar da diğeri çok beklemiş oluyor
Canim doktor normalde iki gogsunu de 10 ar dkika verr ddi ama nerdw tek gogsumde 5 dk içinde doyuyor bazen 5 dk surmuyor bende sırayla veriyorum BI kalktığında sag bir kalktığında sol bi de şimdi kusuyor kuzum ya acaba sutum mu yaramiuor

Gunaydin guzel ve sezeryan olan anneler.5 gun once sezeryan oldum 2 gundur kanamam cok cok acik pembeyle beraber hep sari iltihap gibi bu normal mi.daha 10 gun sora kontrole gidecem.idrara cikıncada kasıklarım cekiliyor gibi.
Canim idrarimi bile yapmakta z orlaniyordum kasiklarim patlayacak gibi oluyordu ama geçer 2 yine kanamaya gelince bilgim yok benim kanamam çok azdi sezeryan.olalı 2 hafta oldu kanamam yok.gibi o da kahverengi leke gibi zaten gobegim hic.kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…