2017 Aralık Anneleri

Ya ben kafayı yiyecem gece hic yatmadi kizim simdi de emzirme için uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyor
canm stres yapma kırkı cıkana kadar öyle olur benim kız da öyle gece yatmıyprsa gündüzünde de uyanmıyor ama sen kaldır mutlaka sarılık ta olmaz artık 2 hafta olcak nerdeyse dogalı merak etme

kızlar aranızda daha once spiral taktıran varmı ben takmak istiyorum ama biraz korkuyorum cok acıyormu takarken varmı bı bılgınız

Canım bzdr fazla beklemeyelm dıyorz sunnet ıcın sen arastrdnmı dktra sordnmu bebekken daha az acı hıssedıyolarms dıye duymustum sankı ne zaman en ıuı zamankı
Biz 35 günlügüz. En gec 15 tatil sonrası yaptirmayi düsünüyorum.
Cocuk cerrahi olmasina dikkat etcez.
Hareket etmeden bu işi halletmek en iyisi.

kızlar aranızda daha once spiral taktıran varmı ben takmak istiyorum ama biraz korkuyorum cok acıyormu takarken varmı bı bılgınız
Sezeryanmiydi canim senin?
Sezeryani 3.aydan sonra takiyo drlar.
Normalse 40 dan sonra takar.
5.5 sene onunla korundum zamanımın dolmasini bekliyom simdide.
Kendini rahat bırak islem kısa sürüyo zaten. 10 sene kafan rahat :)

Sezeryanmiydi canim senin?
Sezeryani 3.aydan sonra takiyo drlar.
Normalse 40 dan sonra takar.
5.5 sene onunla korundum zamanımın dolmasini bekliyom simdide.
Kendini rahat bırak islem kısa sürüyo zaten. 10 sene kafan rahat :)
normal dogum canm ebe bana 40 ın cıkmadan taktır dedı yanı kanama bıtmeden acısı cok varmı canm

Aynı gün doğdularya versiyonda aynı galiba bu kızçelerin gündüz uyuyor gece sabaha kadar ayakta halim yok.... Sen altını aç üstünü ört öyle emzir
Canim denemedigim şey kalmadı gündüz uyanmiyor ama gunduz uyandirma çabaları beni daha çok yoruyor geceleri uykusuzluk mahvetti beni gaz sancisi geceleri tutuyor bizimkini daha yeni karnına sirtina zeytinyağı kantoronla karşı yaptim

Aynen canım normal benim sol taraf halen sert galiba içte hep düğüm attıkları yer orası.. Bilirim canım bende 40 çıkmadan 51 kiloya düşmüştüm mecbur ayakta kalınca çok acıyor
Sorma canim ya açıyor ama cok hizli kilo vermeye başladım odemimi de attim

Ben daha bıkere yıkadım esımı anca ıkna ettm hasta ılr dıye.. bu aksm ykıarz bıde naspse esıme baglı walla bendn cok koruyo
Çocuğu her gün yıkayınca çabuk büyürmüş diye habire yıkayalım diyor kayınvalidemler. Biz de şimdilik bir kere yıkadık göbek düşünce. 3 günde 1 de yeter dedim. Gün sayıyorlardır yıkamak için. Ben de üşütür diye çekiniyorum.

Biz 35 günlügüz. En gec 15 tatil sonrası yaptirmayi düsünüyorum.
Cocuk cerrahi olmasina dikkat etcez.
Hareket etmeden bu işi halletmek en iyisi.
2 aydan sonra yaptırsan daha ıyı olur canm gaz sancıları da azalmıs olur ben oglumu 2 bucuk aylıkken sünnet ettım cok sıkıntı olmadı

sen onları dınleme hergun yıkanır mı su kıs ayında yaz olsa neyse usutur cocuk ben haftada bır yıkamayı düşünüyorum bizimki sobalı dıye yukadıgım gun usutecem dıye odum kopuyp

Kızlar ya benim minik surekli gaz cikarmak icin ıkıniyr.Hic rahatı yokKucakta uyuyr.Bıraktgmzda hemen uyanyr.Kucak sıcak mi geliyr acaba?Ins.1 ayı dolunca duzelir.Bebegi 1 aylık olanlar duzeldi mi?

Haftada bı yetr su an bnce kış gumu

Islak mendili bıraktım canım zeytin yag sürüyom altını değiştirirkende bi süre acık bırakıyom havalansın diye sen isimlerini yaz cnm olmadı yarın alıp süreyim
Hipokort ve hamazinc biz bugun basladık daha canım.
Hamazinc ilerlerse durumlarda kullanilacakmıs.

Kızlar ya benim minik surekli gaz cikarmak icin ıkıniyr.Hic rahatı yokKucakta uyuyr.Bıraktgmzda hemen uyanyr.Kucak sıcak mi geliyr acaba?Ins.1 ayı dolunca duzelir.Bebegi 1 aylık olanlar duzeldi mi?
Benim de gündüz bıraktığım an uyanıyor
Gaz damlamızı değiştirdik
Ama 2-3 gün kullanmak lazım etkisini görmek için

normal dogum canm ebe bana 40 ın cıkmadan taktır dedı yanı kanama bıtmeden acısı cok varmı canm
Ozaman 40 in cikmadan taktır.
Uzun sure adet görmezsen hep bi şüphe olur icinde.
Benim 2.cocuk kazayla oldu sezeryan hepside. Korkumdan adetimi beklemeden 3.ay gidip taktirmistim. Rahim inmeden taktirdimki sen normal yapmissin sana sinek ısırığı gibi gelir.
Adetliyken yada normal dogum sonrasi rahim asagida oluyo takilmasi kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…