- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Emzirme yastıgı tavsşye ediyorum ben de C şeklinde olanlardan. Gece özellikle iyi oluyor
Aldm cnm işe yarıyo ewt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emzirme yastıgı tavsşye ediyorum ben de C şeklinde olanlardan. Gece özellikle iyi oluyor
canm stres yapma kırkı cıkana kadar öyle olur benim kız da öyle gece yatmıyprsa gündüzünde de uyanmıyor ama sen kaldır mutlaka sarılık ta olmaz artık 2 hafta olcak nerdeyse dogalı merak etmeYa ben kafayı yiyecem gece hic yatmadi kizim simdi de emzirme için uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyor
faydasını gordun mu canm benım kızda cok gazlıBiogaia kullanıyrm Canm bizde bi kaç gün oldu kullanalı,, inşşh faydasını görrsün Canm
Biz 35 günlügüz. En gec 15 tatil sonrası yaptirmayi düsünüyorum.Canım bzdr fazla beklemeyelm dıyorz sunnet ıcın sen arastrdnmı dktra sordnmu bebekken daha az acı hıssedıyolarms dıye duymustum sankı ne zaman en ıuı zamankı
Sezeryanmiydi canim senin?kızlar aranızda daha once spiral taktıran varmı ben takmak istiyorum ama biraz korkuyorum cok acıyormu takarken varmı bı bılgınız
normal dogum canm ebe bana 40 ın cıkmadan taktır dedı yanı kanama bıtmeden acısı cok varmı canmSezeryanmiydi canim senin?
Sezeryani 3.aydan sonra takiyo drlar.
Normalse 40 dan sonra takar.
5.5 sene onunla korundum zamanımın dolmasini bekliyom simdide.
Kendini rahat bırak islem kısa sürüyo zaten. 10 sene kafan rahat :)
Canim denemedigim şey kalmadı gündüz uyanmiyor ama gunduz uyandirma çabaları beni daha çok yoruyor geceleri uykusuzluk mahvetti beni gaz sancisi geceleri tutuyor bizimkini daha yeni karnına sirtina zeytinyağı kantoronla karşı yaptimAynı gün doğdularya versiyonda aynı galiba bu kızçelerin gündüz uyuyor gece sabaha kadar ayakta halim yok.... Sen altını aç üstünü ört öyle emzir
Sorma canim ya açıyor ama cok hizli kilo vermeye başladım odemimi de attimAynen canım normal benim sol taraf halen sert galiba içte hep düğüm attıkları yer orası.. Bilirim canım bende 40 çıkmadan 51 kiloya düşmüştüm mecbur ayakta kalınca çok acıyor
Bizim kiza hicbisey işlemiyor canim yaAllah kolaylık versn cnm bn altını acıyorm ayagyla oynıyırum
Daha girmedim canim insalah faydasi olurBiogaia kullanıyrm Canm bizde bi kaç gün oldu kullanalı,, inşşh faydasını görrsün Canm
Çocuğu her gün yıkayınca çabuk büyürmüş diye habire yıkayalım diyor kayınvalidemler. Biz de şimdilik bir kere yıkadık göbek düşünce. 3 günde 1 de yeter dedim. Gün sayıyorlardır yıkamak için. Ben de üşütür diye çekiniyorum.Ben daha bıkere yıkadım esımı anca ıkna ettm hasta ılr dıye.. bu aksm ykıarz bıde naspse esıme baglı walla bendn cok koruyo
2 aydan sonra yaptırsan daha ıyı olur canm gaz sancıları da azalmıs olur ben oglumu 2 bucuk aylıkken sünnet ettım cok sıkıntı olmadıBiz 35 günlügüz. En gec 15 tatil sonrası yaptirmayi düsünüyorum.
Cocuk cerrahi olmasina dikkat etcez.
Hareket etmeden bu işi halletmek en iyisi.
sen onları dınleme hergun yıkanır mı su kıs ayında yaz olsa neyse usutur cocuk ben haftada bır yıkamayı düşünüyorum bizimki sobalı dıye yukadıgım gun usutecem dıye odum kopuypÇocuğu her gün yıkayınca çabuk büyürmüş diye habire yıkayalım diyor kayınvalidemler. Biz de şimdilik bir kere yıkadık göbek düşünce. 3 günde 1 de yeter dedim. Gün sayıyorlardır yıkamak için. Ben de üşütür diye çekiniyorum.
Çocuğu her gün yıkayınca çabuk büyürmüş diye habire yıkayalım diyor kayınvalidemler. Biz de şimdilik bir kere yıkadık göbek düşünce. 3 günde 1 de yeter dedim. Gün sayıyorlardır yıkamak için. Ben de üşütür diye çekiniyorum.
Hipokort ve hamazinc biz bugun basladık daha canım.Islak mendili bıraktım canım zeytin yag sürüyom altını değiştirirkende bi süre acık bırakıyom havalansın diye sen isimlerini yaz cnm olmadı yarın alıp süreyim
Benim de gündüz bıraktığım an uyanıyorKızlar ya benim minik surekli gaz cikarmak icin ıkıniyr.Hic rahatı yokKucakta uyuyr.Bıraktgmzda hemen uyanyr.Kucak sıcak mi geliyr acaba?Ins.1 ayı dolunca duzelir.Bebegi 1 aylık olanlar duzeldi mi?
Benim de aynıBizim kiza hicbisey işlemiyor canim ya
Ozaman 40 in cikmadan taktır.normal dogum canm ebe bana 40 ın cıkmadan taktır dedı yanı kanama bıtmeden acısı cok varmı canm