2017 Aralık Anneleri

Yaaa kızlar bebişimin popişi pişik oldu üstelik her açmada sudocrem sürüyorum çok üzülüyorum dünden beri zeytin yağı sürmeye başladım başka ne yapabilirim

Yaaa kızlar bebişimin popişi pişik oldu üstelik her açmada sudocrem sürüyorum çok üzülüyorum dünden beri zeytin yağı sürmeye başladım başka ne yapabilirim

Bnde zeytnyagı kullanıyotm ılk bıkac gn unıbabynn pişk kremı kullanmstm.. poosda az kızarklık var gbı ama sılerken aglat dımı pişik olsa haff kabatk gbı poposnn arası

Ben hametan sürüyorum cnm..pamuk vr peçete kullanıyorum pamukla silince peçeteyle kuruluyorum..

Kızlar ya ben şu Hamana ya da milupanın gece çaylarından vermek istiyorum kızımda kullanan var mı..ne düşünüyorsunuz.

Benimde 3 gün sürdü canım o ağrı uyandırma faslı uzun sürdüğü günlerde süt birikiyor ağrıdan kolumu kaldıramıyordum emerkende ağrıyan yeri ov göğsünü oda iyi geliyor, gece uykusu malesef bizdede sıfır

Kzlar suzdrde bel sırt omuz agrısı varmı ya nasıl basedıyosunuz bormal yorgnluktan beter bu

Ay bıde whatsap grubumu yapsak ama benım netım yetmez onada

Dün kaçtı canim dosyaları k uvezin üstünde oluyor benim yapılan tüm testleri oradan takip ediyordum hemsireler bilgi vermiyordu cunku
Canım bizim yanımızda hiç dosya bırakmıyorlardı. Değerini söylemediler. Sadece düştüğünü söylediler. Çok şükür taburcu olduk. Evdeyiz şimdi. Cumartesi günü kontrole gelin dediler

Islak mendil kullanuyosan kullanma canım.
Yenidogan pamuklu mendil yada pamukla ılık suyla sil.
Ilık suylada lavobonun altında yıkayabılırsin. Kurulanayı unutma.
Bezi uzun süre altinda tutma.
Altını gün icerisinde 1-2 kez havalandır.
Teni hava alsin. Bi battaniye ört bezini cıkar 5 dk kucaginda tut işersede işesin.
Mustela sebamed hametan pisik kremleri kullandim gecirmedi. Bebek pudrasi biraz işe yaradı.
Bugun 2 krem verdi dr istersen isimlerini veririm.
Insallah gecirirde sünnet var sırada.

Canım bzdr fazla beklemeyelm dıyorz sunnet ıcın sen arastrdnmı dktra sordnmu bebekken daha az acı hıssedıyolarms dıye duymustum sankı ne zaman en ıuı zamankı

Islak mendili bıraktım canım zeytin yag sürüyom altını değiştirirkende bi süre acık bırakıyom havalansın diye sen isimlerini yaz cnm olmadı yarın alıp süreyim

Benım zaten hemen agrr sırtm belım... kırk dk emzır snra gazını cıkar altnı degstr ıkı büklüm kalıyorm bunn kacısı yok galıba
Cnm kucağına yastık koy üstüne bebeğini koy öyle emzirmeyi dene benim arkadaşlardan yapan oldu rahattı..yükseltmiş olursun ve dik durursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…