İnşallah bugün taburcu ederler. Sabah yine bilirubine baktılar. Doktorunu bekliyoruz şimdi.ıdrariya sarıya donduyse sariligi atıyordum canim 2 güne kalmaz taburcu olursunuz
Ya ben kafayı yiyecem gece hic yatmadi kizim simdi de emzirme için uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyor
Enfeksiyon olsa akıntı olur bide altını değiştirken bile o kokuyu alırsın canım gördüğüm kadarıyla sadece kanamış enfeksiyon yok
Dün kaçtı canim dosyaları k uvezin üstünde oluyor benim yapılan tüm testleri oradan takip ediyordum hemsireler bilgi vermiyordu cunkuİnşallah bugün taburcu ederler. Sabah yine bilirubine baktılar. Doktorunu bekliyoruz şimdi.
Ama e mzirmek için çabalıyorum bu seferde canim ne yapacagimi sasirdimIyıce uykusz kaldgı ıcın bayılmstr cnm benmkıde bes saat uyumuyo bazen snra bayılp kalıyo
Ama e mzirmek için çabalıyorum bu seferde canim ne yapacagimi sasirdim
Allahım korusunAman oyle olsn korktm walla engeksıyon galan olmasnda
Aynı gün doğdularya versiyonda aynı galiba bu kızçelerin gündüz uyuyor gece sabaha kadar ayakta halim yok.... Sen altını aç üstünü ört öyle emzirYa ben kafayı yiyecem gece hic yatmadi kizim simdi de emzirme için uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyor
Aynen canım normal benim sol taraf halen sert galiba içte hep düğüm attıkları yer orası.. Bilirim canım bende 40 çıkmadan 51 kiloya düşmüştüm mecbur ayakta kalınca çok acıyorNormal olmasina çok sevindim kuzum 13 gun oldu kendimi çok zorluyorun uyku yok zaten hep ayaktayım oturduğum yok hızlı kilo kaybı da başladı sezeryan gobegim gitti resmen
Karnını ovmakla olmaz zaten ya ıkınırken yada ağladığında olur ama çok basit bir işlem Allahın izniyle canımYok cnm akıntı olmadı bı gıdelm bskalm karnını ovıyoz bazen gazı cıksn rahatlasn dıye ondanmı oldukı kanattık dıye dsndm ana gece olms uyurken
aynen bu da doğuştan ac.ben bogazindan dolayi yari dik konumda besliyrm ne zaman o sekilde tutsam acikinca atiyo memeyi agizindan hizli hizli nefes aliyo bi heycan yapiyo mama yiycek diye gor tam obur yani masallahi var.aman yesin de ben uykusz kalmaya raziyim.Çok iyi anlıyorum seni kuzum yaa ilk kızımda sütüm stres den daha yarı kırkım çıkmadan gitti o gece mama hazırlamak Allahım çok zordu bide doğuştan aç bir çocuk gelince :)) MaşAllahhh seninki tosbik olma yolunda ilerliyor gibi :))
Benim ilk kızım saatlerce uyumazdı.Sonra düzene gryr canım.
Kıyamam kuzucuga.İnşh cnm çok yorgun his ediyrm bebişte öle,, oğlumun gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor..
Rahatlar tabi canım o ağrı çok fena oluyor kolunu kaldıramıyor insan bazen koltuk altına vuruyor çok kötü iyi bilirim, iyi şükür rahatladıysa canım sağ sürekli hem süt akışı devam etsin o göğsündede ucu bebeğin alacak kıvama gelir onuda ver bide verirken rahat ol sakin ol stres yapma inan bebekler hemen hissediyor saçlarını sev konuş sakince önce sen kendini kasma ve almayacak diye düşünme onuda alır yakında inşAllah
Canim biz zinco ya başladık ama daha faydasını göremedik hangi ilacı beriyorsunt
Yok canım bizdede var o normal yani bende dayanamayıp doktora sormuştumKiZlar sezeryan kesiginin başında ele gelen bir sislik var sezeryan olan arkadaşlar sizde de var mi ben çok hareketliyim hic uzandigim yok gece gündüz besigin yanındayım acaba çok zorladigim için olabilir mi
Valla o ot verilirmi bilmiyorum ama kadın bide şeker atıyomuş şeker tuz baharat 1 yaşına kadar yasak bebiilrreKızlar bunu gordm cıvanperçemiymiş galıba verlrmı bu yenıdogan bebege
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?