2017 Aralık Anneleri

Kzlar gaz damlasını nasıl kullanıyosunz.. emdkten hemen snramı gaz cıkardktan snramı

2 aydan sonra yaptırsan daha ıyı olur canm gaz sancıları da azalmıs olur ben oglumu 2 bucuk aylıkken sünnet ettım cok sıkıntı olmadı
Cok saol canım.
2 ayı gecer bu durumda galiba.
Dönmeler başlamadan bir hafta 10 gün dişimizi sıkcaz artık.

Kızlar ya benim minik surekli gaz cikarmak icin ıkıniyr.Hic rahatı yokKucakta uyuyr.Bıraktgmzda hemen uyanyr.Kucak sıcak mi geliyr acaba?Ins.1 ayı dolunca duzelir.Bebegi 1 aylık olanlar duzeldi mi?
Kucakta kendini güvende hissediyo.
Anne kokusunu istiyodur.
Yatagina koyunca korkar gibi oluyodu bizimkide yani bi boşluğa düser gibi irkiliyodu. Kundak belki işe yarardı ama denemedim.
Biz ayımızı doldurduk yanımda yatıyo valla. Mırıldaninca yataktan kalkıp almak zor geliyo. Yatakta emzirip sicak sicak devam edioz uykuya.
Ben suna aliscak buna aliscak aman yapmiyim gibi hic dusunmedim nerde nasil rahatsak oyle yasiyoz :)

Gündüz çok uyuduğundan gaz birikiyor gece patlama yapıyor canım bende şimdi emzirdim altını değiştirdim iki büklüm olmaya başladı geceye nöbet var benimde

Bizde gececilerdeniz gunduz uyuyor gece ayakta ama yatagini sevmiyor herhalde bu kiz koltukta uyuyor benim yatakta uyuyor kucakta uyuyor ama kendi yatagina yatsin 5 dak.uyaniyor anlamadim gitti.bende haftada 2 kere yikiyorum kizisi rahatliyor ve guzel uyuyor...

Bende aynisini yasiyorum. Emzirince kucagimda uyuyakaliyor gunduz de emzirince uyuyup arabasinda bile yatiyor ama gece uykusu yok.emziriyorum daliyor besige koydugumuz an gozleri acik ,tekrar emzir dalsin tekrar besik derken sabahliyoruz artik yanimizda azicikta olsa uyuyakalabiliyir oda iki buklum sekilde.

Cok saol canım.
2 ayı gecer bu durumda galiba.
Dönmeler başlamadan bir hafta 10 gün dişimizi sıkcaz artık.
canm 1 hafta tek zorlanırsın bırde sunnet anında fazla bakmamaya calıs ben çok aglamıstım hem ızlıyordum hem aglıyordum cok zordu ya

hadi ınsallah dedıgın gibidir spıral takılıyken mı hamıle kaldın

kizlar merhabalar benimde kızım öyleydi gündüzleri uyuyordu geceleri hep kucağımda 1ayına az kaldı şimdi çok şükr daha iyi gündüzleri çok uyumuyor şimdide tatlı uykuda yemeyini iyice verin aç oluncada uyumuyor bebek

hadi ınsallah dedıgın gibidir spıral takılıyken mı hamıle kaldın
Yok cnm oyle bise cok zor bi ihtimal.
2 numara 3 aylik bebekken taktirdim canim.
1 ile 2 arasi 16 ay.
Pespese dogurmak akilli isi degil.
Senelik Smear testlerinde dr kontrol eder zaten sorun varmi yokmu diye.
Simdiden gecmis olsun.

Valla benim kızda sefil bi şekilde uyumayı çok seviyor nerde rahat edemeyeceği yer var orayı seviyor ama beşiğe koy hemen uyanıyor

Kzlarr bebegımıze gece gunduz kavramını ne zamsn nasıl alıstrabılırız

Sabaha karsı biz de yanimıza alıyz canim.Bugun hic aglamadgi kadar agladi.Ben de actr diye saskınliktan habire tiktim agzına.Kac saatte uyanıyr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…