- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Cok saol canım.2 aydan sonra yaptırsan daha ıyı olur canm gaz sancıları da azalmıs olur ben oglumu 2 bucuk aylıkken sünnet ettım cok sıkıntı olmadı
Kucakta kendini güvende hissediyo.Kızlar ya benim minik surekli gaz cikarmak icin ıkıniyr.Hic rahatı yokKucakta uyuyr.Bıraktgmzda hemen uyanyr.Kucak sıcak mi geliyr acaba?Ins.1 ayı dolunca duzelir.Bebegi 1 aylık olanlar duzeldi mi?
Gündüz çok uyuduğundan gaz birikiyor gece patlama yapıyor canım bende şimdi emzirdim altını değiştirdim iki büklüm olmaya başladı geceye nöbet var benimdeCanim denemedigim şey kalmadı gündüz uyanmiyor ama gunduz uyandirma çabaları beni daha çok yoruyor geceleri uykusuzluk mahvetti beni gaz sancisi geceleri tutuyor bizimkini daha yeni karnına sirtina zeytinyağı kantoronla karşı yaptim
Zaten zayıf bi bünyen var dikkat et canım bitkin düşme enerji verecek birşeyler ye içSorma canim ya açıyor ama cok hizli kilo vermeye başladım odemimi de attim
İki haftaya gündüzde uyumayacaklar canım canlanırlar merak etme o zaman iyide bealenirler bizde iyice biteriz onlar iyi olsun da gerisi boşBizim kiza hicbisey işlemiyor canim ya
canm 1 hafta tek zorlanırsın bırde sunnet anında fazla bakmamaya calıs ben çok aglamıstım hem ızlıyordum hem aglıyordum cok zordu yaCok saol canım.
2 ayı gecer bu durumda galiba.
Dönmeler başlamadan bir hafta 10 gün dişimizi sıkcaz artık.
hadi ınsallah dedıgın gibidirOzaman 40 in cikmadan taktır.
Uzun sure adet görmezsen hep bi şüphe olur icinde.
Benim 2.cocuk kazayla oldu sezeryan hepside. Korkumdan adetimi beklemeden 3.ay gidip taktirmistim. Rahim inmeden taktirdimki sen normal yapmissin sana sinek ısırığı gibi gelir.
Adetliyken yada normal dogum sonrasi rahim asagida oluyo takilmasi kolay olur.
Yok cnm oyle bise cok zor bi ihtimal.hadi ınsallah dedıgın gibidirspıral takılıyken mı hamıle kaldın
Valla benim kızda sefil bi şekilde uyumayı çok seviyor nerde rahat edemeyeceği yer var orayı seviyor ama beşiğe koy hemen uyanıyorBizde gececilerdeniz gunduz uyuyor gece ayakta ama yatagini sevmiyor herhalde bu kiz koltukta uyuyor benim yatakta uyuyor kucakta uyuyor ama kendi yatagina yatsin 5 dak.uyaniyor anlamadim gitti.bende haftada 2 kere yikiyorum kizisi rahatliyor ve guzel uyuyor...
Bebek uyuyor ama ben uyanacak diye korkudan uyuyamıyorumKımler mesaıde bakalım
Bebek uyuyor ama ben uyanacak diye korkudan uyuyamıyorum
Sabaha karsı biz de yanimıza alıyz canim.Bugun hic aglamadgi kadar agladi.Ben de actr diye saskınliktan habire tiktim agzına.Kac saatte uyanıyr?Kucakta kendini güvende hissediyo.
Anne kokusunu istiyodur.
Yatagina koyunca korkar gibi oluyodu bizimkide yani bi boşluğa düser gibi irkiliyodu. Kundak belki işe yarardı ama denemedim.
Biz ayımızı doldurduk yanımda yatıyo valla. Mırıldaninca yataktan kalkıp almak zor geliyo. Yatakta emzirip sicak sicak devam edioz uykuya.
Ben suna aliscak buna aliscak aman yapmiyim gibi hic dusunmedim nerde nasil rahatsak oyle yasiyoz :)
Biogaia bi ise yaramiyr sanki di mi? Sabahlari veriyrduk,aksam verelim dedik.Benim de gündüz bıraktığım an uyanıyor
Gaz damlamızı değiştirdik
Ama 2-3 gün kullanmak lazım etkisini görmek için
Biogaia bi ise yaramiyr sanki di mi? Sabahlari veriyrduk,aksam verelim dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?