- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Yok canım bi şey olmaz sen günde bir sefer ver memeyide ver ama üzülme düzene girecekler canımBen de yine sağmak zorunda kaldım bugün
Uyanamadı çok az emdi
Boşaltmam gerekiyordu göğsümü
Kaşıkla da veremedim
Dün o kadar biberona hayır diye bir karar alsam da yine bir kere kullandık
Kaşıkla verirken içim üzülüyor onu yemeye çalışırken yarısı ağzından dökülüyor
Günde 1 kere biberondan bişey olmaz dimi
Hep istemesinden korkuyorum
Bence emZirdikçe sağdıkça artacakSut uretimi bebek buyudukce artıyr mu ki?Boyleyken yetmiyr.Buyuyunce hic yetmez benim
Canım sağdıkça süt akışı hızlanıyor tıpkı bebeğin emip tekrar dolması gibi, 3 saate dolar iyice ama sen 2 saatde bir sağBence emZirdikçe sağdıkça artacak
Peki göğsümüzü tam boşalttıktan kaç saat sonra tekrar dolması lazım
Sanki 2 saat benim için az gibi
3 saatte daha iyi oluyor
Acaba ben emzirme aralıklarını uzun mu tutuyorum
Peki 2-3saat aralıklarla beslenme ne zamana kadar sürecekCanım sağdıkça süt akışı hızlanıyor tıpkı bebeğin emip tekrar dolması gibi, 3 saate dolar iyice ama sen 2 saatde bir sağ
ben ilk dogum yaotgmda semserttiler bebede ememiyodu cok doku diye.makine aldik once bosalttim baya hatta buzdolabina posetledim sonra emmeye başladı.o yuzden once onları bosaltman lazim canim allah korusun mastit olursn ebe bana ameliyata kadr yolu var dedi ates yapar dediHayırlı akşamlar arkadaslar. Şöyle bir sorunum var kızımı emziriyorum aynı zamanda sağım yapıp şırınga ilede veriyorum sarılığımız var biraz. Göğüslerim inanılmaz derecede sert ve agrı acı yapıyor bu tarz sorun yasayan varmı? Nasıl düzeltiriiz
1 ay dolunca :) bizimki artik kendi kalkiyorPeki 2-3saat aralıklarla beslenme ne zamana kadar sürecek
Yani bebeğin kendinin acıkıp da uyanacağı zamanlar ne zaman canım :)
Aynen 1 aylik oldu ve geceleri kendi mırıldanıyo.1 ay dolunca :) bizimki artik kendi kalkiyor
1 kilo almis.hastane cikis kilomuz 2330 1 hafta kmce 3320 di.Aynen 1 aylik oldu ve geceleri kendi mırıldanıyo.
Bende memeyi veriyom cekeceke uyuyo tekrar.
Bu ay kac kilo almis sizinki?
Bizim oglana mama versem onu da icer ama basima dert alirim diye baslamiyom
Neyse baslicak zamanda gelir elbet :)
Insallah canım yaEmin ol yetiyor zaten ek gıdalar falan vermeye başlayacağız 6 aydan sonra, bide sürekli emzirince süt akışı bitmiyor ben son ikiyi 3 seneye yakın emzirdim buda böyle emer inşAllah
Benim de 2 saatte dolmuyr canımSaat basi mi emzirmek gerekki artmasi icin?Bence emZirdikçe sağdıkça artacak
Peki göğsümüzü tam boşalttıktan kaç saat sonra tekrar dolması lazım
Sanki 2 saat benim için az gibi
3 saatte daha iyi oluyor
Acaba ben emzirme aralıklarını uzun mu tutuyorum
Aynısı oldu canımKızlar yatdm edın nolr bebegımn gobegı duselı 6 gın oldu smdı actm bu seklde haff kanams zıbınada bulasms napmam şazm dktra gotruyummu haff ıslak kanda var delıkte elımı sutdum cok uzuldum((
Benim gündüz saatte bir emdiği oluyor da bir faydasını göremedim :)Benim de 2 saatte dolmuyr canımSaat basi mi emzirmek gerekki artmasi icin?
Tesekkür ederim .korktum şimdi sağmaya devam o zamanben ilk dogum yaotgmda semserttiler bebede ememiyodu cok doku diye.makine aldik once bosalttim baya hatta buzdolabina posetledim sonra emmeye başladı.o yuzden once onları bosaltman lazim canim allah korusun mastit olursn ebe bana ameliyata kadr yolu var dedi ates yapar dedi
Aynısı oldu canım
Yazmıştım hatta
Doktor gümüş nitrat işe yaktı
Bir de k vitamini iğnesi yapıldı tekrar
Şimdilik bir sorun yok
Tekrarlarsa yine gel dedi hatta
Sen de yarın mutlaka git canım
Aynısı oldu canım
Yazmıştım hatta
Doktor gümüş nitrat işe yaktı
Bir de k vitamini iğnesi yapıldı tekrar
Şimdilik bir sorun yok
Tekrarlarsa yine gel dedi hatta
Sen de yarın mutlaka git canım
Kızlar yatdm edın nolr bebegımn gobegı duselı 6 gın oldu smdı actm bu seklde haff kanams zıbınada bulasms napmam şazm dktra gotruyummu haff ıslak kanda var delıkte elımı sutdum cok uzuldum((
Çubuk gibi bişey değdiriyorlarDevlet hastanesnde yaparmı yakma ıslemını bıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?