Hissetmiyrlar bile.Gık demedi bizim kız canımKorkuyorm ya yanls bsey yaplr dıye canı acıuomu nasıl yakıuyokı esımde ızın alamaz yek gtmek ıstemıuom ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hissetmiyrlar bile.Gık demedi bizim kız canımKorkuyorm ya yanls bsey yaplr dıye canı acıuomu nasıl yakıuyokı esımde ızın alamaz yek gtmek ıstemıuom ya
Hissetmiyrlar bile.Gık demedi bizim kız canım
Panik yapma canım onu temizler iğnesini yaparlar geçer ama ihmal etme sakın öyle ağrılı sancılı bir şey değil iğne yaparken her çocuk ağlar oda ağlayacak.
Devlet özel farketmez ikisi de yapar
Çubuk gibi bişey değdiriyorlar
Yapılır canım
Kesin git bence
En geç. İki saate acıkırlar mutlaka ama sarılık vs uyanamazlar ama 2 saatde bir miğdeleri kesin boş olur canımPeki 2-3saat aralıklarla beslenme ne zamana kadar sürecek
Yani bebeğin kendinin acıkıp da uyanacağı zamanlar ne zaman canım :)
Çok iyi anlıyorum seni kuzum yaa ilk kızımda sütüm stres den daha yarı kırkım çıkmadan gitti o gece mama hazırlamak Allahım çok zordu bide doğuştan aç bir çocuk gelince :)) MaşAllahhh seninki tosbik olma yolunda ilerliyor gibi :))emzirmek ne dertli ismis yaa.ben mama verdgmden bi tek gaz sorunumuz oluyo arada.huy edinmis son damalsina kadar o pirt cikacak ikiniyoda ikiniyo:))
keske sutum olaydi da emzireydim
gecenin bi yarisi mama yapmaya kalkmak cok zor bi gun uyuycam mutfakta ama du bakalm ne zaman :)))
stres yapmayin bacilar bak ben yaptimda noldu sutum gitti gunduz surekli memede tutun azicik yorucu olur tahmin ediyrm ama bebelere deger
Boşver mamayı canım hazırlama derdi çok kötü oluyor, hazır mama sende çıkar ver :)Aynen 1 aylik oldu ve geceleri kendi mırıldanıyo.
Bende memeyi veriyom cekeceke uyuyo tekrar.
Bu ay kac kilo almis sizinki?
Bizim oglana mama versem onu da icer ama basima dert alirim diye baslamiyom
Neyse baslicak zamanda gelir elbet :)
Benimki hemen hemen saat başı emmeye başladı gibi homur homur homurdanıyor bit kadar boyuyla, bencede saat başı zorla sendeBenim de 2 saatte dolmuyr canımSaat basi mi emzirmek gerekki artmasi icin?
Oyy onun göbüşünü sevsinler MaşAllahhh ❤bişey olmaz canım dr k vitamini iğnesi vurur anında kesilir korkma, ne yaptın gittiniz miKızlar yatdm edın nolr bebegımn gobegı duselı 6 gın oldu smdı actm bu seklde haff kanams zıbınada bulasms napmam şazm dktra gotruyummu haff ıslak kanda var delıkte elımı sutdum cok uzuldum((
Bide zıbını götür canım çıkmadıysan göster dr a yada resminiKorkuyorm ya yanls bsey yaplr dıye canı acıuomu nasıl yakıuyokı esımde ızın alamaz yek gtmek ıstemıuom ya
ıdrariya sarıya donduyse sariligi atıyordum canim 2 güne kalmaz taburcu olursunuzBol bol emziriyorım canım. Çok şükür idrarı normal renge döndü.
Oyy onun göbüşünü sevsinler MaşAllahhh ❤bişey olmaz canım dr k vitamini iğnesi vurur anında kesilir korkma, ne yaptın gittiniz mi
Bide zıbını götür canım çıkmadıysan göster dr a yada resmini
Sızlıyor canım süt indiği zaman oluyor o sızlama korkacak bir şey yok yaniSıznde goğsler sızlıyormu kızlar odadan cıknca genlde sogkta yanı.. bıde emerken bazen
Hem de nasıl sızlıyor canim artık emzirirken canim yaniyor krem falan hiç ise yaramadiSıznde goğsler sızlıyormu kızlar odadan cıknca genlde sogkta yanı.. bıde emerken bazen
Enfeksiyon olsa akıntı olur bide altını değiştirken bile o kokuyu alırsın canım gördüğüm kadarıyla sadece kanamış enfeksiyon yokAman oyle olsn korktm walla engeksıyon galan olmasnda
Canim biz zinco ya başladık ama daha faydasını göremedik hangi ilacı beriyorsuntBen de 3 gündr gaz ilacı veriyrm canm,, bizim gece gündüz ayakta yeni doğan bebk uyumalı ama nerde yarın doktra gidecez
Normal olmasina çok sevindim kuzum 13 gun oldu kendimi çok zorluyorun uyku yok zaten hep ayaktayım oturduğum yok hızlı kilo kaybı da başladı sezeryan gobegim gitti resmenCanım 3 sene oldu başında mı sonundamı bilmiyorum ama son bitiş galiba orda bi kabarıklık halen var orası halen sert benim ama çok değil benimde ilk zamanlar senin gibiydi gayet normal