• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Peki 2-3saat aralıklarla beslenme ne zamana kadar sürecek
Yani bebeğin kendinin acıkıp da uyanacağı zamanlar ne zaman canım :)
En geç. İki saate acıkırlar mutlaka ama sarılık vs uyanamazlar ama 2 saatde bir miğdeleri kesin boş olur canım ;)

emzirmek ne dertli ismis yaa.ben mama verdgmden bi tek gaz sorunumuz oluyo arada.huy edinmis son damalsina kadar o pirt cikacak ikiniyoda ikiniyo:))
keske sutum olaydi da emzireydim
gecenin bi yarisi mama yapmaya kalkmak cok zor bi gun uyuycam mutfakta ama du bakalm ne zaman :)))
stres yapmayin bacilar bak ben yaptimda noldu sutum gitti gunduz surekli memede tutun azicik yorucu olur tahmin ediyrm ama bebelere deger
Çok iyi anlıyorum seni kuzum yaa ilk kızımda sütüm stres den daha yarı kırkım çıkmadan gitti o gece mama hazırlamak Allahım çok zordu bide doğuştan aç bir çocuk gelince :)) MaşAllahhh seninki tosbik olma yolunda ilerliyor gibi :))

Aynen 1 aylik oldu ve geceleri kendi mırıldanıyo.
Bende memeyi veriyom cekeceke uyuyo tekrar.
Bu ay kac kilo almis sizinki?
Bizim oglana mama versem onu da icer ama basima dert alirim diye baslamiyom
Neyse baslicak zamanda gelir elbet :)
Boşver mamayı canım hazırlama derdi çok kötü oluyor, hazır mama sende çıkar ver :)

Kızlar yatdm edın nolr bebegımn gobegı duselı 6 gın oldu smdı actm bu seklde haff kanams zıbınada bulasms napmam şazm dktra gotruyummu haff ıslak kanda var delıkte elımı sutdum cok uzuldum:KK43:((
Oyy onun göbüşünü sevsinler MaşAllahhh ❤bişey olmaz canım dr k vitamini iğnesi vurur anında kesilir korkma, ne yaptın gittiniz mi

Sıznde goğsler sızlıyormu kızlar odadan cıknca genlde sogkta yanı.. bıde emerken bazen

Oyy onun göbüşünü sevsinler MaşAllahhh ❤bişey olmaz canım dr k vitamini iğnesi vurur anında kesilir korkma, ne yaptın gittiniz mi

Insallah cnm ya yok emıyo daha ıkı saate anca gıdetız heralde kaynanaglı arıcam hazr olnca esım ıste cunku

Ya ben kafayı yiyecem gece hic yatmadi kizim simdi de emzirme için uyandırmaya çalışıyorum uyanmiyor

Canım 3 sene oldu başında mı sonundamı bilmiyorum ama son bitiş galiba orda bi kabarıklık halen var orası halen sert benim ama çok değil benimde ilk zamanlar senin gibiydi gayet normal
Normal olmasina çok sevindim kuzum 13 gun oldu kendimi çok zorluyorun uyku yok zaten hep ayaktayım oturduğum yok hızlı kilo kaybı da başladı sezeryan gobegim gitti resmen

Back
X