Merhaba cnm test yapmş mydm bnde de leke var daCanim benim bugun adet gunum bende damladan kucuk ama noktadan azcik buyuk kahverengnde leke gbi bise gelmis camasirma korkyrm adet olcam diye olmam dmi cnm bnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba cnm test yapmş mydm bnde de leke var daCanim benim bugun adet gunum bende damladan kucuk ama noktadan azcik buyuk kahverengnde leke gbi bise gelmis camasirma korkyrm adet olcam diye olmam dmi cnm bnm
Canım merhaba haftaya sınavım var pek giremiyorum sayfaya, hamilelik iyi gidiyor beslenmeme dikkat ediyorum hatta eşim daha çok dikkat ediyor :) ama 6. Haftaya giriyorum hiçbir değişiklik yok hiçbirşey hissetmiyorum yorgunluk ve uyku hali dışında bulantı felan yaşamıyorum bu da beni tedirgin ediyor, diğer hamile adayları gibi değilim sanki yaa.Sevcancığım nasıl gidiyor beslenme ve hamilelik
Canım iyiyim uyuyorum paso valla@Hertain merhaba canım, napıyorsun nasılsın?
Canım bence yarın sabah idrar testi yap bi yaaBen de iyiyim hala beklemedeyim bugün adetin 3. Günü sürlü kahve devam kan yok
Olmazsında canım bi doktoruna telefon etsen tedbirli davran bu lekelenme işlerinde canımCanim benim bugun adet gunum bende damladan kucuk ama noktadan azcik buyuk kahverengnde leke gbi bise gelmis camasirma korkyrm adet olcam diye olmam dmi cnm bnm
n yda yarın kan testine gidiyim diyorum geç döllenme olduysa göstermez idrar diye. Hayırlısı bakalım Rabbim neyi nasip etti bakalımCanım bence yarın sabah idrar testi yap bi yaa
Canım bulantı herkeste olmak zorunda değil...Canım merhaba haftaya sınavım var pek giremiyorum sayfaya, hamilelik iyi gidiyor beslenmeme dikkat ediyorum hatta eşim daha çok dikkat ediyor :) ama 6. Haftaya giriyorum hiçbir değişiklik yok hiçbirşey hissetmiyorum yorgunluk ve uyku hali dışında bulantı felan yaşamıyorum bu da beni tedirgin ediyor, diğer hamile adayları gibi değilim sanki yaa.
Canım enteresan gerçekten dün B betulanil ile bi hesaplama yaptık ultrasonda hesaplama adet tarihine göre değil yumurtlama gününe göre hesaplama yapıyo ama senin işin biraz ilginç acaba adet tarihini yanlış mı hatırlıyosun yada adet olman gereken tarihe göre mi hesapladın?Kızlar bi sorum olacak, ben 4+6 haftalıkken keseyi gördüm çok şükür ama doktor 5+3 görünüyor dedi. Ben adet tarihime göre hesaplıyorum fakat doktorun dediği adet öncesine denk geliyor mantıksız geliyor bana yaa bu hesaplama işinden anlayan var mı acaba?
Amin canım inşallah beklediğimiz haberi alırız olmazsada üzülme canım gerçekten ben inanıyorum sen yakın zamanda hamile kalacaksın inşallah canını sıkma canımBen bugü
n yda yarın kan testine gidiyim diyorum geç döllenme olduysa göstermez idrar diye. Hayırlısı bakalım Rabbim neyi nasip etti bakalım
Amin inşallah canımAmin canım inşallah beklediğimiz haberi alırız olmazsada üzülme canım gerçekten ben inanıyorum sen yakın zamanda hamile kalacaksın inşallah canını sıkma canım
Canım her türlü sonuca hazırlıklı ol canını hiçbişeyin sıkmasına izin vermeAmin inşallah canım
Aynen canım herşey AllahtanCanım her türlü sonuca hazırlıklı ol canını hiçbişeyin sıkmasına izin verme
Bizleride haberdar etAynen canım herşey Allahtan
Canım iyiyim uyuyorum paso valla
Sen nasılsın canım iyi misin?
Ben bugü
n yda yarın kan testine gidiyim diyorum geç döllenme olduysa göstermez idrar diye. Hayırlısı bakalım Rabbim neyi nasip etti bakalım
Allah sizlere çalışanlara gani gani kolaylık versin canım vallahi binbir türlü zorlukla karşılaşıyorsunuz birde annelik gibi kutsal bir görevi başarabiliyor sunuziyiyim canım bende hafta sonu geldi mutluyumiş ev birde bebiş olunca yoruluyor insan herşey koştur koştur valla, akşam nereye devrilsem diye bakıyorum
Canım sen çalışıyorsun ya meleğini nereye bırakıyorsun canımiyiyim canım bende hafta sonu geldi mutluyumiş ev birde bebiş olunca yoruluyor insan herşey koştur koştur valla, akşam nereye devrilsem diye bakıyorum
Allah sizlere çalışanlara gani gani kolaylık versin canım vallahi binbir türlü zorlukla karşılaşıyorsunuz birde annelik gibi kutsal bir görevi başarabiliyor sunuz
Canım sen çalışıyorsun ya meleğini nereye bırakıyorsun canım
Canim pazartesi gitcem inslh doktor a cnm bnm birde ben su sigarayi çok iciyorum yaaaOlmazsında canım bi doktoruna telefon etsen tedbirli davran bu lekelenme işlerinde canım