Degerin lac cikti cnm senin ve adet gunun gectimikızlar bende hamileyim ve muhtemelen ocak sonuna doğru doğum olur başka bir sıkıntı olmazsa inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Degerin lac cikti cnm senin ve adet gunun gectimikızlar bende hamileyim ve muhtemelen ocak sonuna doğru doğum olur başka bir sıkıntı olmazsa inşallah
Canim kan testi yaptirdim 56 kusurlerde cikti daha erken oldugu icin 3 gun sonra yine gel dedi ve benim adet daha gelmedi yukselir dmi inslhhhŞükür canım bebeklerini Allah sana bağışlasın onları (karnındada var sankiiii)sana vatana millete hayırlı evlatlardan etsin Rabbim onların acısı sana göstermesin inşallahh
Canım yükselir merak etme adetinden 3 gün önce ayrıca içini ferah tut ben bu değerlerden pek anlamam fakat bişey olmaz Allahın izniyleCanim kan testi yaptirdim 56 kusurlerde cikti daha erken oldugu icin 3 gun sonra yine gel dedi ve benim adet daha gelmedi yukselir dmi inslhhh
İyi canım o zaman çok şükür.Doktora gittim normal dedi herşeye o yüzden rahatımm
Tmm cnm bnm inslhhhhhCanım yükselir merak etme adetinden 3 gün önce ayrıca içini ferah tut ben bu değerlerden pek anlamam fakat bişey olmaz Allahın izniyle
Amin inşallah canım bugğn kahve 2-3 lekeden başka bişi yokİyi canım o zaman çok şükür.
Bekleyecez hep birlikte inşallah güzel haberler alırız
henüz gitmedim doktora cnm geçmedi daha 3 gün var reglimeDegerin lac cikti cnm senin ve adet gunun gectimi
Benim 2 gun var ama evve yaptim 2 tane test ikiside pozitif cikti kan verdim oda pozitf cikti ama daha bebegim 1 bucuk haftalik oldugu icin 56.81 cikti kanda i slh yukselir degerler dua et lutfen banahenüz gitmedim doktora cnm geçmedi daha 3 gün var reglime
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım...Merhaba kizlar. Ben de dun hamile oldugumu ogrendim. Tabi herkese soyledik esimle. Ama doktorum iki gun sonra tekrar kan testi yaptir dedi b-hcg icin. Yukselmasine bakicakmis. Yukselmeyebilir mi anlamadim? Degerim 123 cikmisti
canım benim değerde tahminen 90larda idrar testinin koyuluğu nasıl çıktı..benimki birden koyulaştı baya..öncesinde çok silikti..Merhaba kizlar. Ben de dun hamile oldugumu ogrendim. Tabi herkese soyledik esimle. Ama doktorum iki gun sonra tekrar kan testi yaptir dedi b-hcg icin. Yukselmasine bakicakmis. Yukselmeyebilir mi anlamadim? Degerim 123 cikmisti
benimde pazartesi 27ydi değerlerimiz yakın canım..Allah inşallah tamamına erdirir..sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..Benim 2 gun var ama evve yaptim 2 tane test ikiside pozitif cikti kan verdim oda pozitf cikti ama daha bebegim 1 bucuk haftalik oldugu icin 56.81 cikti kanda i slh yukselir degerler dua et lutfen bana
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım...Merhaba kizlar. Ben de dun hamile oldugumu ogrendim. Tabi herkese soyledik esimle. Ama doktorum iki gun sonra tekrar kan testi yaptir dedi b-hcg icin. Yukselmasine bakicakmis. Yukselmeyebilir mi anlamadim? Degerim 123 cikmisti
Benim de iki gun oncesinde silikti sonraki testte yapar yapmaz belirmisti ve baya koyuyducanım benim değerde tahminen 90larda idrar testinin koyuluğu nasıl çıktı..benimki birden koyulaştı baya..öncesinde çok silikti..
İnsallah canim. Adet gunumun ilk gunu yaptirmistim testi.[/QUOTE]Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım...
Canını sıkma değerin iyi çıkmış Allahın izniyle bir sorun çıkmaz
Adete kaç gün vardı?
Inslh cnm bnm ne zmn tekrar kan verceksin cnm senbenimde pazartesi 27ydi değerlerimiz yakın canım..Allah inşallah tamamına erdirir..sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi..