Canim ben hanile değilim yavrumu 1 ay 5 gun önce kaybettim riskli gebelikler uzamni ariyorum ben dogumum orda olmicak neyim var teshis icin doktor ariyorumcanım hastane olması önemli dogum yapacagımız yerde yogun bakım ünitesi olmalı benım önceliğim bu
cok gecmıs olsun canım allah sabır versınCanim ben hanile değilim yavrumu 1 ay 5 gun önce kaybettim riskli gebelikler uzamni ariyorum ben dogumum orda olmicak neyim var teshis icin doktor ariyorum
M miriab canım akrapolun fiyatınıda listeye ekler misin bak yukarda yazılmısMerhaba
Bende sigorta sirketlerinden dogum paketleri olarak teklif almistim. En makul u akropol hastanesiydi. 4500 tl devlet destegiyle 3800 tl e tum tahlil muayene dogum ve detayli ultrasonda dahil fiyat verdiler. Ama bana uzak kaldigi icin cok tereddutteyim. Ortadogu ile gorusmeyium en kisa surede blki uugun paketleri vardir.
tamam tatlım. bende bu hafta gezecegım hastaelerı sana fıyat verırımCanim sigorta fiyati vermis arkadas o herkes icin degisebileceginden onlari yazmiyorum.Hastanenin verdigi fiyatlari ekliyorum sadece
canım acıbademin kendi sigorta şirketi var adı acıbadem sigorta internetten form doldurunca arıyorlar bilgi veryorar. bende dogum sigortası yaptıramyormuşum ama destek sigortası gıbı bır sey varmış galıba. ben de bu hafta acıbademe görüşmeye gelecegım . ilk secenegim orası görünüyor.bir kac hastaneye daha karar verecegım. her defasında 450 lira muayene ucretı pahalı ama benceMerhaba arkadaşlar. ben de bugün itibariyle 7+1 günlük hamileyim. İlk muayenemden itibaren Acıbadem Hastanesinde Rana Hanıma gidiyorum. Çok ama çok memnunum. Muayene ücreti 420 TL. Hastane Gebe Eğitimi gibi aktivitelerden ücret almıyor. Doğumu da bir paket halinde sunuyorlar. Yani doğum eylemi+ilk kontroller+refakatçi dahil yatış+bebeğin ilk banyosu için ev ziyareti vb. bir çok detay var.
Ne yazık ki sigorta yaptırma imkanım olmadı. Sigortaları araştırırken hamile olduğumu öğrendim. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Bazı sigorta firmaları hamile kaldıktan sonra sigorta yapabiliyor. Benim bildiğim Halk Sigorta var mesela Liv Hospital da dahil bir çok yerde doğum imkanı var.
Ben de @iiz arkadaşım gibi Liv Hastanesinin ulaşımından dolayı orayı tercih etmedim.
haileliğinin başındasın bu arada hayırlı ugurlu olsun bebeğin canım. gözün aydın :)Merhaba arkadaşlar. ben de bugün itibariyle 7+1 günlük hamileyim. İlk muayenemden itibaren Acıbadem Hastanesinde Rana Hanıma gidiyorum. Çok ama çok memnunum. Muayene ücreti 420 TL. Hastane Gebe Eğitimi gibi aktivitelerden ücret almıyor. Doğumu da bir paket halinde sunuyorlar. Yani doğum eylemi+ilk kontroller+refakatçi dahil yatış+bebeğin ilk banyosu için ev ziyareti vb. bir çok detay var.
Ne yazık ki sigorta yaptırma imkanım olmadı. Sigortaları araştırırken hamile olduğumu öğrendim. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Bazı sigorta firmaları hamile kaldıktan sonra sigorta yapabiliyor. Benim bildiğim Halk Sigorta var mesela Liv Hospital da dahil bir çok yerde doğum imkanı var.
Ben de @iiz arkadaşım gibi Liv Hastanesinin ulaşımından dolayı orayı tercih etmedim.
Bana Acıbadem Sigorta doğum teminatı için 5 ay bekleme süresi vermişti. Eşim de ben de beklemek istemediğimizden yaptırmadık. Acıbademden normal bir Sağlık Sigortanız varsa bu 420 lira 155 lira (yani Türk Tabipler Birliğinin belirlediği ücret) oluyor. Tahlil ve tetkiklerde de yaklaşık %20-30 arası indirim yapılıyor. Yanlız benim farklı bir hastalığım daha olduğundan sigortalanamıyorum ne yazık kicanım acıbademin kendi sigorta şirketi var adı acıbadem sigorta internetten form doldurunca arıyorlar bilgi veryorar. bende dogum sigortası yaptıramyormuşum ama destek sigortası gıbı bır sey varmış galıba. ben de bu hafta acıbademe görüşmeye gelecegım . ilk secenegim orası görünüyor.bir kac hastaneye daha karar verecegım. her defasında 450 lira muayene ucretı pahalı ama bence
doğum paketi fiyatı alabildin mi sen ? ne diyorlar tatlım
tamam canım cok teşekkür ederimBana Acıbadem Sigorta doğum teminatı için 5 ay bekleme süresi vermişti. Eşim de ben de beklemek istemediğimizden yaptırmadık. Acıbademden normal bir Sağlık Sigortanız varsa bu 420 lira 155 lira (yani Türk Tabipler Birliğinin belirlediği ücret) oluyor. Tahlil ve tetkiklerde de yaklaşık %20-30 arası indirim yapılıyor. Yanlız benim farklı bir hastalığım daha olduğundan sigortalanamıyorum ne yazık ki
Gittiğimde gördüğüm kadarıyla Sarp Beyin çok hastası oluyor. Onun ücreti de 380 lira.
Doğum için ise bana verilen fiyatlar şöyle:
Sezeryan (Epidural dahil): 9567 TL
Normal: 6882 TL
Edidural Normal: 7852 TL
Eğer herhangi bir Acıbadem Sağlık Sigortanız varsa bu tutarlardan da indirim oluyormuş.
Bana Acıbadem Sigorta doğum teminatı için 5 ay bekleme süresi vermişti. Eşim de ben de beklemek istemediğimizden yaptırmadık. Acıbademden normal bir Sağlık Sigortanız varsa bu 420 lira 155 lira (yani Türk Tabipler Birliğinin belirlediği ücret) oluyor. Tahlil ve tetkiklerde de yaklaşık %20-30 arası indirim yapılıyor. Yanlız benim farklı bir hastalığım daha olduğundan sigortalanamıyorum ne yazık ki
Gittiğimde gördüğüm kadarıyla Sarp Beyin çok hastası oluyor. Onun ücreti de 380 lira.
Doğum için ise bana verilen fiyatlar şöyle:
Sezeryan (Epidural dahil): 9567 TL
Normal: 6882 TL
Edidural Normal: 7852 TL
Eğer herhangi bir Acıbadem Sağlık Sigortanız varsa bu tutarlardan da indirim oluyormuş.
eline saglık canım
valla bu bebbeklerı doğuracagız yanı durumumuza göre karar verecegiz artık. ben sırayla belırledıgım 3-4 hastane gezıp arasından aklıma yatanı sececegim.Ankarada dogum yapmak daha dogrusu hastane secimi cok zor galiba.fiyatlar cok ucuk..uygun olanlarada biz guvenemiyoruz napicaz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?