• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Bir hast bilgiside benden gelsin o halde.etlik lokman hekim hast. dr elif terzi muayene 80 dogum 2050 tl.cok seker ilgili gukeryuzlu bir dr sinirleri alinmis sanki gebelerini hadi gel ablacim annecim diyerek aliyor muayeneye dogumdada ayni sekilde anac bir yapisi oldugunu soyledi dogrum yapan arkadasim var 4 tane.tek sknti asiri yogun simdi randevu almak isteyene mayis sonuna ancak veriyolar.hastane temiz bir hastanr.hastaneden cok yuksek beklentileriniz yoksa onemli olan dr diyorsaniz dusunebilirsiniz
elif hanımın adını duymuştum ama pek önerilmeyen bir hastane o yüzden onuda hiç düşünmedim ben nterneten biraz araştırdım memnuniyetsizlik çok fazla geldi bana

Bugun HRS yi aradim dogum fiyati 4500-7700 arasi degisiyor dedi.Benim dr umun orayla anlasmasi var dedim fiyati size dr unuz soyleyecek dedi.Ne genis bir fiyat yelpazesi
M miriab canım Hrs Hastanesinide listeye ekler misin lütfen hatta fiyat olmayan hastane isimlerinide ekersen fiyat öğrendikce yazarız karsısına

Merhaba özel ortadoğu hastanesi muayene ücreti 75 TL doğum paketi var muayeneler tahliller dahil normal doğum 5000 sezeryan 5500 TL

Doğum paketi ortadogu için biraz fazla değil mi

75 muayene 10 kere gidilse 750
2000 doğum 2750
nst tahliller şeker yükselmesi ivir zivir 1000 tutsa

3750

Eeee 5000 nden

Ben mi hesap yanlis yaptım :)

harika bir sayfa açmışsınız kızlar elinize sağlık. bende bu hafta araştırmaya başlıyorum. bende gittigim yerleri ayrıntılı öğrenir ve yazarım sizlere. günlük takipteyim.

bu arada herkes bebekleri kaçıncı haftada yazarsa iyi olur. hatta konuyu acan arkadaş 1. sayfaya liste yaparsa birbirimizide tanımış ve durumumuzu anlamış oluruz . böylece tahmnı dogum zamanlarını biiriz hatta tabloya beklenen tahmını dogu tarıhlerını de eklersek bence güzel konu daha güzelleşir.

başlığı açan arkadaşa emegindeen dolayı teşekkür ederim şimdiden içim rahatladı içime dert olmuştu

yenimahallede ki medical park a mı yakınsın canım?

M miriab canım Hrs Hastanesinide listeye ekler misin lütfen hatta fiyat olmayan hastane isimlerinide ekersen fiyat öğrendikce yazarız karsısına

hastaneyi bile ilk defa duydum ben

***Öncelikle paylaşımların için çok teşekkürler aklına gelen hastane varsa isimlerine söylersen ekleyeyim listeye. Benim aklıma başka hastane gelmedi :)

***Ben Medicalparka çok yakın oturuyorum o yüzden ilk tercih orası ama daha hamile değilim mayıs-haziranda inşallah olur.Diş sorunlarım ve tedavim bir türlü bitmiyor çünkü :(

***Lösante LÖSEV'in lösemili çocuklar için kurduğu bir hastahane yetişkin bölümünü de açmışlar. Özellikle Cihangir Çakıcı orada doğum yaptırmaya başladı instagramdan takip ediyorum. Kendi kadın doğum doktorları da var bende orayla görüşüp fiyat alacağım.

***Bebeklerin doğum tarihi ve paylaşımlar için başka bir başlık açılırsa daha iyi olur aslında. Bu başlıkta fiyat konusunu paylaşalım derim ;

• Beğen
Reactions: iiz
Doğum paketi ortadogu için biraz fazla değil mi

75 muayene 10 kere gidilse 750
2000 doğum 2750
nst tahliller şeker yükselmesi ivir zivir 1000 tutsa

3750

Eeee 5000 nden

Ben mi hesap yanlis yaptım :)

O hastahaneyle ilgili başka bir başlıkta okuduğumla arkadaşın söylediği çelişmişti. Arkadaş yakının doğum yaptığını ve 2bin küsür lira olduğunu söyleyince o şekilde ekledim listeye. Dğum pakti konusunda bilgim yok.

O hastahaneyle ilgili başka bir başlıkta okuduğumla arkadaşın söylediği çelişmişti. Arkadaş yakının doğum yaptığını ve 2bin küsür lira olduğunu söyleyince o şekilde ekledim listeye. Dğum pakti konusunda bilgim yok.

Ben o hastaneye gidiyorum hamile değilim ama doğum paketinin kaldırıldığını duymuştum

Ama doğum fiyati doğru 2000 2500 civarı

75 muayene ücreti de doğru

Bence doğum paketi kısmını kaldıralim yanlış bilgi olmasın

Kesin bilgi alınca paylaşalım tekrardan

Bu arada ben de medical.park çok yakın oturuyorum :)

Ben o hastaneye gidiyorum hamile değilim ama doğum paketinin kaldırıldığını duymuştum

Ama doğum fiyati doğru 2000 2500 civarı

75 muayene ücreti de doğru

Bence doğum paketi kısmını kaldıralim yanlış bilgi olmasın

Kesin bilgi alınca paylaşalım tekrardan

Bu arada ben de medical.park çok yakın oturuyorum :)
Zaten tabloda yazmiyor dogum paketi ucreti ;) medicalparka gittin mi hic peki?

Zaten tabloda yazmiyor dogum paketi ucreti :KK66: medicalparka gittin mi hic peki?

Ayy pardon canım. Ya ben tabloda gördüm sandim tekrar baktim yok valla :)

Medical gittim 1kere doktor adini hatirlayamadim ama kayitlarda vardir gayet iyiydi. Ama fiyatlar uçuk ve giderek de uçuyor oyüzden oraya gitmem ortaDoğu seviyorum ben sultan pinar dundar favorim

Medical gidersem de aylin ve pinar çok övüyorlar

1 kere liv e gittim gerçekten çok pahalı bir hastane ve kızılayın göbeğinde trafikten oraya ulaşacağıma başka şehire giderim daha iyi park sorunu var ciddi bir trafik sorunu var ben bu yüzden vazgeçtim zaten fiyatlarıda 8-9 bini aşacak gibi geldi bana ilk bakışta kafadan sildim orayı . temiz bir hastane ama trafik ciddi dezavantaj büyük bir stress sebebi
Kendi otoparkları var aslında 10 tl. Fiyatlar banada yüksek gelmişti ancak kime gidersem gideyim bu ücreti verecektim ben. Perinatolog arıyordum çünkü. Ekstra 9 gece yattım orada ve geceliği 1000 tl ymiş. Acayip para ödedim yani. Oldun evladım iyi olsunda inşallah değer.

Kendi otoparkları var aslında 10 tl. Fiyatlar banada yüksek gelmişti ancak kime gidersem gideyim bu ücreti verecektim ben. Perinatolog arıyordum çünkü. Ekstra 9 gece yattım orada ve geceliği 1000 tl ymiş. Acayip para ödedim yani. Oldun evladım iyi olsunda inşallah değer.
canım otoparka kadar ulaşmayı becerirsek tabi kızılayın ortası kızılaya vardıktan sonra en en erken 45 dakika 1 saat arası hastane önundesın yollar ters , hastanenin oldug sokak sıkışık trafık zaten dar bir yer yani asezeryan olacaklar tercih etsin isterse ama hadi normal doğum oldu ya yolda doğurursun ya en yakın hastaneye kendini atarsın . benim için liv bir seçenek değil kesinlikle eledim 1 kere muayene için gittim madem doğum için 10 bini gzden cıkaracagım başka hastane mi yok niye kendimi böyle bir strese sokayım. eşim çok sakin olgun bir adamdır ama o trafiğe girince o bile stress oluyor ve benim sinirim bozuluyor o bölgede akay hastanesi de var ben oranın kadın doğumuna gidecektim ve dolaş dolaş derken sonunda eşime dedim vazgectım ya ben brada ıyı doktor bulsam ne olur her defasında ben bu şeyı cekemem siniri alt üst oluyor insanın .. gerçekten hayır . kesin kararım yani. tercih meselesi ama ben eminim

otoparkın 10 tl si derdinde değiliz tabı o kadar pahalı hastaneye giden otopark parasını iç düşünmez ama oraya gitmek resmen paranla rezillik demek . illa ısrarcı olacagım kadarda ahım şahım bir yer değil zaten temiz güzel hastane görunuyor ilk bakısta ama tercih listemden sildim

***Öncelikle paylaşımların için çok teşekkürler aklına gelen hastane varsa isimlerine söylersen ekleyeyim listeye. Benim aklıma başka hastane gelmedi :)

***Ben Medicalparka çok yakın oturuyorum o yüzden ilk tercih orası ama daha hamile değilim mayıs-haziranda inşallah olur.Diş sorunlarım ve tedavim bir türlü bitmiyor çünkü :KK43:

***Lösante LÖSEV'in lösemili çocuklar için kurduğu bir hastahane yetişkin bölümünü de açmışlar. Özellikle Cihangir Çakıcı orada doğum yaptırmaya başladı instagramdan takip ediyorum. Kendi kadın doğum doktorları da var bende orayla görüşüp fiyat alacağım.

***Bebeklerin doğum tarihi ve paylaşımlar için başka bir başlık açılırsa daha iyi olur aslında. Bu başlıkta fiyat konusunu paylaşalım derim ;

bebeklerin doğum tarihini de ilk sayfada yazalım dememde ki sebep birbirimizin doğum zamanlarını görebilmemizdi canım . başka başlıklar zaten var ben bebek paylaşımı için demedim . hangımız hangı hastanelere karar verecegız kım doguma ne kadar yakın karar verenler ya da anlaşma yapanlar hangı aşamadalar bilmek görebilmek için demek istemiştim. sen nasıl istersen artık

bebeklerin doğum tarihini de ilk sayfada yazalım dememde ki sebep birbirimizin doğum zamanlarını görebilmemizdi canım . başka başlıklar zaten var ben bebek paylaşımı için demedim . hangımız hangı hastanelere karar verecegız kım doguma ne kadar yakın karar verenler ya da anlaşma yapanlar hangı aşamadalar bilmek görebilmek için demek istemiştim. sen nasıl istersen artık
Ben o açıdan düşünmemiştim :) Ama ben sürekli gireiyorum ve çoğunlukla telefon üzerinden baktığımdan ilk sayfayı düzenleyemiyorum. Düzenlemeleri bilgisayardan yapıyorum ve zor oluyor eklemesi.Ben mi kolay yolunu bilemedim onu da bilmiyorum :P

Back