• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Odalar tek kişilik. Suit odalarda var onlarda karşılama olabilir diğer odalarda yok. Anne baba yemeği biraz komik. Normal hastane yemeğini ortada masada sunarak getiriyorlar beklentiyi yüksek tutmayın derim.
Teşekkür ederim birde siz normal mi oldu sezeryan mi oldunuz ben normal düşünüyorum Dr dan memnun kaldınız mı tavırları yaklaşımı nasıl son olarak yoğun bir dr mu randevu almak zor mu oluyor

Adsız.png

Bugün Medicalparktan bütün doktorların muayene fiyatlarını öğrendim telefondan. Yukarı hepsini ekledim. Verilen fiyatlar sgklı hasta fiyatları.Bunun üzerine bir de öğretmen indirimi var %10. Bütün doktorlara bir gün sonraya randevu verebiliyor aşırı yoğunluk olan doktor yok yani.

Bugün Medicalparktan bütün doktorların muayene fiyatlarını öğrendim telefondan. Yukarı hepsini ekledim. Verilen fiyatlar sgklı hasta fiyatları.Bunun üzerine bir de öğretmen indirimi var %10. Bütün doktorlara bir gün sonraya randevu verebiliyor aşırı yoğunluk olan doktor yok yani.
Medical parkta one cikan hangi doktor sence kuzum aylinin parasi yuksekmis sanirim prof

Kizlar etlik lokman hekim nasil ki acaba yaaa.bi de baskent in fiyatları tlf da vermiyorlar:(

Kuzu mnine hanimi arastrdm cok iyi doktormus neden birakiyosun
Cnm.dogum.fiyati cok.geliyo bana yaaa:( bi de ikiz.olduğu.icin benim.bebeler.maddi.olarak zorlaniyoruz baya..1 senedir.nerdeyse mine.hanim a.gidiyorum.aslinda cok.iyi de..maddiyat biraz sıkıntılı bizde cnm

Cnm.dogum.fiyati cok.geliyo bana yaaa:KK43: bi de ikiz.olduğu.icin benim.bebeler.maddi.olarak zorlaniyoruz baya..1 senedir.nerdeyse mine.hanim a.gidiyorum.aslinda cok.iyi de..maddiyat biraz sıkıntılı bizde cnm
Anladim kuzumbende bi tandiigmiz zubeyde hanim hastanesi varmis ankarada oraya gidiyor devlet bide orayi arastr istersen iyi demişti bana

Son düzenleme:
Teşekkür ederim birde siz normal mi oldu sezeryan mi oldunuz ben normal düşünüyorum Dr dan memnun kaldınız mı tavırları yaklaşımı nasıl son olarak yoğun bir dr mu randevu almak zor mu oluyor
Ben sezeryan ile yaptım ama zorunlu olarak. Dr umu çok seviyorum yoğun ama her zaman ilgili ve bilgili.Randevusu zor değil.

Lösante hastanesiyle ilgili bilgisi olan var mi? Ordada dogum yapilnaya baslanmis Cihangir Çakici orda dogum yaptiriyor instagramda gordum

Linada mine hanimida cok övmüsler canim muayane ucreti 75 tl

Bugun HRS yi aradim dogum fiyati 4500-7700 arasi degisiyor dedi.Benim dr umun orayla anlasmasi var dedim fiyati size dr unuz soyleyecek dedi.Ne genis bir fiyat yelpazesi

Bugun HRS yi aradim dogum fiyati 4500-7700 arasi degisiyor dedi.Benim dr umun orayla anlasmasi var dedim fiyati size dr unuz soyleyecek dedi.Ne genis bir fiyat yelpazesi
Gecekten neye gore fiyat bu ladar farklilasiyormuş anlayamadim.Adamina gore muamele sanirim...

• Beğen
Reactions: iiz
ben de acıbadem in kendi sigorta şirketiyle görüştüm 9 ay önceden sigortalı olmak gerekiyormus artık gec kalmısım. böyle şey mi olur belki hamıleıgım planlı degıl yanı ben 9 ay önce sigorta yaptırdım ödedim paray ne malum hamile kalacagım garantısı mı var . sacma sapan bir durum

harika bir sayfa açmışsınız kızlar elinize sağlık. bende bu hafta araştırmaya başlıyorum. bende gittigim yerleri ayrıntılı öğrenir ve yazarım sizlere. günlük takipteyim.

bu arada herkes bebekleri kaçıncı haftada yazarsa iyi olur. hatta konuyu acan arkadaş 1. sayfaya liste yaparsa birbirimizide tanımış ve durumumuzu anlamış oluruz . böylece tahmnı dogum zamanlarını biiriz hatta tabloya beklenen tahmını dogu tarıhlerını de eklersek bence güzel konu daha güzelleşir.

başlığı açan arkadaşa emegindeen dolayı teşekkür ederim şimdiden içim rahatladı içime dert olmuştu

Gecekten neye gore fiyat bu ladar farklilasiyormuş anlayamadim.Adamina gore muamele sanirim...
bende acıbademden 3 ayrı kişiyle telefonda konuştum herkes ayrı şey söyluyor . mesela merkezden arayan kişi prof ile uzman doktorun fıyatlarını farklı verdı 2 saat sonra başka konuşma yaptım farketmez istediğinizi tercih edin fiyat aynı dedi . yüzyüze görüşmeye bu hafta gidecegim. ben acıbadem den başlayacagım 3-4 hastaneyı sıraya koyup sırayla bakacağım ve eleme yapacağım. önceden dogum şeklini bilsek en azından uzak hastanelerdede şansımız olurdu normal dogum mu sezeryanmı doktora ve gıdışata bağlı bilemeyiz ki bu yüzden yakın hastanelerden başlayacagım.

Slm kızlar bende yeni doğum yaptım. Liv hospital dr sevtap hamdemir kılıç a gidiyordum. Dr sgk anlaşmalı değil. Özel sağlık sigortası herşey dahil 7950 tl. Eğer muayene başına ödeme yapacaksanız 410 tl. Tahlillerin hepsini ödersiniz yada dışarda yaptırırsınız. Hastane temiz ve düzenli 24 saat ziyarete açık. Ancak ücretler oldukça yüksek bu arada dr un Özel muayenehanesi de var.
1 kere liv e gittim gerçekten çok pahalı bir hastane ve kızılayın göbeğinde trafikten oraya ulaşacağıma başka şehire giderim daha iyi park sorunu var ciddi bir trafik sorunu var ben bu yüzden vazgeçtim zaten fiyatlarıda 8-9 bini aşacak gibi geldi bana ilk bakışta kafadan sildim orayı . temiz bir hastane ama trafik ciddi dezavantaj büyük bir stress sebebi

Back