• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Instagramda takip ediyorum kendisi ancak pek normal dogum yaptirmiyor.Benim icin normal dogum yanlisi olmasi cokkk onemli
sigortan varsa tobb da doğum yaptıran bir doktor var. Normal doğum taraftarı. arkadaşım onda normal doğum yaptı. geçen sene TOBB'un kendi doktoruydu ancak sonra ayrıldı kendi özel muaynehanesi var ama doğumları TOBB'da yaptırıyor Cemil Kaya olsa gerek adı. Adı Cemil'de soyadından emin değilim. Birde internetten takip ettiğim bir doktor daha var. kesisiiz normal doğum yaptırıyor. Eskiden Korudaydı hatta ben bir kere ona muayneye gitmiştim O da koru'dan ayrılmış kendi muaynehanesi var ama doğumları koru'da yaptırıyor Aylin Anıl Arslan ona da bakabilirsin.

ilk doğumumda doktorum cemil kaya idi, tobb da doğum yapmıştım.
ilk doğumu olacak arkadaşlara tavsiye ederim.
ben ikinci için o kadar para vermeyi düşünmüyorum bu sefer.

benim ikiz olduğu için yeni doğan yoğun bakımı iyi olan bir hastane tercih etmem gerekiyor. Koru ve Güven arasında kararsız kaldım ama Güven'in yeni doğan yoğun bakımının çok iyi olduğunu bildiğim için aslında orayı istiyorum. Bir de Koru'daki doktorları araştırdım ve o kadar çok memnun kalan bir doktora da rastlamadım içlerinde. Birde neden bilmiyorum ama Güven bana gerçekten güüven veriyor tek dezvatantajı odaları çok küçük ama Koru'ya nedense bir türlü ısınamadım. Şuanda Güven Çayyolunda Belgin Polat'a gidiyorum. İnşallah doğru bir seçimdir hem benim için hem bebeklerim için. Güven ya da Koru'da başka tavisiye edeceğiniz doktorlar var mıdır? Ya da başka hangi hastaneleri tavsşye edersiniz?

sigortan varsa tobb da doğum yaptıran bir doktor var. Normal doğum taraftarı. arkadaşım onda normal doğum yaptı. geçen sene TOBB'un kendi doktoruydu ancak sonra ayrıldı kendi özel muaynehanesi var ama doğumları TOBB'da yaptırıyor Cemil Kaya olsa gerek adı. Adı Cemil'de soyadından emin değilim. Birde internetten takip ettiğim bir doktor daha var. kesisiiz normal doğum yaptırıyor. Eskiden Korudaydı hatta ben bir kere ona muayneye gitmiştim O da koru'dan ayrılmış kendi muaynehanesi var ama doğumları koru'da yaptırıyor Aylin Anıl Arslan ona da bakabilirsin.
Hepsini takipediyorum anxak Cemil kaya cogunlukla sezeryan yaptiriyor.Aylin hanim evet bayagi normal dogum yaptiriyor ama ben koru hastanesine guvenmiyorum.

7 binden assagı cıkamayacagız bu ısın ıcınden en en ıyı ıhtımal 6 bın galıba .... dünya kadar ekstra var anlasılan hastaneden 8 bınden aşşagı cıkamayacagz. valla çok fazla
Dedigin gibi 6-8 arasi birseyi bulur ama benim icin onemli olan saglikla ve guzel anilarla hatirlayacagim bir dogum olsunki ikinci icin istekli olayim.Napalim ben 3aylik maasi gozden cikardim artik sirf rahat etmek icin

• Beğen
Reactions: iiz
Hepsini takipediyorum anxak Cemil kaya cogunlukla sezeryan yaptiriyor.Aylin hanim evet bayagi normal dogum yaptiriyor ama ben koru hastanesine guvenmiyorum.
Dün arkadaşım bir isim daha verdi. Ben normal doğum düşünmediğim için üstünde durmadım ama sen ilgilenebilirsin. Onun kuzenimi normal doğurtmuş üstelik bebek 4,5 kol olmasına rağmen. Doğumları güven'de ve Acıbadem'de yaptırıyormuş. Muaynehanesi çukurambardaymış. Adı sevgi uçar bi de ona bak istersen. Dediğim gibi ben hiç araştırmadım normal düşünmediğim için.

merhaba hanımlar bende 10. haftamdayım henüz doktor arayışındayım normal doğum taraftarı bayan bir doktor istiyorum fakat 8 9 binde vermek istemiyorum doğum için oyüzden henüz doktor bulmadım :KK64:

merhaba hanımlar bende 10. haftamdayım henüz doktor arayışındayım normal doğum taraftarı bayan bir doktor istiyorum fakat 8 9 binde vermek istemiyorum doğum için oyüzden henüz doktor bulmadım :KK64:
Hangi hastaneler olabilir o konuda bir karar verebildin mi? Sana uyacak fiyatlara göre hastane belirlersen bence doktoru belirlemek daha kolaylaşır.

Hangi hastaneler olabilir o konuda bir karar verebildin mi? Sana uyacak fiyatlara göre hastane belirlersen bence doktoru belirlemek daha kolaylaşır.
bende öyle yapacagım önce evıme uygun hastanelere bakacagım sonra arasından begendıgıme ya da aklıma yatana göre eleme yapacagım doktora göre secmeyecegım. begendıgım 1-2 hastane arasında da hangı doktorlar var elemeden sonra arastıracagım yoksa işin içinden çıkmak gerçekten zor

bu arada ayrıntılı ultrason için hastane bulabılen var mı kızlar ?

Selamun aleykm bayanlar hepiniz hayrli sagliklica dogum yparsnz insaAllah. Sorum olacakti benim, sincan lokman hekim hakknda bilginiz varmi. Bide ankarada neden bukadar pahali ozel hastaneler. İstanbulda bile 1500 dogum ucretleri

Bu haftsonua Ümit Beyle (Korucuoğlu) görüşmeye gittik memnun kaldık sohbet havasındayken bilgilendirici bilgileri paylaşan ve en saçma soruyu bile sormana olanak veren doktorları çok seviyorum.Onunla devam edeceğiz gibi görünüyor.
Detaylı ultrasonu kendisi yapıyor bu arada

Bu haftsonua Ümit Beyle (Korucuoğlu) görüşmeye gittik memnun kaldık sohbet havasındayken bilgilendirici bilgileri paylaşan ve en saçma soruyu bile sormana olanak veren doktorları çok seviyorum.Onunla devam edeceğiz gibi görünüyor.
Detaylı ultrasonu kendisi yapıyor bu arada
Umit bey ozel muayene acmis diye duymuştum. Hala korudami çalışıyor

R reise_1601 Merhabalar, şu an hamileyim ve hastane-doktor arayışı içerisindeyim. Forumdaki yazınızı gördüm. Ben de Koru'ya ve TOBB'a gittim. Koru'nun paket avantajı olsa da TOBB hastane olarak daha çok içime sindi. TOBB'da hangi doktoru seçtiniz acaba? Normal doğum yanlısı mı? Bir de paket olmayınca toplam maliyeti öngörememek kaygılandırıyor açıkçası, tahlil-tetkikleri TOBB'da yaptırmak çok mu maliyetli oluyor?

kızlar bilgi vermek amaçlı yazayım

bugün servet ünsal tıp merkezine ayrıntılı ultrason için gittim. radyoloğ Ali İpek baktı . tıp merkezini pek sevmedim bakımsız bir yer tuvaletleri bile temiz değildi ama Ali İpek ten çok memnun kaldım 25 dakikaya yakın baktı . tek tek baktı sakin sakin anlattı resim ve cd verdi . sgk kabul etmiyorlar zaten ayrıntılı ultrason için kartta kabul etmiyorlar 280 tl para ödedik. yüzümüz gülerek çıktık

kızlar bilgi vermek amaçlı yazayım

bugün servet ünsal tıp merkezine ayrıntılı ultrason için gittim. radyoloğ Ali İpek baktı . tıp merkezini pek sevmedim bakımsız bir yer tuvaletleri bile temiz değildi ama Ali İpek ten çok memnun kaldım 25 dakikaya yakın baktı . tek tek baktı sakin sakin anlattı resim ve cd verdi . sgk kabul etmiyorlar zaten ayrıntılı ultrason için kartta kabul etmiyorlar 280 tl para ödedik. yüzümüz gülerek çıktık

ben de kendisine gideceğim zamanı gelince, herkes çok memnun kalıyor bildiğim kadarıyla.

bende öyle yapacagım önce evıme uygun hastanelere bakacagım sonra arasından begendıgıme ya da aklıma yatana göre eleme yapacagım doktora göre secmeyecegım. begendıgım 1-2 hastane arasında da hangı doktorlar var elemeden sonra arastıracagım yoksa işin içinden çıkmak gerçekten zor

bu arada ayrıntılı ultrason için hastane bulabılen var mı kızlar ?
iiz iiz Sen hastane seçimini yapabildin mi? merak ettim

Arkadaşlar üniversite hastaneleri hakkında bilgi aldıkça onları da ekliyorum listeye.Düşünen varsa bakabilir.
Adsız.png

Güven Hastanesi hakkında bilgisi olan var mı?

Back