2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Mine hanim riskli gebelik doktorumu canim muayane ucreti nekadar acaba ? ALLAHIM yavrularini sana bagislasin INŞALLAH ❤
Sen hamile misin cnm.risk olarak ne var.benim de daha once 1.dusuk 1 kurtajim var malesef.. kan pihtilasmam var sulandirici.igne kullaniyorum.ayrica ikiz oldugu icin erken.dogum riskim.var surekli.yatıyorum..

Sen hamile misin cnm.risk olarak ne var.benim de daha once 1.dusuk 1 kurtajim var malesef.. kan pihtilasmam var sulandirici.igne kullaniyorum.ayrica ikiz oldugu icin erken.dogum riskim.var surekli.yatıyorum..
Canim benim benim iki kaybim var biri 9 haftalik biri 14 haftalik doktor ya kan pihtulasmasi var yada rahim agzinda yetmezlik olabilirmis yada ikisi birden vardir dedi genetik testimi yaotrdm 3 hafta sonra sonuc cikcak canim ALLAH yardimcimiz olsun canim cok korkuyorum ne yapicagimi bilmiyorum

Cok gecmis.olsun canim.hic.korkma.şükür ikisinin de tedavisi.var..pihtilasma.cikarsa igne.ile.önlem aliyorsun.hamile.kalmadan.once bunu.öğrenmen iyi olur.rahim.agzi.icin de sanirim.dikis.atiyorlar.cok.basit.rabbim.hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

AMIN INŞALLAH kuzum çok sagol ❤sen muayneye gidiyomusun canim mine hanima ?

AMIN INŞALLAH kuzum çok sagol ❤sen muayneye gidiyomusun canim mine hanima ?
Evet cnm nerdeyse 1 senedir.gidiyorum.tedavi ile.hamile.kaldim.hamilelikden sonra da taliplerime gidiyorum.ama iste.dogum.u benim.butcemi aşıyor.o yüzden baska.hastane arayisindayim

Evet cnm nerdeyse 1 senedir.gidiyorum.tedavi ile.hamile.kaldim.hamilelikden sonra da taliplerime gidiyorum.ama iste.dogum.u benim.butcemi aşıyor.o yüzden baska.hastane arayisindayim
ALLAH bagislasin canim benim ❤ mine hanima sorablrmisin canim gttgnde riskli gebeliklere bakiyormu

ALLAH bagislasin canim benim ❤ mine hanima sorablrmisin canim gttgnde riskli gebeliklere bakiyormu
Olur cnm sorarim Insalalh.ama riski nedir durumu nedir hastanin vs.sormak.ister.gormek ister yani..bende riskli gebe grubundayim.mesela.hem rahim boyun kisa benim de hem pihtilasmam var

Olur cnm sorarim Insalalh.ama riski nedir durumu nedir hastanin vs.sormak.ister.gormek ister yani..bende riskli gebe grubundayim.mesela.hem rahim boyun kisa benim de hem pihtilasmam var
Kuzum seninle ilgielniyosa riskli ya banada bakar ozaman kuzum ya iyi biri mi ilgili mi canim bide senin rahim.durmumun filmdemi belli oldu canim

Nasil randevu aliniyor kuzum muane ucreti 75 tl miydi bide hangi hastene kuzum yoksa kendine ait mi

Kuzum seninle ilgielniyosa riskli ya banada bakar ozaman kuzum ya iyi biri mi ilgili mi canim bide senin rahim.durmumun filmdemi belli oldu canim
Canim.cok.iyi biri.cok tatli guler.yüzlü.ama biraz yogun..randevulu.gitsem.bile yarim saat bekliyorum genelde..benim rahim.boyum.kisa canm.ikkz hamileyim.bu nedenle kisaldi.dikis atilacakti ama haftam baya ilerledi riskli olur dedi.hic kalkmadan yatiyorum.evde surekli cnm erken.dogumdan dolayi.lina kadin dogum yaz inter nette cikar.doktor.mine kermalli cnm.randevu ilk biraz zor aliniyo.ama.takipli hastasi olunca sonra sıkıntı olmuyo..sadece ilk randevuyu 1 ay sonraya verebilirler..

Kuzum linaya 75 tl az degilmi oraya cok para diyen varda balim? Kuzum buarada venimde dikim lazim olabilir 12 haftada ozmn yapar sanirim demekki yapabiliyor kuzum kuzu o dikim nekadar mis gittgnde ogrenirmisin ALLAH razi olsunn oraya gidicem kuzum xaten ben 2 ay sonra gidicem cunku rahim toparlanmasi lazimmis ama bu doktor bana uydu kuzum ya ALLAH senden razi olsun RABBiM bebeklerini korusun iNŞALLAH

Kuzum rahimim kisaligi filmdemi belli oldu kuzum bide mine hanimmi anladi ?

Kuzum rahimim kisaligi filmdemi belli oldu kuzum bide mine hanimmi anladi ?
Karindan ultraosnla bakinca soyledi cnm bebekler cok asagida rahim.boyun kisa.daha da kisalirsa kucuk bi operasyon yapariz demisti.75 tl muayene ucreti cnm.ayrica tahliller den de ucret aliyorlar.genelde ben devlette yaptirip sonuclari mine hanm a goturyodum cnm

Cok teşekkür ederim oraya gidicem doktorumu buldum sonunda senin sayende ❤

Cok teşekkür ederim oraya gidicem doktorumu buldum sonunda senin sayende ❤
Insallah cnm memnun kalirsin..lina nin sitesinde baktim da riskli gebelikler de bar.mine hanim da dedigim gibi cok yogun ama cok tatli biri.instagram dan da takio edebilirsinhakkinda hayirlisi olsun insallah

Insallah cnm memnun kalirsin..lina nin sitesinde baktim da riskli gebelikler de bar.mine hanim da dedigim gibi cok yogun ama cok tatli biri.instagram dan da takio edebilirsinhakkinda hayirlisi olsun insallah
Bende baktim kuzum arastrdm cok tatli birine benziyor zaten benim durumumu cozemezse baska doktora yoblendrrir ama bence cozeblr kuzum sende riskli gebelik durumundasin seninle guzel ilgileniyomus benimlede ilgilenir iNŞALLAH ❤ sen nezamn gidiceksin kuzum bidahaki muayaneye ?

Haftaya gidicem nasipse canim bende

Haftaya gidicem nasipse canim bende
Kuzum sekulaj(dikim) yani rahim agzi yetmezligi blvarsa 12.haftada dikim yapabiliyomus onu sorarmisin okadar önemli ki benim icin yapiyosa fiyatinida sorarmisin canim sana zahmet olmassa

Acaba odaları nasıl karşılama bölümü gibi bir yeri var mı yoksa direk oda mı görünüyor içeri girince bir de anne baba akşam yemeği diye birşey var mı internette öyle okumuştum

Acaba odaları nasıl karşılama bölümü gibi bir yeri var mı yoksa direk oda mı görünüyor içeri girince bir de anne baba akşam yemeği diye birşey var mı internette öyle okumuştum
Odalar tek kişilik. Suit odalarda var onlarda karşılama olabilir diğer odalarda yok. Anne baba yemeği biraz komik. Normal hastane yemeğini ortada masada sunarak getiriyorlar beklentiyi yüksek tutmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…