2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Kuzum ya biliyorum seni cok rahatsiz ettim ama testler yapilyordu dimi buraya gitmeye karar verdim sagol yardımın dokundu cok yoruldum doktor aramaktan
Evet yapılıyor ıstediğin zaman sor bu konuda asla rahatsız olmam gelişmeleride birlikte takıp ederız eski testleride götür

Odaları guzel rahat hastane temiz personel Güler yüzlü ıyı ilgilendiler benimle istediklerimi sormadan cevapladılar doğum yapan tanıdıklarımda cok memnun ayrıldı

Kuzum ya biliyorum seni cok rahatsiz ettim ama testler yapilyordu dimi buraya gitmeye karar verdim sagol yardımın dokundu cok yoruldum doktor aramaktan
Bu hastaneyi değil doktoru öneriyorum size özellikle sekreterler biraz ukala gibi geldi bana

Bilgi hastanesinde de çok önermiyolar normal istesen de en sonunda sezeryana alıyolarmış ama selçuk hoca varmış onu tavsiye edenler olmuş

Yeni fiyat bilgisi olan var mı arkadaşlar ?? Özellikle üniversite hastaneleri konusunda bilgi bekliyorum

Slm kızlar bende yeni doğum yaptım. Liv hospital dr sevtap hamdemir kılıç a gidiyordum. Dr sgk anlaşmalı değil. Özel sağlık sigortası herşey dahil 7950 tl. Eğer muayene başına ödeme yapacaksanız 410 tl. Tahlillerin hepsini ödersiniz yada dışarda yaptırırsınız. Hastane temiz ve düzenli 24 saat ziyarete açık. Ancak ücretler oldukça yüksek bu arada dr un Özel muayenehanesi de var.

hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün:) Sevtap hanımı instagramdan takip ediyorum ancak muayene ücreti çok yüksekmiş. Liv hospitali de ekliyorum hemen. Bilgi için çok teşekkürler

Bir hast bilgiside benden gelsin o halde.etlik lokman hekim hast. dr elif terzi muayene 80 dogum 2050 tl.cok seker ilgili gukeryuzlu bir dr sinirleri alinmis sanki gebelerini hadi gel ablacim annecim diyerek aliyor muayeneye dogumdada ayni sekilde anac bir yapisi oldugunu soyledi dogrum yapan arkadasim var 4 tane.tek sknti asiri yogun simdi randevu almak isteyene mayis sonuna ancak veriyolar.hastane temiz bir hastanr.hastaneden cok yuksek beklentileriniz yoksa onemli olan dr diyorsaniz dusunebilirsiniz

bilgi için teşekkürler hemen ekliyorum tabloya :)

Elif terzi doktor riskli gebelige bakyor mu canim?

Cok teşekkür ederim canim ❤
Mrb cnm ben normalde lina ya.gidiyorum yenimahallede doktorum mine.kermalli cok iyi ama cok yogun biri.ve dogum u medicana ve cukurambar koru da yaptiriyor.fiyatlar bana cok geldigi icin mecnur kalmaz isem oraya.gitmicem dogum a.bende riskli gebe sinifindayim.ikkz hamileyim.erken dogum riskim var.o yuzden en onemli sey benim kuvez ve yenidogan.yogun bakim.unitesi..o yuzden cok arastirdim.ankarada en iyi.yer bu konuda hacettepe.uni.imis.ozel oda da ayarlayabiliyorsun..bilgin.olsun cnm

Mine hanim riskli gebelik doktorumu canim muayane ucreti nekadar acaba ? ALLAHIM yavrularini sana bagislasin INŞALLAH ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…