• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Orta doğu hastanesinde normal doğum 2500 sezeryan 2700 2 hafta önce yakınım doğum yaptı... Medical park 4900 paket halinde
Ortadogu hastanesini baska bir forum basliginda yazmislardi bu fiyati 5500tl diye.hangisi dogru bilemedim

Adsız.png

merhabalar arkadaşlar ben yeni hamileyim ve dr karar veremedim biraz zor hamile kaldım ve ilk bebek korkusu var ortadoğu hastanesinde doğum yapan oldumu kontrolleri mükemmel olabilir ama doğum nasıl acaba bilgisi olan varmı yardımcı olabilirmi ?

merhabalar arkadaşlar ben yeni hamileyim ve dr karar veremedim biraz zor hamile kaldım ve ilk bebek korkusu var ortadoğu hastanesinde doğum yapan oldumu kontrolleri mükemmel olabilir ama doğum nasıl acaba bilgisi olan varmı yardımcı olabilirmi ?

Hasan kafalı doktoru öneririm tus da türkiye ikincisi hacettepeden 1. Likle mezun olmuş yakınım 2 hafta Önce doğum yaptı ama ben hastaneyi pek sevmedim gece 12 den sonra kantin kapanıyo... fazla temiz değil... Doğumhane önünde sadece bir kişi bekleyebiliyo... Yakınımın sancısı gelmedi suni sancı verildi bir gün boyunca sancı verildi açılma olmadı denildi ve sezeryana alındı

Bir arkadaşım Medicalparkta Baran Celtemen'e gitti ve pek memnun kalmamış. İlk hamileliği ve yeni öğrendi hamile olduğunu, doktor hiç açıklama yapmamış bilgi vermemiş başka başka konulardan konuşmuş. Medicalparkta başka bir doktor tavsiyesi olan var mı?

Hasan kafalı doktoru öneririm tus da türkiye ikincisi hacettepeden 1. Likle mezun olmuş yakınım 2 hafta Önce doğum yaptı ama ben hastaneyi pek sevmedim gece 12 den sonra kantin kapanıyo... fazla temiz değil... Doğumhane önünde sadece bir kişi bekleyebiliyo... Yakınımın sancısı gelmedi suni sancı verildi bir gün boyunca sancı verildi açılma olmadı denildi ve sezeryana alındı
Aslında hala karar veremedim şimdiki doktorum linada Hatice kosger çok tatlı bir doktor beni anlıyo anlaşmalı hastanelerden biride ortadoğu yani kendisi yaptıracak doğumu hastane ii değil diyorsunuz yani tekrar dusuneyim ozaman

Aslında hala karar veremedim şimdiki doktorum linada Hatice kosger çok tatlı bir doktor beni anlıyo anlaşmalı hastanelerden biride ortadoğu yani kendisi yaptıracak doğumu hastane ii değil diyorsunuz yani tekrar dusuneyim ozaman

Şöyle söyleyim doktor iyiydi ama hastane devletten farksızdı çocuk doktorunun adını bilmiyorum ama çok suratsız bir kadındı

Listeye birde baskent unv. Hastanesini ekleyelim bilen varsa paylasirsa memnun olurum. Yoksa arayayim yarin ekleyelim

Batıkent bilge hastanesi var kızlar birde muayene 50 tl Doğum ücretini bilmiyorum fakat
Kuzum ya biliyorum seni cok rahatsiz ettim ama testler yapilyordu dimi buraya gitmeye karar verdim sagol yardımın dokundu cok yoruldum doktor aramaktan :(

Orta doğuda hasan kafalının doğumu 2500tl sezeryan 2700 tl muayane 75 tl doğumumu orada düşünüyor
İnsallah sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza bende düşünüyorum ortadoğuyu ama kafam karışık sizin bilginiz varmı hast ortamı nasıl ben hiç gitmedim doktorumun anlaşması olacak doğummu orda yaptıracak

İnsallah sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza bende düşünüyorum ortadoğuyu ama kafam karışık sizin bilginiz varmı hast ortamı nasıl ben hiç gitmedim doktorumun anlaşması olacak doğummu orda yaptıracak
Aynen bende merak ediyorum:)

Back