Ortadogu hastanesini baska bir forum basliginda yazmislardi bu fiyati 5500tl diye.hangisi dogru bilemedimOrta doğu hastanesinde normal doğum 2500 sezeryan 2700 2 hafta önce yakınım doğum yaptı... Medical park 4900 paket halinde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ortadogu hastanesini baska bir forum basliginda yazmislardi bu fiyati 5500tl diye.hangisi dogru bilemedim
Dediğim gibi bizzat 2 hafta önce yakınım doğum yaptı
Ben yazdım paket fiyatı o tahlil muayene ücreti dahil...Ortadogu hastanesini baska bir forum basliginda yazmislardi bu fiyati 5500tl diye.hangisi dogru bilemedim
aaa öyle mi ben yanlış anlamışım demek.Hemen düzeltiyorum tabloyu. paylaşım için teşekkürler :)Ben yazdım paket fiyatı o tahlil muayene ücreti dahil...
- 12 Ekim 2015
- 68
- 69
- 88
merhabalar arkadaşlar ben yeni hamileyim ve dr karar veremedim biraz zor hamile kaldım ve ilk bebek korkusu var ortadoğu hastanesinde doğum yapan oldumu kontrolleri mükemmel olabilir ama doğum nasıl acaba bilgisi olan varmı yardımcı olabilirmi ?
Hasan kafalı doktoru öneririm tus da türkiye ikincisi hacettepeden 1. Likle mezun olmuş yakınım 2 hafta Önce doğum yaptı ama ben hastaneyi pek sevmedim gece 12 den sonra kantin kapanıyo... fazla temiz değil... Doğumhane önünde sadece bir kişi bekleyebiliyo... Yakınımın sancısı gelmedi suni sancı verildi bir gün boyunca sancı verildi açılma olmadı denildi ve sezeryana alındı
- 12 Ekim 2015
- 68
- 69
- 88
Aslında hala karar veremedim şimdiki doktorum linada Hatice kosger çok tatlı bir doktor beni anlıyo anlaşmalı hastanelerden biride ortadoğu yani kendisi yaptıracak doğumu hastane ii değil diyorsunuz yani tekrar dusuneyim ozamanHasan kafalı doktoru öneririm tus da türkiye ikincisi hacettepeden 1. Likle mezun olmuş yakınım 2 hafta Önce doğum yaptı ama ben hastaneyi pek sevmedim gece 12 den sonra kantin kapanıyo... fazla temiz değil... Doğumhane önünde sadece bir kişi bekleyebiliyo... Yakınımın sancısı gelmedi suni sancı verildi bir gün boyunca sancı verildi açılma olmadı denildi ve sezeryana alındı
Aslında hala karar veremedim şimdiki doktorum linada Hatice kosger çok tatlı bir doktor beni anlıyo anlaşmalı hastanelerden biride ortadoğu yani kendisi yaptıracak doğumu hastane ii değil diyorsunuz yani tekrar dusuneyim ozaman
Şöyle söyleyim doktor iyiydi ama hastane devletten farksızdı çocuk doktorunun adını bilmiyorum ama çok suratsız bir kadındı
- 2 Mart 2012
- 805
- 797
- 133
- 26 Temmuz 2014
- 333
- 166
- 103
Orta doğuda hasan kafalının doğumu 2500tl sezeryan 2700 tl muayane 75 tl doğumumu orada düşünüyorEki Görüntüle 1961763
SON GÜNCELLEME BÖYLE ARKADAŞLAR, İLK SAYFAYI DA GÜNCELLEDİM.SİZDEN GELECEK BİLGİLERİ BEKLİYORUM.
- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Kuzum ya biliyorum seni cok rahatsiz ettim ama testler yapilyordu dimi buraya gitmeye karar verdim sagol yardımın dokundu cok yoruldum doktor aramaktanBatıkent bilge hastanesi var kızlar birde muayene 50 tl Doğum ücretini bilmiyorum fakat
- 12 Ekim 2015
- 68
- 69
- 88
İnsallah sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza bende düşünüyorum ortadoğuyu ama kafam karışık sizin bilginiz varmı hast ortamı nasıl ben hiç gitmedim doktorumun anlaşması olacak doğummu orda yaptıracakOrta doğuda hasan kafalının doğumu 2500tl sezeryan 2700 tl muayane 75 tl doğumumu orada düşünüyor
- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.714
- 198
Aynen bende merak ediyorum:)İnsallah sağlıkla sıhhatle alın kucağınıza bende düşünüyorum ortadoğuyu ama kafam karışık sizin bilginiz varmı hast ortamı nasıl ben hiç gitmedim doktorumun anlaşması olacak doğummu orda yaptıracak
- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Canim cok tesekkur ederim valla bunlari gorunce sana dua ettim ALLAH razi olsun