• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Bende henüz 6+5 deyim 2 doktor arasında kaldım Tolga Ecemiş ve Ümit Korucuoğlu haftasonu gidip yüzyüze konuşmak istiyoruz tabi ilk izlenimle umarım doğru karar verebiliriz. Tolga beyden 2 arkadaşım çok çok memnun ama onlar riskli gebelikti Ümit Beyi de burda okuduğum yorumlarla tanıma fırsatım oldu ve paketleri mantıklı geldi.
Ben tolga ecemise gidiyorum.cok memnunum diger doktoru tanimiyorum.ama tolga bey dost arkadas gebe piskolojisinden cok iyi anliyor ben cok zor gunler gecirdim bebegimi kaybettim ve hamile kaldim tum endiselerimi giderdi tolga bey.ofisi cok guzel ve şik bulgu laboratvarina gonderiyor kan tahlillerini fiyati gayet makul gereksiz hic bir test yaptirmiyor ozel hastanelerin en buyuk sikintisi surekli luzumsuz test yaptirmasi bence iki gebeligimde de cok cektim ozel hastanelerden gereksiz amnio sentez bile yapildi bence en guveniliri ozel muayene ya da cok guvenilir bi dr cok sikinti cektigim icin yazdim bunlari...

Evet canim bende katildim araniza.Bu haftasonu ogrendim hamile oldugumu saglikla devam eder insallah
hayırlı uğurlu olsun kucagına almak nasıp olsun inşallah.
ben de memoriel e ve acıbademe bakıcam canım bir konuş bakalım ne fıyat verıyorlar.bu arada fiyatlarda düşmemi var ne bana mı öyle geldi bir fikrin var mı ? sanki indirim var fiyatlarda gibi

Medical parkta Ertan özturk cok iyi bir doktor asla hastalarini unutmuyor muhtesem bir insan iyi bir doktor olmaktan ote iyi bir insan mesleki bilgisi de tartismasiz gidin ne kadar hakli oldugumu gorun
Tavsiye için teşekkürler ama ben vazgeçtim medicalparktan. Memorialda karar kıldım

Kızlar ortadoğu hastanesine giden varmı? 27 haftalık olduk ve doğum yapacağım hastaneyi bilmiyorum daha :( araştırma içindeyiz:( nasıl bi hastane tecrübesi olan varmı? Bayan dr lardan önerdiğiniz bi dr varmı?

Riskli gebelik te ankarada ozgur deren bir numara ama cok pahali muayeme ucreti yanlis degilsem 800 tl kadardi.bir de soyadi koç olan bir prof var onun fiyati erisilebilir aklima gelirse yazarim birde aydan biri ismini duydum sevgiler.....
Cok teşekkür ederim canim ❤

Merhabalar hanımlar,
Gebeliğimde 8. haftanın içindeyim. Doktor ve hastane konusunu biraz araştırdım. Doğum paketleri en başından beri bana mantıklı geliyordu. HRS ve Liv Hospital ile görüştüm ve Liv Hospital ın doğum paketinde karar kıldım. Profesör doktor için 9000 TL, operatör doktor için ise 7500 TL paket fiyatları. Ben Dr. Başak Güler ile başladım muayenelere. Doktorların hepsinin hastası çok, Başak Hanım da oldukça güler yüzlü, sıcak bir doktor, güven duydum. Pakete tüm tetkikler, taramalar ayrıntılı ultrason falan dahil. Hastane de ferah, odaları falan da rahat. Ben normal doğum düşünüyorum. Benden bu kadar, herkese sağlıklı bir gebelik dilerim :))

merhaba
ben de karar verdim gibi
dun burda ikinci cocuguna 4aylik hamile bir arkadasla gorustum
19mayis hastanesine gidiyormus
Naciye Hanima(Sandikci)

ben de ayni hastanede Baran Hanima (Altunakar) karar verdim
cunku evime cok yakin hastane

muayene donusu tam fiyatlari ve gozlemlerimi yazarim insallah

kızlar romatizmal hastalığım var ondan dolayı ankara da riskli gebelik uzmanı arıyorum tavsiyelerinize kulak vereceğim ücreti çok önemli değil sağlık sigortam var ondan dolayı iyi bir HASTANE ve DOKTOR arıuorum... Tavsiyerleriniz kıymetli şimdiden teşekkür ederim

kızlar romatizmal hastalığım var ondan dolayı ankara da riskli gebelik uzmanı arıyorum tavsiyelerinize kulak vereceğim ücreti çok önemli değil sağlık sigortam var ondan dolayı iyi bir HASTANE ve DOKTOR arıuorum... Tavsiyerleriniz kıymetli şimdiden teşekkür ederim

Merhaba geçmiş olsun öncelikle. Bence eğer riskli gebe grubuna giriyorsaniz Hacettepe ya da Gazide ücretli proflar oluyor oralara gidebilirsiniz. Bu arada bir tavsiye sadece bir doktorda sabit kalmayın. Çünkü bazı doktorlar bazı durumları fark edemeyebiliyorlar.

Kızlar ortadoğu hastanesine giden varmı? 27 haftalık olduk ve doğum yapacağım hastaneyi bilmiyorum daha :KK43: araştırma içindeyiz:KK43: nasıl bi hastane tecrübesi olan varmı? Bayan dr lardan önerdiğiniz bi dr varmı?
Ben ilk baştan beri oarya gidiyorum artık bırakmak istiyorum ama bu saatten sonra zor hep kalabalık hep sıra var daha hic vaktinde girmedim muayneme hep 45 dakika bekliyorsun sekretere giriş yaptırmak için bile ayakta 10 dakika beklediğim oluyor çok yoğun olduğu için doktor muayeneleri kısa sürüyor

Arkadaşlar sanırım burada ayrıntılı ultrason fiyatlarını soranlar olmuştu. Ben 3 hafta sonra yaptıracağım. Hastanemde (Acıbadem) sadece Prof. Dr. Lütfü ÖNDEROĞLU'nun bu işlemi yaptığı belirtildi. Ücreti de eğer Gebelik Teminatı içeren bir sigortanız yoksa 1.200 TL. Eğer Acıbademden normal sağlık sigortanız varsa 580 TL.

bugun acıbadem i liv ve lokman hekim (kızılay ) gittim

acıbadem ve liv daha pahalı hastane olmasına ragmen ön yaklaşımları bana soguk ilgisiz geldi ısınmadım diyebilirim.iş gçrüşmesine gitmişsin gibi davranıyorlar. lokman hekim el değiştirmiş akay lokman hekim olmuş hiç düşünmediğim bir hataneydi hatta listemde bile yoktu sırf oraya kadar gitmişken önunden geçiyorum diye sorayım bari dedim odalarına cıktım hastane odalarını da baştan sona yeniliyor daha lüks hale getiriyorlarmış şimdi ama bu hali bile benım ıcın oldukça güzeldi hemşirelerin yaklaşımını ve hastaneyi begendim fiyat çok daha uygun olması da başka güzelliği tabi. aldıgım fiyatları yazıyorum.

liv hospital

sgk anlaşmalı olunca

normal : 4.500
sezeryan: 5250
epidüral : 750
muayene : uzman = 210 tl doçent =310 tl

tamamen sigortasız olursa

normal : 7.000
sezeryan : 7500
epidural :750
muayene : uzman =310 doç : 410

bunlar doğum paketi değil yani içinde kontroller testler falan yok. sadece doğum fiyatları. yoğun bakım ünitesi var ve gerekirse ekstraya giriyor. normal doğumda 1 gece yatış sezeryanda 2 gece yatış. refakatçi eş kalabiliyor

kızılay lokman hekim
sgk anlaşmalı 3.500
sgk anlaşmasız :5.500

Lokman hekim her şeye ayrı fiyat vermemiş sadece sgk lı ve sgk sız fiyat veriyor
muayene ücretleride sgk yoksa 200 varsa ne kadar unuttum

Zaten bılgı vermekten ıtına eden muhasebelerle görüştüm neyse ya dedim cok aklıma yatmayanın ayrıntısına gırmedım . lokman hekimin muahasebe cok kabaydı ama doğum bölümüne çıktıgımda cok sempatıklerdı ve hastane cok ferahtı diyebilirm

loman hekimde doğum paketine giren şeyleri resım olarak ekledım ama ben paket fıyatı almadım çünkü 28. haftaya girdim ve tahlillerim bitti bile gerek kalmadı yani

20170615_192021.jpg

20170615_191148.jpg

Arkadaşlar sanırım burada ayrıntılı ultrason fiyatlarını soranlar olmuştu. Ben 3 hafta sonra yaptıracağım. Hastanemde (Acıbadem) sadece Prof. Dr. Lütfü ÖNDEROĞLU'nun bu işlemi yaptığı belirtildi. Ücreti de eğer Gebelik Teminatı içeren bir sigortanız yoksa 1.200 TL. Eğer Acıbademden normal sağlık sigortanız varsa 580 TL.
ankarada öne cıkan 3 perınatolog ısmınden hemen sonra gelen bır radyolog vardı adı Ali İpek ben ona yaptırdım 280 tl ve cok güzel baktı 25 dakika sürdü bakması video ve resim verdi . servet ünsal tıp merkezinde çalışıyor tıp merkezini pek sevmedim çok küçük ve bakımsız ama radyologu gayet iyi zaten ankarada bilinen bir isim

Ben ilk baştan beri oarya gidiyorum artık bırakmak istiyorum ama bu saatten sonra zor hep kalabalık hep sıra var daha hic vaktinde girmedim muayneme hep 45 dakika bekliyorsun sekretere giriş yaptırmak için bile ayakta 10 dakika beklediğim oluyor çok yoğun olduğu için doktor muayeneleri kısa sürüyor
Yaa , ne anlamı kaldı ozaman özelin:( hangi dr a gidiyosun canm ben gunnur hanıma aldm randevu oda çok yogunmu:( artık bi karar vermem lazm 28 haftalık olcaz :(

ankarada öne cıkan 3 perınatolog ısmınden hemen sonra gelen bır radyolog vardı adı Ali İpek ben ona yaptırdım 280 tl ve cok güzel baktı 25 dakika sürdü bakması video ve resim verdi . servet ünsal tıp merkezinde çalışıyor tıp merkezini pek sevmedim çok küçük ve bakımsız ama radyologu gayet iyi zaten ankarada bilinen bir isim
Ben sanırım yine Lütfü Bey'e yaptıracağım çünkü riskli gebelik takibindeyim. Lütfü Bey'in övgüsünü çok duydum. Sanırım Ankara'da Özgür DEREN ve Lütfü ÖNDEROĞLU bu konuda baya isim yapmışlar. Ayrıca doktorum Rana Hanım da bu kontrole eşlik edecek. Koordinasyonları daha iyi olur diye düşünüyorum. Önerin için çok teşekkür ederim. Bir aksilik olursa mutlaka aklımda bulunacak.

Herkese merhaba. Ben de Liv Hospital için katkıda bulunayım. Şu an hastanenin anlaşmalı olduğu Nipon Sağlık Grubu ile sigorta fiyatı uzman doktorlar 7.950 - profesör doktorlar 9.000 TL. Burada ayrıca dikkatinizi çekmek istediğim bir husus var. SGK'nın vergi indiriminden de faydalanabiliyorsunuz. Eşim 657'ye tabi ve onun üzerinden poliçeyi başlattık. Bu şekilde ödediğiniz paranın yaklaşık %15-%20'si arası vergiden düşülerek size geri veriliyor. (Bunun için çalıştığınız kurumun muhasebesine poliçenizi teslim etmeniz yeterli.) Bu da size yaklaşık olarak 1200-1500tl ödemenin geri yapılması; yani toplamda 6800-6500 TL gibi bir fiyata denk gelmesi demek. Bence Liv Hospital gibi A+(hastanelerin sınıflandırılmalarına da bu dönemde dikkat etmek gerek diye düşünüyorum) bir hastane için fiyat oldukça makul. Şu an 9 haftalık hamileyim ve Op.Dr. Başak GÜLER ile sürecimi devam ettiriyorum. Kendisini doğum öncesinde kontrollerimden de biliyorum ve gerçekten çok memnunum. Başak Hanım'ın normal doğum yanlısı olduğunu duydum. Öyle özel hastanedeki doktorların sezeryan yapılsın yaklaşımı gibi bir yaklaşımının olmaması da beni ayrıca memnun etti.

Umarım yazdıklarım faydalı olmuştur.

Herkese merhaba. Ben de Liv Hospital için katkıda bulunayım. Şu an hastanenin anlaşmalı olduğu Nipon Sağlık Grubu ile sigorta fiyatı uzman doktorlar 7.950 - profesör doktorlar 9.000 TL. Burada ayrıca dikkatinizi çekmek istediğim bir husus var. SGK'nın vergi indiriminden de faydalanabiliyorsunuz. Eşim 657'ye tabi ve onun üzerinden poliçeyi başlattık. Bu şekilde ödediğiniz paranın yaklaşık %15-%20'si arası vergiden düşülerek size geri veriliyor. (Bunun için çalıştığınız kurumun muhasebesine poliçenizi teslim etmeniz yeterli.) Bu da size yaklaşık olarak 1200-1500tl ödemenin geri yapılması; yani toplamda 6800-6500 TL gibi bir fiyata denk gelmesi demek. Bence Liv Hospital gibi A+(hastanelerin sınıflandırılmalarına da bu dönemde dikkat etmek gerek diye düşünüyorum) bir hastane için fiyat oldukça makul. Şu an 9 haftalık hamileyim ve Op.Dr. Başak GÜLER ile sürecimi devam ettiriyorum. Kendisini doğum öncesinde kontrollerimden de biliyorum ve gerçekten çok memnunum. Başak Hanım'ın normal doğum yanlısı olduğunu duydum. Öyle özel hastanedeki doktorların sezeryan yapılsın yaklaşımı gibi bir yaklaşımının olmaması da beni ayrıca memnun etti.

Umarım yazdıklarım faydalı olmuştur.

Merhaba; Ben de Başak Hoca ile devam ediyorum, geçen hafta ilk randevuma gittim, idrar ve kan tahlili istedi. Sonuçlarım çıktığında da arayıp bilgi verdi. Bu güzel bir uygulama, çok hoşuma gitti benim :)) Ayrıca hastanenin ücretsiz doğuma hazırlık kursları var hamile pilatesi, hamile yogası, emzirme danışmanlığı gibi.. İlerleyen dönemlerde onlara da katılmayı düşünüyorum, sizin de aklınızda olsun, belki karşılaşırız. Sevgiler..

Merhabalar ben de TOBB a gidiyorum gayet memnunum. Detaylı ultrasonuma da orda bir perinatolog gittim. Bir saatten fazla baktı. Fiyatı da 500 TL idi.

Back