2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Detaylı ultrason icin bende ali ipeğe aldım randevu Atatürk hastanesinde ücretsiz

Ben keçiören eğitim araştırmada sevgi hocaya gitmeyi düşünüyorum hamile kalmaya çalıştığım dönem anne şefkatiyle yaklaştı bana sağolsun
Özele kesinlikle cesaret edemem
2 arkadaşıma bebekleri engelli olmasına rağmen engelli olduğunu söylemedi özel doktorlar sırf para alabilmek için o yüzden ben düşünemiyorum tabi hepsi bir olmaz ama risk sonuçta.

Merhabalar ben de TOBB a gidiyorum gayet memnunum. Detaylı ultrasonuma da orda bir perinatolog gittim. Bir saatten fazla baktı. Fiyatı da 500 TL idi.
Hangi doktora gittin canım hastane nasıl memnun kaldınmı kullanılan malzemeler falan aslında çok iyi bir hastane ama nedense içime sinmeyen birşeyler var

Hangi doktora gittin canım hastane nasıl memnun kaldınmı kullanılan malzemeler falan aslında çok iyi bir hastane ama nedense içime sinmeyen birşeyler var
Merhabalar, ben çok farklı hastane ve doktor görmediğim için kıyaslama çok yapamayabilirim. Ama kendi doktorum çok ilgili. Ne zaman arasam ulaşabiliyoruz, ne sorsam cevaplıyor. Hatta detaylı ultrasonuma kendi doktorum da girdi. 2 doktor vardı yani detaylı ultrasonuma bakılırken. Detaylı için perinatolog Metin Beye gittim.

Tavsiye için teşekkürler ama ben vazgeçtim medicalparktan. Memorialda karar kıldım
canım sen kızılayda ki akay lokman hekime baktın mı ? hem fiyatlar ıyı hem hastane ıyı geldı bana ben ısındım aslında oraya ama son karar vermeden bır kac yere daha bakmak ıstıyorum

bende yarın medicalparka bakmayı düşünüyordum neden vazgectın canım ?

Medicalpark hakkında olumsuz çok fazla şey okudum ve doktorlarından öne çıkan iyi denebilecek ve normal doğum yanlısı kimseyi göremedim. Zaten evime yakın diye düşünüyordum vazgeçtim. Ben Memorialda karar kıldım bu hafta ilk muayneme gideceğim artık fikir değiştirmem.

Reactions: iiz
ben de aylin anıl arslana gitmeyi düşünüyorum önceden korudaydı daha sonra ayrıldı doğum paket 6500 dediler ama içinde epidural ve ayrıntılı usg yok.doğumu da koruda yaptırıyormuş.

ben de aylin anıl arslana gitmeyi düşünüyorum önceden korudaydı daha sonra ayrıldı doğum paket 6500 dediler ama içinde epidural ve ayrıntılı usg yok.doğumu da koruda yaptırıyormuş.
Aylin hanımı instagramdan takip ediyorum normal doğum yaptııyor bayağı memorialda da doğum yaptırıyor sanırım.Güleryüzlü bir bayan

bugün medicalparka gittim

sgk lı 4.500
sgk sız sigortasız 7.000 denildi
ben eledım zaten orayı hem bana uzak geldi hem oranın trafıgı hep yogun olur dedı eşim çokta bayılmadıgım için hemen eledim.

bu fiyat verenler ne kadar kaba ınsnalar böyle nıye müşteri hizmetlerıne özel hataneler bu kaba ınsnaları koyuyorlar anlamadım

ben de son olarak memorial e bakıp kararımı netleştireceğim. akay lokman hekimi cok begendım aslında ama fazla dogum ve yorum yok bu yüzden biraz bilinmez gibi oluyor adnan kaya tanınan bır doktormus aslında ama bılemedım yınede

M miriab canım memorial a kesin bakmaya karar verdim 2 gün içinde gideceğim . listede ki fiyatları sgk fiyatımı yoksa sgk sız fiyatlar mı ?

M miriab canım ben akay lokman hekimi begenmiştim gidince ama ınternette lokman hekimlerle ilgili yorumları okuyunca vazgectım aramaya devam edecegım hatta canım o kada sıkıldı ki hacettepeyıde düşünmeye başladım

Kozlar aranızda batıkentte özel bilgi hastanesine giden varmı...? 8 aydır gidiyorum aelçuk beye dopum doğumu ne kadara yapıyor felan hiç sormadım

M miriab canım memorial a kesin bakmaya karar verdim 2 gün içinde gideceğim . listede ki fiyatları sgk fiyatımı yoksa sgk sız fiyatlar mı ?
Memorialin sgk ile anlaşmasi yok canim o yuzden sgksiz fiyatlar. Sen memoriallada bir konus karar ver ama universite hastaneleri belli bir haftadan sonra almiyir diye biliyorum

Reactions: iiz
Memorialin sgk ile anlaşmasi yok canim o yuzden sgksiz fiyatlar. Sen memoriallada bir konus karar ver ama universite hastaneleri belli bir haftadan sonra almiyir diye biliyorum
zaten unuv hastanelerınde randevu almak bır sorun galıba ayrıca ayrıntılarıda hıc bılmıyorum mesela prof. özl muayenehanesıne gıtsem acaba dogumada gırer mı ... ben cok zorlandım ya sen yıkı erkenden basladın aramaya valla cok ıyı yaptın sonra stress başlyor

unuversite hastaneleri kaçıncı haftadan itibaren almyor bilgin var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…