Ben tolga ecemise gidiyorum.cok memnunum diger doktoru tanimiyorum.ama tolga bey dost arkadas gebe piskolojisinden cok iyi anliyor ben cok zor gunler gecirdim bebegimi kaybettim ve hamile kaldim tum endiselerimi giderdi tolga bey.ofisi cok guzel ve şik bulgu laboratvarina gonderiyor kan tahlillerini fiyati gayet makul gereksiz hic bir test yaptirmiyor ozel hastanelerin en buyuk sikintisi surekli luzumsuz test yaptirmasi bence iki gebeligimde de cok cektim ozel hastanelerden gereksiz amnio sentez bile yapildi bence en guveniliri ozel muayene ya da cok guvenilir bi dr cok sikinti cektigim icin yazdim bunlari...Bende henüz 6+5 deyim 2 doktor arasında kaldım Tolga Ecemiş ve Ümit Korucuoğlu haftasonu gidip yüzyüze konuşmak istiyoruz tabi ilk izlenimle umarım doğru karar verebiliriz. Tolga beyden 2 arkadaşım çok çok memnun ama onlar riskli gebelikti Ümit Beyi de burda okuduğum yorumlarla tanıma fırsatım oldu ve paketleri mantıklı geldi.
hayırlı uğurlu olsun kucagına almak nasıp olsun inşallah.Evet canim bende katildim araniza.Bu haftasonu ogrendim hamile oldugumu saglikla devam eder insallah
Tavsiye için teşekkürler ama ben vazgeçtim medicalparktan. Memorialda karar kıldımMedical parkta Ertan özturk cok iyi bir doktor asla hastalarini unutmuyor muhtesem bir insan iyi bir doktor olmaktan ote iyi bir insan mesleki bilgisi de tartismasiz gidin ne kadar hakli oldugumu gorun
Cok teşekkür ederim canim ❤Riskli gebelik te ankarada ozgur deren bir numara ama cok pahali muayeme ucreti yanlis degilsem 800 tl kadardi.bir de soyadi koç olan bir prof var onun fiyati erisilebilir aklima gelirse yazarim birde aydan biri ismini duydum sevgiler.....
kızlar romatizmal hastalığım var ondan dolayı ankara da riskli gebelik uzmanı arıyorum tavsiyelerinize kulak vereceğim ücreti çok önemli değil sağlık sigortam var ondan dolayı iyi bir HASTANE ve DOKTOR arıuorum... Tavsiyerleriniz kıymetli şimdiden teşekkür ederim
Ben ilk baştan beri oarya gidiyorum artık bırakmak istiyorum ama bu saatten sonra zor hep kalabalık hep sıra var daha hic vaktinde girmedim muayneme hep 45 dakika bekliyorsun sekretere giriş yaptırmak için bile ayakta 10 dakika beklediğim oluyor çok yoğun olduğu için doktor muayeneleri kısa sürüyorKızlar ortadoğu hastanesine giden varmı? 27 haftalık olduk ve doğum yapacağım hastaneyi bilmiyorum dahaaraştırma içindeyiz nasıl bi hastane tecrübesi olan varmı? Bayan dr lardan önerdiğiniz bi dr varmı?
ankarada öne cıkan 3 perınatolog ısmınden hemen sonra gelen bır radyolog vardı adı Ali İpek ben ona yaptırdım 280 tl ve cok güzel baktı 25 dakika sürdü bakması video ve resim verdi . servet ünsal tıp merkezinde çalışıyor tıp merkezini pek sevmedim çok küçük ve bakımsız ama radyologu gayet iyi zaten ankarada bilinen bir isimArkadaşlar sanırım burada ayrıntılı ultrason fiyatlarını soranlar olmuştu. Ben 3 hafta sonra yaptıracağım. Hastanemde (Acıbadem) sadece Prof. Dr. Lütfü ÖNDEROĞLU'nun bu işlemi yaptığı belirtildi. Ücreti de eğer Gebelik Teminatı içeren bir sigortanız yoksa 1.200 TL. Eğer Acıbademden normal sağlık sigortanız varsa 580 TL.
Yaa , ne anlamı kaldı ozaman özelinBen ilk baştan beri oarya gidiyorum artık bırakmak istiyorum ama bu saatten sonra zor hep kalabalık hep sıra var daha hic vaktinde girmedim muayneme hep 45 dakika bekliyorsun sekretere giriş yaptırmak için bile ayakta 10 dakika beklediğim oluyor çok yoğun olduğu için doktor muayeneleri kısa sürüyor
Ben sanırım yine Lütfü Bey'e yaptıracağım çünkü riskli gebelik takibindeyim. Lütfü Bey'in övgüsünü çok duydum. Sanırım Ankara'da Özgür DEREN ve Lütfü ÖNDEROĞLU bu konuda baya isim yapmışlar. Ayrıca doktorum Rana Hanım da bu kontrole eşlik edecek. Koordinasyonları daha iyi olur diye düşünüyorum. Önerin için çok teşekkür ederim. Bir aksilik olursa mutlaka aklımda bulunacak.ankarada öne cıkan 3 perınatolog ısmınden hemen sonra gelen bır radyolog vardı adı Ali İpek ben ona yaptırdım 280 tl ve cok güzel baktı 25 dakika sürdü bakması video ve resim verdi . servet ünsal tıp merkezinde çalışıyor tıp merkezini pek sevmedim çok küçük ve bakımsız ama radyologu gayet iyi zaten ankarada bilinen bir isim
Herkese merhaba. Ben de Liv Hospital için katkıda bulunayım. Şu an hastanenin anlaşmalı olduğu Nipon Sağlık Grubu ile sigorta fiyatı uzman doktorlar 7.950 - profesör doktorlar 9.000 TL. Burada ayrıca dikkatinizi çekmek istediğim bir husus var. SGK'nın vergi indiriminden de faydalanabiliyorsunuz. Eşim 657'ye tabi ve onun üzerinden poliçeyi başlattık. Bu şekilde ödediğiniz paranın yaklaşık %15-%20'si arası vergiden düşülerek size geri veriliyor. (Bunun için çalıştığınız kurumun muhasebesine poliçenizi teslim etmeniz yeterli.) Bu da size yaklaşık olarak 1200-1500tl ödemenin geri yapılması; yani toplamda 6800-6500 TL gibi bir fiyata denk gelmesi demek. Bence Liv Hospital gibi A+(hastanelerin sınıflandırılmalarına da bu dönemde dikkat etmek gerek diye düşünüyorum) bir hastane için fiyat oldukça makul. Şu an 9 haftalık hamileyim ve Op.Dr. Başak GÜLER ile sürecimi devam ettiriyorum. Kendisini doğum öncesinde kontrollerimden de biliyorum ve gerçekten çok memnunum. Başak Hanım'ın normal doğum yanlısı olduğunu duydum. Öyle özel hastanedeki doktorların sezeryan yapılsın yaklaşımı gibi bir yaklaşımının olmaması da beni ayrıca memnun etti.
Umarım yazdıklarım faydalı olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?