2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

merhaba ben de İstanbul dan yeni tasindim.Ankara yi bilmiyorum.bu konu basligi cok faydali oldu.bakalim hangi hastane olacak kararsizim ben de

Hanımlar merhaba. Ben Akropolde Dr Nurten KOÇ a gidiyorum. Hastaneden şimdilik genel olarak memnunum. Temiz sakin bi hastane. Doktorum da normal doğumu destekliyor. Tabi sonra ne olur bilmiyorum. Muayene 90 tl sezeryan ve normal dogum fark etmiyor 2500 tl denildi. Yarın randevum var muayene olacağım. Bu defa odaları da gezmek istiyorum. Var mı Akropolde doğum yapanlar ?

Benim de kesinleşti. HRS'de Dr. Coskun Aydın'a gideceğim.

iyi geceler,
dun ortadogu hastanesini aradim Sultan Hanim icin muayene 75 tl dediler.ama dr lar bir hafta calisip bir hafta izinli oluyormus.haftasonu hastanede surekli dr olmuyormus gelen hastaya gore evden geliyorlarmis.icime yatmadi baska bir hastane bakacagim.dr sayisi fazla bir hastane bakacagim.istanbulda Nisa Hastanesinde yapmistim ilk dogumumu.Her gece ve haftasonu mutlaka nobetci surekli bir dr vardi.kendi dr umda acil durumda gelirim demisti.

Ortadogu dediginiz neredeki hastane aceba

Anladım canım ama erkek olması eşimı rahatsız ediyo mecbur bayan doktoru bulcam o hastanede :)
Bilgi hastanesinde Nida hanim var arkadasim ona gitti memnun kaldi cogu dogumlari normal yaptirmis ama biraz arastir hakkinda pek olumlu seyler yazilmamis nette

Kizlar bende bana yakin oldugu icin 19 mayis hast. Naciye hanima gittim acikcasi cok bilgiliydi fakat sert bi kadin.bana yemek listemden tutunda camasirlarima kadar ne yapmam gerektigini anlatti ben hicbirsey sormadan sadece dinledim.ilk kez bir dr bukadar detayli anlattigini gordum ama kati kuralli mesela bebegin kalp atisini dinlemek istedim dinletmedi gerek yok bidahaki geldiginde dinlersin dedi sonucta bunlarda zararli dedi.Haftaya 2 li taramam var yine gidecegim ondan sonra isinamazsam baska hast.gidecegim

Yeni doğan ünitesi varmı acaba orda aslında evime yakın ama sitesinde yeni doğan yoğun bakımını göremedim

Merhaba canim lina hakkinda ne dusunuyosun ?
Valla mine hanımın cok iyi oldugunu bende duydum ben 2012 yılında ilk kontrollere oraya gittim hikayemi kısaca anlatayım ben odada malum halde doktor beklerken bır adamın ansızın içeri girmesi ve eşimin kapıda yakalaması üzerine hemşirenin cevabı ayyy biz eşinizi içerde unuttukkkkk sonra bir daha gitmedik.

Medical parkta Ertan özturk cok iyi bir doktor asla hastalarini unutmuyor muhtesem bir insan iyi bir doktor olmaktan ote iyi bir insan mesleki bilgisi de tartismasiz gidin ne kadar hakli oldugumu gorun

Cok teşekkür ederim canim ❤
Riskli gebelik te ankarada ozgur deren bir numara ama cok pahali muayeme ucreti yanlis degilsem 800 tl kadardi.bir de soyadi koç olan bir prof var onun fiyati erisilebilir aklima gelirse yazarim birde aydan biri ismini duydum sevgiler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…