- 12 Nisan 2014
- 63
- 32
- 88
Yararlanan arkadaşlar olması çok mutlu etti beni :) Siz hangi hastaneleri düşünüyorsunuz?merhaba ben de İstanbul dan yeni tasindim.Ankara yi bilmiyorum.bu konu basligi cok faydali oldu.bakalim hangi hastane olacak kararsizim ben de
Ortadogu dediginiz neredeki hastane acebaiyi geceler,
dun ortadogu hastanesini aradim Sultan Hanim icin muayene 75 tl dediler.ama dr lar bir hafta calisip bir hafta izinli oluyormus.haftasonu hastanede surekli dr olmuyormus gelen hastaya gore evden geliyorlarmis.icime yatmadi baska bir hastane bakacagim.dr sayisi fazla bir hastane bakacagim.istanbulda Nisa Hastanesinde yapmistim ilk dogumumu.Her gece ve haftasonu mutlaka nobetci surekli bir dr vardi.kendi dr umda acil durumda gelirim demisti.
Losantede sanirsan 1 tane kadin dogumcu var ben o yuzden eledim orayiBende karar verdim önce lösante beğenmezsem memorial kesin.
Bilgi hastanesinde Nida hanim var arkadasim ona gitti memnun kaldi cogu dogumlari normal yaptirmis ama biraz arastir hakkinda pek olumlu seyler yazilmamis netteAnladım canım ama erkek olması eşimı rahatsız ediyo mecbur bayan doktoru bulcam o hastanede :)
Fiyat nekadar aceba hrs ninBenim de kesinleşti. HRS'de Dr. Coskun Aydın'a gideceğim.
Aslinda dogru bir noktaya deginmissin ben hic dudunmemistim.Zaten doktor hakkindada bilgi bulamiyorum memoriala gidicem gibiLosantede sanirsan 1 tane kadin dogumcu var ben o yuzden eledim orayi
ben de ankarayi tam bilmiyorum yeni tasindik.google a ortadogu hastanesi ankara yazinca cikan hastaneOrtadogu dediginiz neredeki hastane aceba
Aslinda dogru bir noktaya deginmissin ben hic dudunmemistim.Zaten doktor hakkindada bilgi bulamiyorum memoriala gidicem gibi
Ortadogu dediginiz neredeki hastane aceba
hastanesine kesin karar veren var mı kızlar ?
Yeni doğan ünitesi varmı acaba orda aslında evime yakın ama sitesinde yeni doğan yoğun bakımını göremedimBir hast bilgiside benden gelsin o halde.etlik lokman hekim hast. dr elif terzi muayene 80 dogum 2050 tl.cok seker ilgili gukeryuzlu bir dr sinirleri alinmis sanki gebelerini hadi gel ablacim annecim diyerek aliyor muayeneye dogumdada ayni sekilde anac bir yapisi oldugunu soyledi dogrum yapan arkadasim var 4 tane.tek sknti asiri yogun simdi randevu almak isteyene mayis sonuna ancak veriyolar.hastane temiz bir hastanr.hastaneden cok yuksek beklentileriniz yoksa onemli olan dr diyorsaniz dusunebilirsiniz
Valla mine hanımın cok iyi oldugunu bende duydum ben 2012 yılında ilk kontrollere oraya gittim hikayemi kısaca anlatayım ben odada malum halde doktor beklerken bır adamın ansızın içeri girmesi ve eşimin kapıda yakalaması üzerine hemşirenin cevabı ayyy biz eşinizi içerde unuttukkkkkMerhaba canim lina hakkinda ne dusunuyosun ?
Medical parkta Ertan özturk cok iyi bir doktor asla hastalarini unutmuyor muhtesem bir insan iyi bir doktor olmaktan ote iyi bir insan mesleki bilgisi de tartismasiz gidin ne kadar hakli oldugumu gorunBir arkadaşım Medicalparkta Baran Celtemen'e gitti ve pek memnun kalmamış. İlk hamileliği ve yeni öğrendi hamile olduğunu, doktor hiç açıklama yapmamış bilgi vermemiş başka başka konulardan konuşmuş. Medicalparkta başka bir doktor tavsiyesi olan var mı?
Riskli gebelik te ankarada ozgur deren bir numara ama cok pahali muayeme ucreti yanlis degilsem 800 tl kadardi.bir de soyadi koç olan bir prof var onun fiyati erisilebilir aklima gelirse yazarim birde aydan biri ismini duydum sevgiler.....Cok teşekkür ederim canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?