2017 AGUSTOS ANNELERI BLW VE EK GIDAYA GEÇİŞ SÜRECİ

arkadaslar Merhaba
ek gıdaya biz de havucla başlamıştı bir tatlı kaşığı kadar yedi ( klasik besleniyoruz)
sonra patates bal kabağı yumurta elma hic bisey yemedi ilk kaşığı agzina alıyor tükürüyo sonra açmıyo ağzını.
Şimdi biz tadimlari yapmış oluyor muyuz sizce?

tmm şimdi oldu,teşekkürler...

Evt diline degmesi yeterli hem tadini almasi hem de alerji belirtisi icin

Arkadaşlar pancar veren var mı? Geçen gün aldım,haşlamadan önce bakayım dedim +8 yazmış birsürü kaynak. Bende vermekten vazgeçtim.
Peyniraltı suyu denemelerim oldu.Geçen hafta şehriye çorbası yaptım. Tadı güzel oldu ama yoğurt kesiği görüntüsü oldu. Tat iyi görüntü ofsayt.Dün akşam poğaça yaptım.Bildiğimiz poğaça tadında güzel oldu. Sizlerde peyniraltı suyuyla yaptığınız şeyleri paylaşırsanız sevinirim. Su çok çıkıyor,atmak istemiyorum .

Damliko'nun BLW Günlüğü- Avokado

Merhaba sevgili gunluk;

Bugün heyecan dolu bir avokado tadımı yaptık. Yanı damla tatti ben heyecanı tattım. O avokadolar koca koca ağza gitti, hamster gibi yanakta birikti. Birikti birikmesine ama bizim kız doldurmaya devam ediyordu :))) Ahahaha yavrum çok sevdin tamam da yut öyle yeni ısırığı al. Neyse hiç müdahale etmedim. (Manyak miyim neyim) Sonunda yedi yuttu ama bir de bana sorun kalbim pıtpit :)

Avokado konusunda şunu söyleyebilirim.
Buzdolabında koymazsanız dışarıda olgunlaşıyor. Bir hafta filan sürüyor. Elma ile bir kağıda sarıp koyunca biraz daha hizli olgunlaşıyor. Bir de ici sari olmali yesil değil. Bu olgunlaştığını gösteriyor. Hepsini bitiremezseniz streç filme sarıp kaldırın buzdolabina. Çekirdeğini çıkarmayın ama. Olgunlaştığında kabuğundan anlayabilirsiniz. Kararıyor. Kararmazsa elinizle kontrol edin yumuşuyor.

Bu Blw temizlik problemi benim gibi tembel ana için çok kötü yahu Isin kötü tarafı klasiği de beceremiyorum. Yediremiuorum çocuğa. Her taraf yine batıyor. Yavrum.bir an önce yemeyi öğrenir inşallah yoksa kabus :)))

Bugün Ravzanur balkabağıyla tanıştı. 1.günümüzdü, annem geldi misafirliğe bi dünya laf. Yok boğazı tahriş olurmuşta, bi daha bişey yiyemezmişte bilmem ne. Neyse dinlemedim tabi yine blw den devam. Bi güzel yemeye başladı balkabağını. Ben artık aştım o paniklemeleri ama annem her öğürdüğünde ay boğuldu of boğuldu diye hop oturup hop kalktı. Derken Ravzanur ağzına bi kaç parça attı ben bekliyorum çıkaracak diye doğal olurak öğürdü, annem o an boğuluyo diye bağırınca bi an boşluğuma geldi bi panikledim. Aldım hemen kucağıma ters çevirip çıkarttık ağzından. Ama tansiyon felan gitti bende sonra tabi yine laf yedim annemden. Yok boğazı tahriş olacak, püre yap, çorba yap. Yahu havuç daha sertti rahat atlattık, balkabağından bişey olacağını sanmıyorum diyorum ama sizce yanlış mı düşünüyorum. Annem buradayken sanırım devam edemicem

Cnm damagiyla ezecegi hicbirsey tehlikeli degil... ceviz findik fistik bunlar yasak ve tehlikeli... sadece cevizi ogutulmus un formunda kullanabiliyoruz...

Cnm damagiyla ezecegi hicbirsey tehlikeli degil... ceviz findik fistik bunlar yasak ve tehlikeli... sadece cevizi ogutulmus un formunda kullanabiliyoruz...
Bende öyle düşünüyorum, hatta havuçların orta kısmı Biraz daha sertti dışına göre onu bile yedi bi sıkıntı olmadan. Bu çevre baskısı hiç bitmeyecek anlaşılan. Teşekkürler cevabın için

meraba anne ve anne adaylari burda hersey el emegi sayfami yeni açmam sebebiyle uygun fiyata yapiyorum.
isimli bulut bebek yastikları
isimli mutfak önlukleri.
kapi susleri.
doğum panasu.
polar bebek battaniyeleri.
sayfama bi göz atin pişman olmazsiniz
detayli bilgi için dm"den ulaşabilirsiniz Eki Görüntüle 2120833

Pancarı ben de merak ediyorum. Doktora gitmeme 15 gün var. Senin daha önce sorma fırsatın olursa bana da söylersen sevinirim.

Pancarı ben de merak ediyorum. Doktora gitmeme 15 gün var. Senin daha önce sorma fırsatın olursa bana da söylersen sevinirim.
Ben de haftaya gideceğim.Girriğimde sorup yazarım.Aslında şeker deposu bir besini vermek ne kadar doğru onuda bilmiyorum.

Avokado çok pahalı Blw için:)) Eline verdiklerimden parcalananlari alip ezip labneyle karistirip yedirdim, kasığa koyup koyup eline verdim o da ağzının yolunu buldu sağ olsun :)
Labne ve avokado çok lezetli oldu yalnız ben bile yerim.

Canim labneyi nasıl yaptın yani ilk yapışta maya olarak ne kullandin?

Kızlar ek gıdaya 10 gün kadar oldu geçeli. Yemede sıkıntı yok çok şükür ama yüzünde ve elinde tek tuk denicek gibi az sayıda kırmızı sivilce benzeri seyler çıktı. Alerji olabilirmi. Başına gelen varmı? 1-2 güne kayboluyorlar

Merhaba anneler. Meyveleri özellikle elmayı, armudu buharda haşlayınca bebeğimin ellerinden hep kayıyor pek kontrol edemiyor elindekini. Siz nasıl hazırlıyorsunuz meyveleri. Bir de artık omlet, pankek vs tadımlarına başladınız mı.

Merhaba anneler. Meyveleri özellikle elmayı, armudu buharda haşlayınca bebeğimin ellerinden hep kayıyor pek kontrol edemiyor elindekini. Siz nasıl hazırlıyorsunuz meyveleri. Bir de artık omlet, pankek vs tadımlarına başladınız mı. Bebişlerinizle bol oyunlu keyifli günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…