- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.901
Hahaha ayy keske buyutup baksaydim ama bakmadımmmEkran goruntusu aticigiiiiimmmm diyee ad soyadi bilgilerimi goruntusunu atmisim yanlisliklaaaaaa himeeeen kaldirdimmmmmmm haha
(ÇalışmadıOnlarda kayittan sonra yuklenir herhalde =)
Nisana kadar ohoooooooooo iyi calisirsin
HahahaHahaha ayy keske buyutup baksaydim ama bakmadımmm
Sen ne piçim editörsün heeeee hic resim kaldırılır mı seni kiplerim heee
Oyle deme yaaaa(Çalışmadı)
O degilde bildigin hastaliklari ve tedavilerini anlatiyo bu kitap anaaaammm gözüm korktu he
Hahaha uyuyodur simdi neyse rahatsiz etmeyelim ahahahHahaha
Kible beniiiiiiiimudurumun cimbizina kurban olammmmm
Tbtdeki konular Ata aöfdeki konuların aynısıOyle deme yaaaa
Calis kuzum soz yarin bende caliscam bir unite bitiririmHahaha uyuyodur simdi neyse rahatsiz etmeyelim ahahah
Tbtdeki konular Ata aöfdeki konuların aynısıbu sefer inşallah yuksek alırım
Ay basliycam calismaya ben yarından itibaren içim rahat etmiyor Dgs icin çok önemli ortalama
Tamam bebegim söz :*Calis kuzum soz yarin bende caliscam bir unite bitiririm
Yarin rapor vermeye gelceksin amaaa gelmezsen pesini birakmam
Tamam bebegim söz :*Calis kuzum soz yarin bende caliscam bir unite bitiririm
Yarin rapor vermeye gelceksin amaaa gelmezsen pesini birakmam
Bende çok kıskandımOf curiousun not ortalamasını gorunce ben şok
Aaa aynı bölümü mü okuyoruz? ? Geçtin dimi??Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
BİL102U Temel Bilgi Teknolojileri II Zorunlu 3+0 3.0
ÇGE102U Çocuk Gelişiminde Alan Çalışmaları Zorunlu 3+0 6.0
ÇGE104U Hasta Çocukların Gelişimi ve Eğitimi Zorunlu 3+0 5.0
ÇGE106U Çocuk Gelişimde Normal ve Atipik Gelişim Zorunlu 3+0 5.0
ÇGE108U Öğretimde Planlama ve Değerlendirme Zorunlu 3+0 4.0
SAĞ101U Temel İlk Yardım Bilgisi Zorunlu 3+0 4.0
- Yabancı Dil II** Zorunlu 0+0 3.0
Bunlarda benim dersler insallahh bunlardan yüksek gecerim
Valla başarılı yazmışlar ama bi tane dersim ffAaa aynı bölümü mü okuyoruz? ? Geçtin dimi??
İlk senem benimde.. ben çok şükür geçtim. Dersim kalmadı.. derslerden tanıdım :) Atatürk üni de de mi okuyorsun anlamadım..Valla başarılı yazmışlar ama bi tane dersim ff
Kacıncı sınıfsın canım sen?
Evet ikisinde de okuyorumİlk senem benimde.. ben çok şükür geçtim. Dersim kalmadı.. derslerden tanıdım :) Atatürk üni de de mi okuyorsun anlamadım..
Allah kolaylık versin. . Stajı daha düşünmedim valla.. nasıl oluyo hiç bilmiyorum. .Evet ikisinde de okuyorumorda da acil durum ve afet yonetimi okuyorum canım. Ay 2. Senen gibi okumuşum staj falan yazdım sonra geri sildim
Hafta 1 günmüş sanırım toplam 12 haftaydı. Tam olarak hatırlamıyorum ama.Allah kolaylık versin. . Stajı daha düşünmedim valla.. nasıl oluyo hiç bilmiyorum. .
Peki Staj yapılacak yerler nasıl belirleniyor??Hafta 1 günmüş sanırım toplam 12 haftaydı. Tam olarak hatırlamıyorum ama.
Bide zorunlu 4. Dönemde.
Tam bilmiyorum ama kuzenimin soyledigine gore kendinde belirleyebiliyormuşsun. Mesela bir yerle anlasip orayı okula bildiriyorsun. Anlasamazsan herhalde okul seni bir yere stajer verir.Peki Staj yapılacak yerler nasıl belirleniyor??
Bakalım ayarlarız inş..Tam bilmiyorum ama kuzenimin soyledigine gore kendinde belirleyebiliyormuşsun. Mesela bir yerle anlasip orayı okula bildiriyorsun. Anlasamazsan herhalde okul seni bir yere stajer verir.
Inş canmBakalım ayarlarız inş..