2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Tam bilmiyorum ama kuzenimin soyledigine gore kendinde belirleyebiliyormuşsun. Mesela bir yerle anlasip orayı okula bildiriyorsun. Anlasamazsan herhalde okul seni bir yere stajer verir.
Siz belirliyorsunuz kızlar okulluk bir durum yok.Lise olsa okulda belirler bulamazsanızda aöf de okul yapamaz.

Ay ölcem mutluluktan
Muhasebe artık ne kadar zor geldiyse herkes dökülmüş sanırım. Çan eğrisi sağolsun 37 ortalamayla BC gelmiş. Diğerleri zaten iyiydi.
Oh kalmadım yaa yeappp

KuZum benim vizem 43.75ti. Finalden 0 çekmişim iyi mi :/ muhasebeden kaldım ff ile. O dA olmasaydı Harika olacaktı. Çalıştım da halbuki nasıl 0 çektim anlamadım . Ortalamam idare eder Allahtan :)

KuZum benim vizem 43.75ti. Finalden 0 çekmişim iyi mi :/ muhasebeden kaldım ff ile. O dA olmasaydı Harika olacaktı. Çalıştım da halbuki nasıl 0 çektim anlamadım . Ortalamam idare eder Allahtan :)

Yaa bu muhasebe yakmıs herkesi kimle konustuysam dökülmüş. Ben sınava girmeden gecmiş yılların sorularını çözdüğümde 70 flan alıyordum ama sınav cok fenaydı. Keşke senin de kalmasaymıs tek dersin ya.

Sadece 0 mı gelmiş eğer beklediğin sonuç değilse itiraz edebilirsin itiraz butonun açılması gerek.

Sadece 0 mı gelmiş eğer beklediğin sonuç değilse itiraz edebilirsin itiraz butonun açılması gerek.

Evet bulca 0 gelmiş . Ben de anlamadım. Muhasebem çok iyi değil yalan Yok. Ama iyi kötü yapabiliyordum birşeyler işte vizeden aldığım not durumuma göre normaldi açıkcası. Yine öyle alsam aşağı yukarı geçerdim. 0 çekince tabii ortalama 16ya mı 13e mi ne düşmüş ff oldu direkt. Bu arada not ortalamam 2.35 geldi :))

o zaman itiraz et sınav sonucuna bakalım ne olacak.

Yaaa inşallah öyle birşey olur dA ben sanmıyorum olacağını :/ 45 yetiyo hocam
Zaten çan eğrisine dahil olmak için 35 olan sınırda 30 çekilmiş 30 olunca geçiyorsun diye birşey yok tabi dersin ortalamasına bağlı kimisi 32 ile koşullu geçerken kimisi 34 ile ff alır.

Zaten çan eğrisine dahil olmak için 35 olan sınırda 30 çekilmiş 30 olunca geçiyorsun diye birşey yok tabi dersin ortalamasına bağlı kimisi 32 ile koşullu geçerken kimisi 34 ile ff alır.
Bulca bence bu sene özellikle bazı bölümlerde ortalama çok aşağıda. . Millet hep dökülmüş. . Ben bi dersten 32 ile cc aldım ki en düşük dersim. . Diğerleri bb ba falan..

Bulca bence bu sene özellikle bazı bölümlerde ortalama çok aşağıda. . Millet hep dökülmüş. . Ben bi dersten 32 ile cc aldım ki en düşük dersim. . Diğerleri bb ba falan..
Bizim bölüm özellikle baya düşmüş. 36 ile kaldım diye uzuldugum(hesapladigim gibi geldi hemen hemen) dersten bc ile geçmişim. Düşünün artık ne kadar düşmüş. :)

İtiraz ettim bulca sağol desteğin için sence işe yarar mı yani hiç bilemiyorum. Şnşalllah bi yanlışlık olmuştur seneye bi daha muhasebeyle uğraşmayım mümkünse :/ bu dönem ikincisi var bir de iktisadı hiç sevmiyorum Allahtanki geçtim o dersten şimdi ikincisi var aynı tatsızlıkta devam ediyor konular :/

Bazen kızlar derslerini yazıyorlar ne çok hoşuma gidiyor ne gizel dersler var zevkle çalışabilinecek. Bize de muhasebe iktisat gibi sevimsiz dersleri koymuşlar bir de mat geliyor kabus gibi çöküyor insanın üstüne :/ ama bu dönem bazı derslerin çok eğlenceli gibi sevdim Yani bu dönem daha özen göstericem inşallah.

Derslerini sevdiğin bi bölüm niye tercih etmedin? ?

Derslerini sevdiğin bi bölüm niye tercih etmedin? ?

Canım benim bir amacım var , yönetim bilişim sistemleri okuyorum ve daha sonra bilgi işlem uzmanı olarak rahatça çalışabilirim . Aslında benim branşım elektronik ama bilişim (donanım) üzerine çalışıyorum . Yanında bir de bilgi işlemde çalışabilmek için bi diplomam olursa çok daha iyi olur diye düşündüm. Bazı dersleri sevmiyor olabilirim. Ama onlar amacım ulaşmamda küçük bi basamak sadece :)

Ben gelişimi ilerlemeyi seven bi insanım ilerde sevdiğim merak ettiğim bir bölümü daha bitirebilirim . Böyle şeylerin yaşı olmaz o yönden şanslıyım :)

Bence genel muhasebe matematikten de zor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…