- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.881
Hahahaha başlasın margamm
Bende baslayım bahar derslerineee
Bebegim bu bölümün sınavlarindan daha güzel geçti insallah daha yüksek alırım
Sana bisey soyleyim mi ingilizcenin vizesinden 78 finalinden 22 almışımahahahah nasıl becerdim bu kadar dusuk almayı aklım almıyor
aaaa bu derslerin açıkalndıgından bile haberim yok benim e kpuste var mı kuzum bunlarSeninle bizim dengesizliğimzi ne olacak anlam veremiyoruz bize
Şu derslerimin güzelliğine baaaak
Oyyyyyyyy yerimmmmm ben bu dersleeeeriii
Tıbbı terminolojiden kurtuldum yaaaaaaa çooook şükür
II.YARIYIL (Bahar Dönemi)
Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
BİL102U Temel Bilgi Teknolojileri II Zorunlu 3+0 3.0
HUK120U Sağlık Hukuku Zorunlu 3+0 3.0
İKT104U İktisada Giriş II Zorunlu 3+0 5.0
İŞL106U İşletme Fonksiyonları Zorunlu 3+0 5.0
MAT106U Matematik II Zorunlu 3+0 4.0
PZL108U Sağlık Hizmetleri Pazarlaması Zorunlu 3+0 3.0
SAK102U Sağlık Kurumları Mevzuatı Zorunlu 3+0 4.0
- Yabancı Dil II** Zorunlu 0+0 3.0
O senin superligin arkadaşım. Maşaallah tü tü.Supeeeeeer çok sevindim tatlımmmmmmm
Sağolasın kuzummmmmO senin superligin arkadaşım. Maşaallah tü tü.
Topik birincimizCuriousCat i ayrıca tebrik eder başarılarının devamını dilerim...
Yok bunlar açıklanmıyoraaaa bu derslerin açıkalndıgından bile haberim yok benim e kpuste var mı kuzum bunlar
Ne cahilim keşke ölsem
E kampuste hani sorumlu oldugumuz dersler var ya bende orda ki kısımdan bahsettim bebegim dur girip bakcam sende çok tatlısın bebegimmmm ❤❤❤❤❤Yok bunlar açıklanmıyor
bunlar okulun sitesinde her bölümde ne ders göreceğin bilgileri hep var bexy 'm çok tatlısın
E kampuste hani sorumlu oldugumuz dersler var ya bende orda ki kısımdan bahsettim bebegim dur girip bakcam sende çok tatlısın bebegimmmm ❤❤❤❤❤
Kayit yeniledikten sonra yenileri eklencek demislerdi =)
Hahahah bende tam köylüyüm hemen bekliyorum eklesinler diyeKayit yeniledikten sonra yenileri eklencek demislerdi =)
Alirsin alirsinnnn meraaak etmeeeee ♡Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
BİL102U Temel Bilgi Teknolojileri II Zorunlu 3+0 3.0
ÇGE102U Çocuk Gelişiminde Alan Çalışmaları Zorunlu 3+0 6.0
ÇGE104U Hasta Çocukların Gelişimi ve Eğitimi Zorunlu 3+0 5.0
ÇGE106U Çocuk Gelişimde Normal ve Atipik Gelişim Zorunlu 3+0 5.0
ÇGE108U Öğretimde Planlama ve Değerlendirme Zorunlu 3+0 4.0
SAĞ101U Temel İlk Yardım Bilgisi Zorunlu 3+0 4.0
- Yabancı Dil II** Zorunlu 0+0 3.0
Bunlarda benim dersler insallahh bunlardan yüksek gecerim
O senin gönlünün güzelliginden bebegim ❤ evet bende çok sevdim derslerimi yayınlasa ders özetleri falan hemen başlasam biran önce kayıt yaptırıp kitapalarimi almak istiyorum :)Alirsin alirsinnnn meraaak etmeeeee ♡
Ne guzel derslerin var senin oyleee
O senin gönlünün güzelliginden bebegim ❤ evet bende çok sevdim derslerimi yayınlasa ders özetleri falan hemen başlasam biran önce kayıt yaptırıp kitapalarimi almak istiyorum :)
Bisey sorcam margam simdi ben egitim biliminden ff aldim ya kalıcam galiba ondan seneye güz doneminde mi alıcam
Bak simdiO senin gönlünün güzelliginden bebegim ❤ evet bende çok sevdim derslerimi yayınlasa ders özetleri falan hemen başlasam biran önce kayıt yaptırıp kitapalarimi almak istiyorum :)
Bisey sorcam margam simdi ben egitim biliminden ff aldim ya kalıcam galiba ondan seneye güz doneminde mi alıcam
Yani simdiden calismaya baslayabilirsin =)O senin gönlünün güzelliginden bebegim ❤ evet bende çok sevdim derslerimi yayınlasa ders özetleri falan hemen başlasam biran önce kayıt yaptırıp kitapalarimi almak istiyorum :)
Ayy dur bakiyim hemenBak simdi
E kampuse gir
Butun kitaplarimi tikla
Bahar donemi derslerin yaziyor
Tikla o derslerden birine bakalim eklenmis mi
Bak ben saglik hzm. Pazarlama ve tbt indirdim mesela
Ekran goruntusu aticigiiiiimmmm diyee ad soyadi bilgilerimi goruntusunu atmisim yanlisliklaaaaaa himeeeen kaldirdimmmmmmm hahaAyy dur bakiyim hemen
Evet canım indiriyorum simdi ama bunlar cok uzun yaaa
Sor ögren kısmıda olsa hic fena olmazdı he