- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.861
Sınav sonuçlarını öğrendiğimiz sayfaya tekrar girin kızlar dönem ve genel not ortalamları eklenmişşşşşş koşuuunnnnYaaaa evet berbat sonuçlar :)))) 8 ders kolay mı 2 sinden geçmişim üzülmüyorum çünkü çalışmadım
Sınav sonuçlarını öğrendiğimiz sayfaya tekrar girin kızlar dönem ve genel not ortalamları eklenmişşşşşş koşuuunnnnGeçen yılki arapça 1 dışında kaldıgım ders olmamış . Napcam ben bu arapça 1 rizaman sınırı var , tek derse 30 dk yapamıyorum ,görmüyorum bile soruları .
Bu yılki derslerin hepsini vermişim .
6 dersten geçmiş 2 sizdende şartlı geçmişim ..
Toplam 9 dersim vardı
Sınav sonuçlarını öğrendiğimiz sayfaya tekrar girin kızlar dönem ve genel not ortalamları eklenmişşşşşş koşuuunnnnBu da bnm notlarım
Sınav sonuçlarını öğrendiğimiz sayfaya tekrar girin kızlar dönem ve genel not ortalamları eklenmişşşşşş koşuuunnnnAy ölcem mutluluktan
Muhasebe artık ne kadar zor geldiyse herkes dökülmüş sanırım. Çan eğrisi sağolsun 37 ortalamayla BC gelmiş. Diğerleri zaten iyiydi.
Oh kalmadım yaa yeappp
Sınav sonuçlarını öğrendiğimiz sayfaya tekrar girin kızlar dönem ve genel not ortalamları eklenmişşşşşş koşuuunnnnEvet ya aslında ondan en az 40 bekliyordum. Niye öyle oldu anlamadım? Geçen yılın dersi bir de. Neyse artık. Bunlara şükür. :)
Sınav sonuçlarını öğrendiğimiz sayfaya tekrar girin kızlar dönem ve genel not ortalamları eklenmişşşşşş koşuuunnnnKızlar alıntı yapamadim k.bakmayın. aöf nun face de sayfası var orda duyruldu.baraj 30 a çekilmiş.
Sınav sonuçlarını öğrendiğimiz sayfaya tekrar girin kızlar dönem ve genel not ortalamları eklenmişşşşşş koşuuunnnninkılap ab gelmiş sevindim.
arapça ab gelmiş üzüldüm.80 nasıl ab oluyor ortalama bu kadar yüksek mi ki Arapçada?hepiniz 90-100 mü aldınız naptınız arkadaşlar
hepimize geçmiş olsun
Sınav sonuçlarını öğrendiğimiz sayfaya tekrar girin kızlar dönem ve genel not ortalamları eklenmişşşşşş koşuuunnnnEvet bebegim 1.sinifim kaldigim iyi oldu cunku o dersin kredisi yuksek alan dersi oldugu icin en azindan calisir yuksek not almaya calsirim
Maşallah maşallahh :) benimkilerin kaç katı bunlarBu da bnm notlarım
Kalmadım yaşasın bu notlarla nasıl bana başarılı dedi bunlarHuy Meselesi bebegim senin ortalaman kaç
Şu harf notlarına daha alışamadım biliyor musunMaşallah maşallahh :) benimkilerin kaç katı bunlar
Ohhh ohh maşalllah sana bebegim ben simdi heyecanla ata aöfyi bekliyorum. Bunlar böyle geldiyse o sınavlar daha iyi gecti insallah onlar daha iyi gelirBahar Dönemi Kayıt Yenileme ye
Ooohhh daha ne istiyorsunnn
3.51 kuzummm
Bir tane kırığım var diye üzülmüştüm sabahleyin dc gelmişti tıp terimleri.
Diğer notlarıma hakaret gibi olmuştu
Ama şimdi aof ortalamarı ekleyince çok sevindim.
DC gelen notuma sevgilerimi saygılarımı yolluyorum kapak olsun bu ortalama !
Aynen aşko bende alışamadım ba cd dc hepsi bi kargaşukŞu harf notlarına daha alışamadım biliyor musun
Şöyle tek harften yapsalardı keşke
A diyip geçselerdi ahah
O zaman geri sayım başlasınOhhh ohh maşalllah sana bebegim ben simdi heyecanla ata aöfyi bekliyorum. Bunlar böyle geldiyse o sınavlar daha iyi gecti insallah onlar daha iyi gelirhırs yaptım çok kıskandım sizi bahar dönemi benimde puanlarımı yukseltmem lazım yoksa kafayı yerim senin taktikle caliscam
hahahaahAynen aşko bende alışamadım ba cd dc hepsi bi kargaşuk
Bizim bölümde notlar çok düşmüş ordan kurtardım ben de. :) 2.5 ortalama.Ooohhh daha ne istiyorsunnn
3.51 kuzummm
Bir tane kırığım var diye üzülmüştüm sabahleyin dc gelmişti tıp terimleri.
Diğer notlarıma hakaret gibi olmuştu
Ama şimdi aof ortalamarı ekleyince çok sevindim.
DC gelen notuma sevgilerimi saygılarımı yolluyorum kapak olsun bu ortalama !
Supeeeeeer çok sevindim tatlımmmmmmmBizim bölümde notlar çok düşmüş ordan kurtardım ben de. :) 2.5 ortalama.
O zaman geri sayım başlasın
13 güüüüün kaldı bahar dönemi kayıt yenilemeyeee
Diğer okulun sınavları nasıl geçti kuzum
Hahahaha başlasın margammO zaman geri sayım başlasın
13 güüüüün kaldı bahar dönemi kayıt yenilemeyeee
Diğer okulun sınavları nasıl geçti kuzum
Hahahaha başlasın margamm
Bende baslayım bahar derslerineee
Bebegim bu bölümün sınavlarindan daha güzel geçti insallah daha yüksek alırım
Sana bisey soyleyim mi ingilizcenin vizesinden 78 finalinden 22 almışımahahahah nasıl becerdim bu kadar dusuk almayı aklım almıyor